1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
2) Yeni sunuculardaki düşen eşyayı alamama ve düşen eşyaların silinmesi gibi hataların en kısa sürede düzeltilmesi lazım.
Loncalar, Eşyalar ve Hatalar HK.
- Externorum
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Loncalar, Eşyalar ve Hatalar HK.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Externorum
- Cin Avcısı

Re: Loncalar, Eşyalar ve Hatalar HK.
Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
2) Yeni sunuculardaki düşen eşyayı alamama ve düşen eşyaların silinmesi gibi hataların en kısa sürede düzeltilmesi lazım.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
++Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
En son turkneferi tarafından 24 Ara 2025 14:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Evet ya oyunun yarısı kelExternorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

IKVAdmin sunucuyu açtı kayboldu ortalıktan millet 49 olup seri sığınak çt dönmeye başlayacak. Yarın da 25 Aralık bir sürpriz ile geleceklerini düşünüyorum. Sunucuyu açma zamanını ertelemeyip kendilerini de bu kadar yormalarının bir sebebi vardır belki.TOLGARDA yazdı: ↑24 Ara 2025 14:53Evet ya oyunun yarısı kelExternorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
- Externorum
- Cin Avcısı

Umarım vardır ve mevcut hataları giderirler, ben şu an beklemedeyim hatalar giderilince başlayacağım.turkneferi yazdı: ↑24 Ara 2025 14:56IKVAdmin sunucuyu açtı kayboldu ortalıktan millet 49 olup seri sığınak çt dönmeye başlayacak. Yarın da 25 Aralık bir sürpriz ile geleceklerini düşünüyorum. Sunucuyu açma zamanını ertelemeyip kendilerini de bu kadar yormalarının bir sebebi vardır belki.TOLGARDA yazdı: ↑24 Ara 2025 14:53Evet ya oyunun yarısı kelExternorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
Umarım Karaköy bölgesi en azından bi 6 ay boyunca açılmaz ve oyunun tadını çıkarırız, gönül isterdi ki 1 yıl sonra açılsın.
Keşke anti exp eşyaları takı olarak değil de, 35 seviye gözlük olarak gelseydi; ana hasar yerine ek hasardan kaybımız olsaydı.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

Dediklerinize tamamen katılıyorum. Sunucu açıldı evet ama bazı hatalar var bunların üzerine düşülecek mi onu takip ediyorum. Başlamak için foruma yazılan hataların düzeltilmesini bekliyorum ben de.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 16:00Umarım vardır ve mevcut hataları giderirler, ben şu an beklemedeyim hatalar giderilince başlayacağım.turkneferi yazdı: ↑24 Ara 2025 14:56IKVAdmin sunucuyu açtı kayboldu ortalıktan millet 49 olup seri sığınak çt dönmeye başlayacak. Yarın da 25 Aralık bir sürpriz ile geleceklerini düşünüyorum. Sunucuyu açma zamanını ertelemeyip kendilerini de bu kadar yormalarının bir sebebi vardır belki.TOLGARDA yazdı: ↑24 Ara 2025 14:53Evet ya oyunun yarısı kelExternorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
Umarım Karaköy bölgesi en azından bi 6 ay boyunca açılmaz ve oyunun tadını çıkarırız, gönül isterdi ki 1 yıl sonra açılsın.
Keşke anti exp eşyaları takı olarak değil de, 35 seviye gözlük olarak gelseydi; ana hasar yerine ek hasardan kaybımız olsaydı.
- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
gruptayken para da gelmiyor kesilen canavarlardan
Umarım gelir ama yarın bir şey geleceğini ben sanmıyorumturkneferi yazdı: ↑24 Ara 2025 14:56IKVAdmin sunucuyu açtı kayboldu ortalıktan millet 49 olup seri sığınak çt dönmeye başlayacak. Yarın da 25 Aralık bir sürpriz ile geleceklerini düşünüyorum. Sunucuyu açma zamanını ertelemeyip kendilerini de bu kadar yormalarının bir sebebi vardır belki.TOLGARDA yazdı: ↑24 Ara 2025 14:53Evet ya oyunun yarısı kelExternorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
(dün yazdığım mesaj beş dakika sınırından dolayı yarım kalmış gitmemiş)
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

Büyük bir şey olmasa da mutlaka buraya gelip aktif olacaklardır. Devam eden önemli sorunlar var sonuçta.TOLGARDA yazdı: ↑25 Ara 2025 10:43Umarım gelir ama yarın bir şey geleceğini ben sanmıyorumturkneferi yazdı: ↑24 Ara 2025 14:56IKVAdmin sunucuyu açtı kayboldu ortalıktan millet 49 olup seri sığınak çt dönmeye başlayacak. Yarın da 25 Aralık bir sürpriz ile geleceklerini düşünüyorum. Sunucuyu açma zamanını ertelemeyip kendilerini de bu kadar yormalarının bir sebebi vardır belki.TOLGARDA yazdı: ↑24 Ara 2025 14:53Evet ya oyunun yarısı kelExternorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:43Türkçe karakter kullanınca, karakterin şekli şemalinin kaymasının ve isminin değişmesinin de düzeltilmesi lazım.Externorum yazdı: ↑24 Ara 2025 14:32 1) Kapatılan sunuculardaki loncalar silinmeli. Karakter isimlerinin aksine lonca isimleri sunucuya özel değil, tüm oyun içerisinde tek seferlik kullanılabiliyor; bu yüzden kapalı sunuculardaki loncalar yüzünden lonca adlarını alamıyoruz.
(dün yazdığım mesaj beş dakika sınırından dolayı yarım kalmış gitmemiş)