Yeni sunucuların resmi açılış tarihini erteleyin ve yeni sunucuları test için açın. İKV dükkanı vs. yerleri kapatın o süre zarfında, sunucudaki ve oyundaki hatalar giderilene kadar test olarak oynansın ve oyuncular para yatıramasın. Sonrasında hatalar fixlenince sunucuları sıfırlayıp resmi açılış yapın. Anlaşılan yeterli tester üyeniz yok, bari bu şekilde oyunculardan yardım alın.
Edit: Tecrübe mühürleri takı olarak değil, gözlük olarak gelsin lütfen. Oyuncular hasar kaybı yaşıyor o şekilde, en azından gözlük olursa ana hasardan değil, ek hasardan kayıp olur.
Yeni Sunuculardaki Hatalar HK.
- Externorum
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Yeni Sunuculardaki Hatalar HK.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Re: Yeni Sunuculardaki Hatalar HK.
Externorum yazdı: ↑22 Ara 2025 18:18 Yeni sunucuların resmi açılış tarihini erteleyin ve yeni sunucuları test için açın. İKV dükkanı vs. yerleri kapatın o süre zarfında, sunucudaki ve oyundaki hatalar giderilene kadar test olarak oynansın ve oyuncular para yatıramasın. Sonrasında hatalar fixlenince sunucuları sıfırlayıp resmi açılış yapın. Anlaşılan yeterli tester üyeniz yok, bari bu şekilde oyunculardan yardım alın.
Edit: Tecrübe mühürleri takı olarak değil, gözlük olarak gelsin lütfen. Oyuncular hasar kaybı yaşıyor o şekilde, en azından gözlük olursa ana hasardan değil, ek hasardan kayıp olur.
Takıyı sadece son canda çıkart-giy yapmayı öneriyorlar.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- Externorum
- Cin Avcısı

Grup bölgelerinde ve büyük holde sürekli bunun takibini mi yapsın oyuncular, gözlük olarak yapsalardı; iki taraf da bu dertten kurtulurdu. Sonuçta şu takılarda oluşan bug gözlüklerde oluşsa, bu kadar sorun bile teşkil etmezdi.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Giy-çıkart yapalım da slotlarda da hasar gidecek. Bir de bununla neden uğraşalım ki gözlük en mantıklısı. Hatta bana kalırsa + - 4 level sınırı gelsin 54 levelde 49 level yaratıktan exp gelmeyeceği için böyle bir takıya gözlüğe de gerek kalmaz.Lighthouse yazdı: ↑22 Ara 2025 18:20Externorum yazdı: ↑22 Ara 2025 18:18 Yeni sunucuların resmi açılış tarihini erteleyin ve yeni sunucuları test için açın. İKV dükkanı vs. yerleri kapatın o süre zarfında, sunucudaki ve oyundaki hatalar giderilene kadar test olarak oynansın ve oyuncular para yatıramasın. Sonrasında hatalar fixlenince sunucuları sıfırlayıp resmi açılış yapın. Anlaşılan yeterli tester üyeniz yok, bari bu şekilde oyunculardan yardım alın.
Takıyı sadece son canda çıkart-giy yapmayı öneriyorlar.
-
yusufoneal
- İskele Babası

Oluşmazdı ki yerden gözlük düşmüyor senin şu düşündüğünü düşünememişler maalesefExternorum yazdı: ↑22 Ara 2025 18:23 Grup bölgelerinde ve büyük holde sürekli bunun takibini mi yapsın oyuncular, gözlük olarak yapsalardı; iki taraf da bu dertten kurtulurdu. Sonuçta şu takılarda oluşan bug gözlüklerde oluşsa, bu kadar sorun bile teşkil etmezdi.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Hunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 18:26Giy-çıkart yapalım da slotlarda da hasar gidecek. Bir de bununla neden uğraşalım ki gözlük en mantıklısı. Hatta bana kalırsa + - 4 level sınırı gelsin 54 levelde 49 level yaratıktan exp gelmeyeceği için böyle bir takıya gözlüğe de gerek kalmaz.
Hocam KP/ŞP güncellemesi gelecek o yüzden bence gözlük yapmadılar ama olsa daha iyi olurmuş katılıyorum..
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- Externorum
- Cin Avcısı

Gözlüğün tip olarak 35 seviye görünümüne sahip olursa, bir sorun teşkil etmez bence. Sonuçta çoğu kişi M2.5 gözlükleri görüntüsü için kullanıyor, KP/ŞAN güncellemesinden sonra 55 seviye gözlük getirilirse; mecbur 55 seviye gözlük kullanacak herkes. Bu nedenle anti exp eşyasının hem gözlük olması, hem de 35 seviye gözlük tipinde olması iyi olur.Lighthouse yazdı: ↑22 Ara 2025 18:28 Hocam KP/ŞP güncellemesi gelecek o yüzden bence gözlük yapmadılar ama olsa daha iyi olurmuş katılıyorum..[/b][/color]
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Yav arkadaşlar ne gözlüğü Allah aşkına bu adamlar oyunda daha önce olmayan bir şeyi oyuna eklemişler ve bunuda tekrar gözlüğe mi entegre edilecek. Mevcut düzende bu yüzükler için alternatif olarak farklı bir bölme yapılabilir. Yada daha önce dükkanda daha önce Rehber takımı tag'ı için aç kapa özelliği vardı böyle bir şeye taşınabilir. Bu gün @İkvadmin birşeyi kanıtladı isteyince bir şeyler yapıldığını ben bu şekilde çabalarını gösterdikleri sürece yine mevcut şeyler fixlenip dahada iyi hale getirilebileceğini düşünüyorum.
Not: @İkvadmin adıma konu açtığını unutmadım onu başka zamanda denk gelip konuşmamız lazım
gömerken konu açıyordun hadi şimdi övüyorum sende Vezirx'i çok seviyorum diye konu aç adap yerini bulsun 
Not: @İkvadmin adıma konu açtığını unutmadım onu başka zamanda denk gelip konuşmamız lazım
- Externorum
- Cin Avcısı

Yeni eşya slotu açmak, yeni eşya eklemeden daha zor olur bu oyun için; burada en basit çözümünden bahsediyoruz.Vezirx27 yazdı: ↑22 Ara 2025 18:42 Yav arkadaşlar ne gözlüğü Allah aşkına bu adamlar oyunda daha önce olmayan bir şeyi oyuna eklemişler ve bunuda tekrar gözlüğe mi entegre edilecek. Mevcut düzende bu yüzükler için alternatif olarak farklı bir bölme yapılabilir. Yada daha önce dükkanda daha önce Rehber takımı tag'ı için aç kapa özelliği vardı böyle bir şeye taşınabilir. Bu gün @İkvadmin birşeyi kanıtladı isteyince bir şeyler yapıldığını ben bu şekilde çabalarını gösterdikleri sürece yine mevcut şeyler fixlenip dahada iyi hale getirilebileceğini düşünüyorum.
Not: @İkvadmin adıma konu açtığını unutmadım onu başka zamanda denk gelip konuşmamız lazımgömerken konu açıyordun hadi şimdi övüyorum sende Vezirx'i çok seviyorum diye konu aç adap yerini bulsun
![]()
Yenilikler yapsınlar, bu yeniliklerin arkasındayız ama yenilikleri yaparken önce sunucuyu test olarak açsınlar test edelim; sonrasında her şey rayına oturunca resmi olarak açsınlar oynayalım.
Burada bir şeylerin en iyi şekilde olmasını ve hem oyuncu olarak keyifli bir oyun oynamamız, hem de yönetimin ile müzakere içinde temiz bir oyun akışı sağlamamız için konu açıyoruz.
Burada yıkıcı değil, yapıcı eleştiri ve yorumlar yapıyoruz. Yönetimin oyuncuları dikkate aldığını gördük ve mantıklı fikirler sunuyoruz, belki bu fikirler işlerine daha çok gelecek. Yıkıcı eleştiri/yorum yapmadan burada fikirlerinizi beyan edin, bunda kötü bir şey yok.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
aynen evet... bizim ekip anlık.Externorum yazdı: ↑22 Ara 2025 18:18 Yeni sunucuların resmi açılış tarihini erteleyin ve yeni sunucuları test için açın. İKV dükkanı vs. yerleri kapatın o süre zarfında, sunucudaki ve oyundaki hatalar giderilene kadar test olarak oynansın ve oyuncular para yatıramasın. Sonrasında hatalar fixlenince sunucuları sıfırlayıp resmi açılış yapın. Anlaşılan yeterli tester üyeniz yok, bari bu şekilde oyunculardan yardım alın.