Bakın yıllardır her yerde söylüyorum, mümkünse önce 29 level gelecek 6 ay 1 sene sonra 39 seviye gelecek birkaç sene sonra 49 ve devamlı olan patchler eğer mümkünse oyuna eklenecek bu esnada premium ve akçelerden gelen gelirle oyun rahatlıkla geliştirilebilir.
Eskiden olduğu gibi uzunca bir süre 29 seviyede takılmıştık akabinde herkesin favori dönemi olan 39 seviye gelmişti, ben kesinlikle böyle bir sunucudan yanayım. Tüm içerikleri tüketip birkaç haftada son seviyeye yığılmadığımız rahat rahat gül dikeni kasıp pvp attığımız bir sunucu çok tatlı olurdu. Bahsettiğim 49 belki 2027'de falan gelmiş olacak dediğim modele göre bu esnada sorunlu olan içerikler değiştirilip oyunun da gelişiminin önü açılabilir.
WoW Classic Mantığı Gelmeli Yetkililer Okursa Sevinirim
- Danisman
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
WoW Classic Mantığı Gelmeli Yetkililer Okursa Sevinirim
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
Re: WoW Classic Mantığı Gelmeli Yetkililer Okursa Sevinirim
29 39 da yapılacak şey çok az Şahsen Ben sıkılırım Oynarken Bı Sure sonra İçerik çok az 29 39 da
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Oyunun eski versiyonlarının hepsi Sobee'de kaldı ve sobee kapatıldı.
Dönülebilecek son patch. Tılsım sistemi gelmiş büyük hol. Onda da birçok problem var.
Port koruması yok, dupe var, fare var aklına gelebilecek daha fazlası...
Oldschool yada classic hayal malesef.
Yapabilecekleri tek şey şu anki patch üzerinden dokunuşlar yaparak zaman kazanmak...
Dönülebilecek son patch. Tılsım sistemi gelmiş büyük hol. Onda da birçok problem var.
Yapabilecekleri tek şey şu anki patch üzerinden dokunuşlar yaparak zaman kazanmak...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- Danisman
- Cin Avcısı

hocam olmadı 3 ay olur yani ben süresinde değilim bunu yetkili arkadaşlar daha iyi tayin edebilirler
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- Kahve
- Danisman
- Cin Avcısı

eğer gerçekten böyleyse çok üzücü, gerçekten Sobee gibi bir firma ellerindeki tüm verileri yok etmiş olmamalı. Skandal resmen.Lighthouse yazdı: ↑19 Ara 2025 01:15 Oyunun eski versiyonlarının hepsi Sobee'de kaldı ve sobee kapatıldı.
- Kahve
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
bu işin raconu budur böyledir zaten , mmorpgler olabildiğince sade olarak açılış yapar eklentiler olmaz bazı özellikler sonra devreye alınır kademeli olarak ilerlenir , forumda sürekli ko yeni sunucusundan örnekler görüyorum ko utcden mi başlatır serveri fire drakeden mi olabildiğince en sade haliyle başlatır expansionları zamanla adım adım verirler bf yoktur draki yoktur bu süre aşırı uzun olmaz genelde birkaç ay olur , ikv'nin de böyle olması lazımdı olmadı artık çok geç ama yönetimden beklentimiz bundan sonraki sunucu için yapılması yönündedir , ben hayatımda son expansionıyla açılış yapan mmorpg bilmiyorum varsa söylesinler öğrenmiş olalım forumda sürekli diğer mmorpglerden örnek veren arkadaşlar
buradan bir arkadaşımızın paylaştığı ticketta 49 için yapılabilir ama dengelememiz gereken noktalar var üstünde çalışılması gerekiyor uğraşılması gerekiyor denmişti buradan anlıyoruz ki 49 yapılabiliyor , aynı şekilde 39 da yapılabilir örneğin yeni sunucu ilk ay 39a sabitlenir yeraltını devre dışı bırakırsın 1 ay sonra aktifleştirilir gibi sonra hidra sonra grup bölgeleri ilerler
buradan bir arkadaşımızın paylaştığı ticketta 49 için yapılabilir ama dengelememiz gereken noktalar var üstünde çalışılması gerekiyor uğraşılması gerekiyor denmişti buradan anlıyoruz ki 49 yapılabiliyor , aynı şekilde 39 da yapılabilir örneğin yeni sunucu ilk ay 39a sabitlenir yeraltını devre dışı bırakırsın 1 ay sonra aktifleştirilir gibi sonra hidra sonra grup bölgeleri ilerler
- Danisman
- Cin Avcısı

Kesinlikle katılıyorum en mantıklı yol bu olur. Bu esnada da oyun ekibi keseyi doldurur ve belki de oyunu baştan yazarlar(yeni bir motorla). Dilerim böyle olur.. Zamanında yıllarca 39'da oynadık. Tekrar oynarız.
- Kahve