Bu esya size ait değil ama kime ait ?
Bu esya size ait değil ama kime ait ?
bu canta size ait değil sorunsalı (krizi) hala devam ediyor şifacı sinifi kasan dostlarımız adeta üvey evlat muamelesi gormeye devam ediyor 49 seviye şifacı kastım toplam aldigim paket (torba) sayısı 19 bu
- trexi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Discord: trexi#0001
Re: Bu esya size ait değil ama kime ait ?
IKVadmin hocamızı bu konu altına davet ediyoruz en azından bi açıklama yapın çözülecek veya şu anda yapamıyoruz gibi...
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Admin oyunu kapat kardeşim insanlarla dalga geçme biz oynamıyoruz da oynayana saygın olsun torba düşmemesi ne demek. Bütün sunucularda böyle. Basıyorsun size ait değil diyor ne diyor çık bir konuş nedir bu
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
şeff bosslar hariç oyunun takı dropları da kapalı normal yaratıklardan düşen takılar , sunucular açıldığından beri yüzlerce kişi torbasız ve takısız oynuyor motordan kenandan düşen takılar hariç oyunda başka takı yok muhtemelen tecrübenin mührü takı bugını düzeltmek için kökten tüm drobu kapattılar
düşen çantayı tüm grup görebiliyor ama sadece ait olan kişi alabiliyor diye sanmıştım lakin o iş öyle değilmiş yerdeki çantayı bana ait değil diyor arkadaşıma diyorum senin mi çanta alsana diyorum çanta yok ki orada diyor ee bu çanta kimin o zaman grupta 2 kişiyiz
ayrıca tecrübenin mührü için envanterde yeni slot açılması lazım eğer açılamıyorsa en kötü ihtimal gözlük olarak gelmeli zaten kp sınırı 55 oldu gözlük alamayacağız o boşluğu tecrübenin mührü ile değerlendirmiş oluruz ya da kendi takımızın üstüne ekleyebilmeliyiz birleştirme gibi çünkü hasar çok düşüyor zaten hasar düşük
düşen çantayı tüm grup görebiliyor ama sadece ait olan kişi alabiliyor diye sanmıştım lakin o iş öyle değilmiş yerdeki çantayı bana ait değil diyor arkadaşıma diyorum senin mi çanta alsana diyorum çanta yok ki orada diyor ee bu çanta kimin o zaman grupta 2 kişiyiz
ayrıca tecrübenin mührü için envanterde yeni slot açılması lazım eğer açılamıyorsa en kötü ihtimal gözlük olarak gelmeli zaten kp sınırı 55 oldu gözlük alamayacağız o boşluğu tecrübenin mührü ile değerlendirmiş oluruz ya da kendi takımızın üstüne ekleyebilmeliyiz birleştirme gibi çünkü hasar çok düşüyor zaten hasar düşük
- Empatie
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Dayofdeath
- Discord: BayBarlas
Yanlış bilgi. Drop oranlarını çok çok azaltmış olabilirler belki ama takı düşmüyor oluşu doğru değil. Şahsen yüzük düşürdüm.hattihumayun yazdı: ↑26 Ara 2025 19:56 şeff bosslar hariç oyunun takı dropları da kapalı normal yaratıklardan düşen takılar , sunucular açıldığından beri yüzlerce kişi torbasız ve takısız oynuyor motordan kenandan düşen takılar hariç oyunda başka takı yok muhtemelen tecrübenin mührü takı bugını düzeltmek için kökten tüm drobu kapattılar
düşen çantayı tüm grup görebiliyor ama sadece ait olan kişi alabiliyor diye sanmıştım lakin o iş öyle değilmiş yerdeki çantayı bana ait değil diyor arkadaşıma diyorum senin mi çanta alsana diyorum çanta yok ki orada diyor ee bu çanta kimin o zaman grupta 2 kişiyiz![]()
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI
2025 - 2026 Bab-ı Ali
|BaRLaSI - IxBaRLaSxI - IIBaRLaSII
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI
2025 - 2026 Bab-ı Ali
|BaRLaSI - IxBaRLaSxI - IIBaRLaSII
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
yüzüğü nerden düşürdünüz acaba normal yaratıktan mı yoksa bossdan mıEmpatie yazdı: ↑26 Ara 2025 20:47Yanlış bilgi. Drop oranlarını çok çok azaltmış olabilirler belki ama takı düşmüyor oluşu doğru değil. Şahsen yüzük düşürdüm.hattihumayun yazdı: ↑26 Ara 2025 19:56 şeff bosslar hariç oyunun takı dropları da kapalı normal yaratıklardan düşen takılar , sunucular açıldığından beri yüzlerce kişi torbasız ve takısız oynuyor motordan kenandan düşen takılar hariç oyunda başka takı yok muhtemelen tecrübenin mührü takı bugını düzeltmek için kökten tüm drobu kapattılar
düşen çantayı tüm grup görebiliyor ama sadece ait olan kişi alabiliyor diye sanmıştım lakin o iş öyle değilmiş yerdeki çantayı bana ait değil diyor arkadaşıma diyorum senin mi çanta alsana diyorum çanta yok ki orada diyor ee bu çanta kimin o zaman grupta 2 kişiyiz![]()
Bende bir tane tazı emsali yüzük var galiba görevden gelendi bu. Başka yüzüğüm olmadımustafa55 yazdı: ↑26 Ara 2025 22:58yüzüğü nerden düşürdünüz acaba normal yaratıktan mı yoksa bossdan mıEmpatie yazdı: ↑26 Ara 2025 20:47Yanlış bilgi. Drop oranlarını çok çok azaltmış olabilirler belki ama takı düşmüyor oluşu doğru değil. Şahsen yüzük düşürdüm.hattihumayun yazdı: ↑26 Ara 2025 19:56 şeff bosslar hariç oyunun takı dropları da kapalı normal yaratıklardan düşen takılar , sunucular açıldığından beri yüzlerce kişi torbasız ve takısız oynuyor motordan kenandan düşen takılar hariç oyunda başka takı yok muhtemelen tecrübenin mührü takı bugını düzeltmek için kökten tüm drobu kapattılar