Güzel düşünülmüş bir takı ; teşekkür ederiz. Ancak AGOP'a bu yüzüklerin yanında 2995 veya 4995 akçe karşılığında Lonca Puanı aldırabilen takılar da ekleyin.
Şimdi girdim nostaljik karakterlerimle güzel güzel slot kesebiliyorum. Ama keserken yanında Lonca Puanı'da alabilsek çok daha zevkli olur.
Tecrübe Mührü Takılar Hakkında
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: Tecrübe Mührü Takılar Hakkında
LP ve para kazanma aktif olmalı 49 seviyeyken holde takılıp LP ve para kazanmaya odaklı olacağız o yüzden o etkilerin kalkması gerekiyor bir de hazır kimse almamışken takıdan gözlüğe çevirmelisiniz, umarım bu öneri dikkate alınır.
- Empatie
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: CAZFIG
- Discord: BayBarlas
Açıklamada özellikle 49. seviye olarak belirtilmiş ama yüzüğü takınca seviye farketmeksizin exp alımı duruyor değil mi ?
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
- Externorum
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Tecrübe Mühürleri takı değil de, 35 seviye görünümünde gözlük olsa daha iyi ve kullanışlı olurdu ama böyle de iş görüyor; sonuçta tecrübe alamayınaca eşyaların efsunları çöp olmayacak.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
Evet 1 seviye karakterimle fare kesiyorum , çok zevkli oluyor exp gelmemesi. Ayrıca LP puanı her bölgede tecrübe puanı gibi gelirse ; her bölge az çok canlanır. Fare kesenler de olur LP kazanmak için. Antrepo'da kasanlar da olur 12 level karakterlerle.
Oyunun her bölgesi aktif olarak kullanılır.

- Externorum
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
İyi fikir aslında bu, tabii buna da LP kasmada dengesizliğe yol acaçak vs. diyebilirler; aşırı LP kasamaması için 1-59 seviye arasın level atlama için istenilen exp miktarını ve yaratıklardan gelen exp miktarını düzenlesinler. 50-59 arası kasmak zor olacağına bu ağırlığı 1-59'a yaysınlar. Sonrasında ona göre yaratıkların verdiği exp/lp'yi ayarlasınlar.yeCs yazdı: ↑23 Ara 2025 02:41Evet 1 seviye karakterimle fare kesiyorum , çok zevkli oluyor exp gelmemesi. Ayrıca LP puanı her bölgede tecrübe puanı gibi gelirse ; her bölge az çok canlanır. Fare kesenler de olur LP kazanmak için. Antrepo'da kasanlar da olur 12 level karakterlerle.
Oyunun her bölgesi aktif olarak kullanılır.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)