Meran yayınından bir kesit..
https://www.youtube.com/watch?v=u3bmbvXRsP0&t=4269s
1:11:09'dan itibaren izleyebilirsiniz..
Canlı Yayında Torba Çalınma Anı ':)
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Canlı Yayında Torba Çalınma Anı ':)
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
- IDorianGray
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Canlı Yayında Torba Çalınma Anı ':)
2 kere çalındıHeaven1925 yazdı: ↑22 Ara 2025 01:41 Meran yayınından bir kesit..
https://www.youtube.com/watch?v=u3bmbvXRsP0&t=4269s
1:11:09'dan itibaren izleyebilirsiniz..
Yayına katılmaktan keyif aldım öncelikle belirteyim taki bu olaya kadar
hayal görmedin dedigim gibi kayit alıyordum ustune boyle bir rezilligin meydana gelmesi belki yarın sunucu açıyorlar hakkımızda hayırlısı olsun zaten
ama ne yazıktır link paylasmama izin verilmiyor
hayal görmedin dedigim gibi kayit alıyordum ustune boyle bir rezilligin meydana gelmesi belki yarın sunucu açıyorlar hakkımızda hayırlısı olsun zaten
ama ne yazıktır link paylasmama izin verilmiyor
youtube yükledim ama ihtiyacin olursa bakabilirsin istek doğrultusunda kaldirabilirim
dikkatimi çekti tahminimce
icon çıkmadan arka planda alışveriş ogesi hala çalışıyor gibi duruyor ve çanta ogesindeki kutuları alışveriş kutularında manupule etmiş hareket ederken veya hack karakter hareket edince alışveriş mesafesinden cikinca çantana koyabildin ama karakter yanina yaklaşınca alışveriş uyarısı aldin kalabalik oldugu icin hangi karakter cozemedim
icon çıkmadan arka planda alışveriş ogesi hala çalışıyor gibi duruyor ve çanta ogesindeki kutuları alışveriş kutularında manupule etmiş hareket ederken veya hack karakter hareket edince alışveriş mesafesinden cikinca çantana koyabildin ama karakter yanina yaklaşınca alışveriş uyarısı aldin kalabalik oldugu icin hangi karakter cozemedim
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Vespalia oe dolanıyordu odur kesinKronic yazdı: ↑22 Ara 2025 03:06 youtube yükledim ama ihtiyacin olursa bakabilirsin istek doğrultusunda kaldirabilirim
icon çıkmadan arka planda alışveriş ogesi hala çalışıyor gibi duruyor ve çanta ogesindeki kutuları alışveriş kutularında manupule etmiş hareket ederken veya hack karakter hareket edince alışveriş mesafesinden cikinca çantana koyabildin ama karakter yanina yaklaşınca alışveriş uyarısı aldin kalabalik oldugu icin hangi karakter cozemedim![]()
"KIMSE GORMEDEN "
vurgunu yememek için
° Kalabalık ortamlarda sürükle–bırak ile loot almayın
° Mümkünse sağ tık / tek tık ile alın
° Chat’te “alışveriş halinde bunu yapamazsınız ” uyarısı çıkarsa işlemi durdurun ve bekleyin hareket edin
° Dibinizde bekleyen pasif hesaplara dikkat edin uzaklasın takip ederse veya yanina surekli yaklasirsa tarih saat alip video alin aksilik halinde destege basvurun...
ÇokYetkisizNormalBiri
vurgunu yememek için
° Kalabalık ortamlarda sürükle–bırak ile loot almayın
° Mümkünse sağ tık / tek tık ile alın
° Chat’te “alışveriş halinde bunu yapamazsınız ” uyarısı çıkarsa işlemi durdurun ve bekleyin hareket edin
° Dibinizde bekleyen pasif hesaplara dikkat edin uzaklasın takip ederse veya yanina surekli yaklasirsa tarih saat alip video alin aksilik halinde destege basvurun...
ÇokYetkisizNormalBiri
Torba hırsızı mobeselere yakalandı