Merhaba,
Bu eşya satmak için istenilen yeni özellik oyunu daha akıcı sağlaması içindi fakat bu da şimdi değişerek ard arda bu kadar hızlı satış işlemi yapamazsınız gibi bir şey oldu ki eskisinden beter bir şey.
Konu için çözüm çalışması var mı?
İŞPORTACI - YENİ EŞYA SATMA ÖZELLİĞİ
- WusTy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Gentle Giants
- Discord: https://discord.gg/m
- Cotyora
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Aurora Borealis
Re: İŞPORTACI - YENİ EŞYA SATMA ÖZELLİĞİ
Güncellemeden sonra olan bir durum. Öncekinin rahatlığı gördükten sonra bu uyarı işi gerçekten can sıkıyor.

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
- zkocalioglu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Umarım yanlışlıkla yapılmıştır 
- Cotyora
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Aurora Borealis
sürükleyip satınca da aynı uyarıyı veriyor. Ctrl+Sol tık olayı eskisinden daha kötü hale geldi maalesef. Yönetim düzeltecektir.

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
- Danisman
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Elle satmaktan daha yavaş bir sistem oldu, elle de aynı hatayı alıyoruz. Umarım düzelir. Kasıtlı mı bu yapılan bir açıklama var mı?
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
- Danisman
- Cin Avcısı

Elle satmaktan daha yavaş bir sistem oldu, elle de aynı hatayı alıyoruz. Umarım düzelir. Kasıtlı mı bu yapılan bir açıklama var mı?
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- Kahve
Oyunun her santiminde emeği geçen, hikayeyi kurgulayan eski DEV Gorgarın söylediklerini yaşadığımız günlerdeyiz. Üstad demişti ki bu oyun motoru kütüphanesi tamamıyla dolu. Oyunda yapılan her değişiklik oyunun farklı hatalar vermesini sağlıyor. Birini düzelttiler biri bozuldu. Bu düzelse farklı bir hata ile karşılaşılacak örnek vereyim sabah motora tecrübe kolye ile vurdum sonrasında hasar için azad kolye taktım ve torba alamadığımı fark ettim. Bir şeyler yapıyorlar emek illa ki veriyorlar ama oyun bozuk sürekli başka hatalar baş gösteriyor. Değiştirdiğin bir şey sunucuda başka teknik hatalar gösteriyor. Bu durumda da herkesin aklında belki bölge mi gelir düşüncesi suya düşüyor zaten demişlerdi oyun daha fazla geliştirilemez diye. Yaptıkları toplu satma gerçekten taktire şayan 2010 larda önerilmiş yapılmamış bir şeydi. Belki de böyle sebeplerden kaynaklı.
- Danisman
- Cin Avcısı

Halledeceklerini de düşünüyorum belki yeni bir oyun motoru gelirSufizm yazdı: ↑28 Ara 2025 13:02 Oyunun her santiminde emeği geçen, hikayeyi kurgulayan eski DEV Gorgarın söylediklerini yaşadığımız günlerdeyiz. Üstad demişti ki bu oyun motoru kütüphanesi tamamıyla dolu. Oyunda yapılan her değişiklik oyunun farklı hatalar vermesini sağlıyor. Birini düzelttiler biri bozuldu. Bu düzelse farklı bir hata ile karşılaşılacak örnek vereyim sabah motora tecrübe kolye ile vurdum sonrasında hasar için azad kolye taktım ve torba alamadığımı fark ettim. Bir şeyler yapıyorlar emek illa ki veriyorlar ama oyun bozuk sürekli başka hatalar baş gösteriyor. Değiştirdiğin bir şey sunucuda başka teknik hatalar gösteriyor. Bu durumda da herkesin aklında belki bölge mi gelir düşüncesi suya düşüyor zaten demişlerdi oyun daha fazla geliştirilemez diye. Yaptıkları toplu satma gerçekten taktire şayan 2010 larda önerilmiş yapılmamış bir şeydi. Belki de böyle sebeplerden kaynaklı.
- Kahve
- Danisman
- Cin Avcısı

Halledeceklerini de düşünüyorum belki yeni bir oyun motoru gelirSufizm yazdı: ↑28 Ara 2025 13:02 Oyunun her santiminde emeği geçen, hikayeyi kurgulayan eski DEV Gorgarın söylediklerini yaşadığımız günlerdeyiz. Üstad demişti ki bu oyun motoru kütüphanesi tamamıyla dolu. Oyunda yapılan her değişiklik oyunun farklı hatalar vermesini sağlıyor. Birini düzelttiler biri bozuldu. Bu düzelse farklı bir hata ile karşılaşılacak örnek vereyim sabah motora tecrübe kolye ile vurdum sonrasında hasar için azad kolye taktım ve torba alamadığımı fark ettim. Bir şeyler yapıyorlar emek illa ki veriyorlar ama oyun bozuk sürekli başka hatalar baş gösteriyor. Değiştirdiğin bir şey sunucuda başka teknik hatalar gösteriyor. Bu durumda da herkesin aklında belki bölge mi gelir düşüncesi suya düşüyor zaten demişlerdi oyun daha fazla geliştirilemez diye. Yaptıkları toplu satma gerçekten taktire şayan 2010 larda önerilmiş yapılmamış bir şeydi. Belki de böyle sebeplerden kaynaklı.
- Kahve
Ben 49 geri geldikten sonra anladım ki yeni bölge şart değil. İlgilenip sürekli bir yenilik getirerek oyuna ilgili hep aktif tutmak mümkünDanisman yazdı: ↑28 Ara 2025 15:56Halledeceklerini de düşünüyorum belki yeni bir oyun motoru gelirSufizm yazdı: ↑28 Ara 2025 13:02 Oyunun her santiminde emeği geçen, hikayeyi kurgulayan eski DEV Gorgarın söylediklerini yaşadığımız günlerdeyiz. Üstad demişti ki bu oyun motoru kütüphanesi tamamıyla dolu. Oyunda yapılan her değişiklik oyunun farklı hatalar vermesini sağlıyor. Birini düzelttiler biri bozuldu. Bu düzelse farklı bir hata ile karşılaşılacak örnek vereyim sabah motora tecrübe kolye ile vurdum sonrasında hasar için azad kolye taktım ve torba alamadığımı fark ettim. Bir şeyler yapıyorlar emek illa ki veriyorlar ama oyun bozuk sürekli başka hatalar baş gösteriyor. Değiştirdiğin bir şey sunucuda başka teknik hatalar gösteriyor. Bu durumda da herkesin aklında belki bölge mi gelir düşüncesi suya düşüyor zaten demişlerdi oyun daha fazla geliştirilemez diye. Yaptıkları toplu satma gerçekten taktire şayan 2010 larda önerilmiş yapılmamış bir şeydi. Belki de böyle sebeplerden kaynaklı.