Sandbox ' suz Oyuna Alışın !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sandbox ' suz Oyuna Alışın !!!

Mesaj gönderen Kargasa12 »

Merhaba ,

Yeni gelen güncellemeden sonra bazı MMORPG Alakası olmayan zihniyetler türediğini ,veya bunların troller olduğunu düşünmekteyim.
Sandbox var iken

* Haksız Rekabet ( 50 karakter ) Açan Hırtlarla para para demeyne tipler üredi.
* Bunlar kraliçe Tırtıla 40 karakter koyup , Delidumrul misali oyunun bosuna çöktüler. ( Sadece ordan 50 bin tl aylık kazanan hırt tanıyordum ) .
* Holde her 10 adımda bir 50 karakteri kuluçlandırılacak şekilde , ( PETPİT ve SALGI) kasan hırtlar .
* Karakter BOSS kaçırmak ıcın , yan hesaplar açan Hırtlar ,

Bu tip Tenekeler yüzünden zaten bu duruma geldi ki benımde Onca karakterim olmasına rağmen istemiyiyorum , 10 yıllık oyuncuyum ve aktarım yapacak çevreye sahip biriyim.

*MMORP oyunlarında asla böyle 2 3 karaktermiş , 50 karaktermiş :) Açmak saçma zaten İnsana gülerler.

- 3 . yazılım programlarını sakın ama sakın almayın , şifreleriniz ve kişişel bilgileriniz karşı tarafın elinde olacaktır.
Yok para Bastım , yoksa akçe aldım Çocukla tavırlardan uzaklaşın .
İşine gelmiyorsa OYNAMAYACAKSIN , Sırf sen 1 2 karakter aç diye diğer veletler bunun bir şekilde açığını bulup gene Ekmek teknelerine geri dönmesine sebep verecektir.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Re: Sandbox ' suz Oyuna Alışın !!!

Mesaj gönderen Sufizm »

Katılıyorum
Adam hem labirentte item düşürecekmiş hem de karaköyde bölgeye bakacakmış :') sandboxa alışmış 10 carı tek elden idare etmeye bir kaç paşanın keyfi bozuldu ula oyun kokmuş çürüyor tekelleşmeden bos kaçırmadan kp naylon kasmaktan. Kesinlikle taviz verilmemeli.
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ha ha ha !
kesinlikle bunları yazan kişiler tamamen gelir kaynağının bir günde bittiğini gören tipler :)
hadi bakalım :) yiyorsa biri yada birileri kıraliçe tırtıla Çöksün , yada kp kassın , yada hole her 10 adımda bir karakter kuçuklasın video alıp direk blok sebebi olacaklar :)
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Adamlar boş 59lw Büyücüyü 500TL gibi bir rakama satıyor :) , Yardımcı program ile 1 günde kasıyor. Tabiki isteyecekler tezgah güzel.
Tamam haklısınız biz beceremiyoruz programı kullanmayı ne yapalım o zaman biz mi bırakalım oyunu.
8 karakterle oynayan oyuncu biliyorum,
1 karakter Karaköy Fluorit madeni
1 karakter Karaköy Bor Madeni
1 Karakter Karaköy Kardelen Madeni
2 karakter Xeno ( savascı ve buyucu )
3 Karakter Phili
Belki yine vardır örümcek ile akrepte
Şimdi Kullanmayı bilen kral bilmeyen askermi olsun ? Adalet ve Hak nerede o zaman ? Adil bir oyun nerede ?
simdi diyorsunuz Bos kaçırmlar var, olur tabi her yere tezgah atmışşınız. Phili dolu, Karakürk dolu, Devana dolu, Tırtılı desen satın almışlar, BB ve Hakiri konuşmak bile istemiyorum.
Şimdi bu söylediklerimde adalet nerede ?
Siz adaletin yardımcı programlamı sağlanacağını sanıyorsun. Yardımcı proğram olmadan hepiniz bir hiçsiniz. Siz Yönetimden onu istemeyin Size 3 karakteri 59lw Ful itemli verilmesini isteyin.
Bahane şahane ''Aktarım yapamıyoruz '' evet katılıyorum sıkıntılı bir sey, güven yok gizlilik çok. Ozaman Ortak kasa Koysunlar dukkana onu isteyin, Yardımcı proğramdan daha mantıklı bir istek.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

2 yeteneksiz avel konu açmış karşılıklı sohbet havasında sağa sola laf atıyorlar :d

Bana laf ediyor biri, para kazanma kapısı kapandı falan diyor :d

İKV kadar piyasası olmayan bir oyun daha yoktur. Oyunda para harcamak istesen bile harcayak yer bulamıyorsun :d Öyle bir oyun. Yani ben şöyle 30 bin liralık bir şeyler alayım oyunda desen, istanbuloyun üzerinden, ne de satış gruplarından 30 bin liraya alacak şey bulamıyorsun :d

En değerli şey tılsım, o da karaköy'de bile ortalama bin lira. Böyle bir oyunda para kazanmaya uğraşmak, dünyanın en saçma işi :d

Ben bu oyunu zevk aldığım için oynuyorum. Zevk alma sebebim de çocukluk oyunum olması. Gidip boss sırasına hiç girmedim, 2007'den bu yana hiç kimseyle kavga etmemişimdir oyunda.

Birileri karakter kasar, ben gidip karakteri satın alırım. Mesela karaköy 'de halley asa ve zırhlı karakteri 15 bin liraya satın almıştım yaklaşık 1 yıl önce.

Hol eklentisi ilk geldiğinde de 250 dolara yıldırım 2 tılsımı satın almıştım. Gidip de xeno, jade falan toplayacak değilim. O kadar işsiz değilim yani. Tek tek malzeme toplamak da uğraştırıcı. Onun yerine direkt tılsım veya karakter satın almak daha çok işime geliyor.

Benim oyundaki en büyük hobim, bireysel olarak bölgelere girip, eski, çift efsunlu itemler düşürmek ve bunlarla set yapmak.

Evimde beyblade, pokemon, digimon tasolarının da setleri var. Setlerde ufak tefek eksikler var ve bunları tamamlamaya çalışıyorum. Mesela bir tane orijinal tasoya 5 bin lira vermek çoğu insan için saçma ve gereksiz ama benim için öyle değil. Beni sadece koleksiyon yapan insanlar anlayabilir :d

Bu oyunda da mesela Urban estergon 36 lvl Erkek ofans ayakkabı arıyorum, satan olursa fiyatta her türlü anlaşırız :d ortalama 4 bin lira verebilirim ayakkabıya. ( belki bi ihtimal biri çıkar :d)
Resim
bayj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen bayj »

Sufizm yazdı: 16 Ara 2025 09:14 Katılıyorum
Adam hem labirentte item düşürecekmiş hem de karaköyde bölgeye bakacakmış :') sandboxa alışmış 10 carı tek elden idare etmeye bir kaç paşanın keyfi bozuldu ula oyun kokmuş çürüyor tekelleşmeden bos kaçırmadan kp naylon kasmaktan. Kesinlikle taviz verilmemeli.
Hahah bunu konulardan birine yazmıştı birisi hatırladım.
Aç gözlülük hocam başka birşey değil ki. Milyonlarca madenlere rağmen yine doymadı insanlar. Bu başka bir evre ya oyunda konum sahiplenip kimseye kaptırmamak bence.
Kullanıcı avatarı
RayBey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Mesaj gönderen RayBey »

yeCs yazdı: 16 Ara 2025 12:48 2 yeteneksiz avel konu açmış karşılıklı sohbet havasında sağa sola laf atıyorlar :d

İKV kadar piyasası olmayan bir oyun daha yoktur. Oyunda para harcamak istesen bile harcayak yer bulamıyorsun :d Öyle bir oyun. Yani ben şöyle 30 bin liralık bir şeyler alayım oyunda desen, istanbuloyun üzerinden, ne de satış gruplarından 30 bin liraya alacak şey bulamıyorsun :d

En değerli şey tılsım, o da karaköy'de bile ortalama bin lira. Böyle bir oyunda para kazanmaya uğraşmak, dünyanın en saçma işi :d

Ben bu oyunu zevk aldığım için oynuyorum. Zevk alma sebebim de çocukluk oyunum olması. Gidip boss sırasına hiç girmedim, 2007'den bu yana hiç kimseyle kavga etmemişimdir oyunda.

Birileri karakter kasar, ben gidip karakteri satın alırım. Mesela karaköy 'de halley asa ve zırhlı karakteri 15 bin liraya satın almıştım yaklaşık 1 yıl önce.

Hol eklentisi ilk geldiğinde de 250 dolara yıldırım 2 tılsımı satın almıştım. Gidip de xeno, jade falan toplayacak değilim. O kadar işsiz değilim yani. Tek tek malzeme toplamak da uğraştırıcı. Onun yerine direkt tılsım veya karakter satın almak daha çok işime geliyor.

Benim oyundaki en büyük hobim, bireysel olarak bölgelere girip, eski, çift efsunlu itemler düşürmek ve bunlarla set yapmak.

Evimde beyblade, pokemon, digimon tasolarının da setleri var. Setlerde ufak tefek eksikler var ve bunları tamamlamaya çalışıyorum. Mesela bir tane orijinal tasoya 5 bin lira vermek çoğu insan için saçma ve gereksiz ama benim için öyle değil. Beni sadece koleksiyon yapan insanlar anlayabilir :d

Bu oyunda da mesela Urban estergon 36 lvl Erkek ofans ayakkabı arıyorum, satan olursa fiyatta her türlü anlaşırız :d ortalama 4 bin lira verebilirim ayakkabıya. ( belki bi ihtimal biri çıkar :d)
Tamam Sensinn..!

İşte Yardımcı proğram olmadan Emek çok olacak 250 Dolara değilde 500 dolara satacak,
Bin liralık tılsımı daha pahalıya satacak.
Sen yeterki para harcamak iste, yok bu oyun bu kadar para etmez diyeceksen, edecek oyun çok var kimse kimseyi zorla tutmuyor kral.
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

RayBey yazdı: 16 Ara 2025 14:14
yeCs yazdı: 16 Ara 2025 12:48 2 yeteneksiz avel konu açmış karşılıklı sohbet havasında sağa sola laf atıyorlar :d

Tamam Sensinn..!

İşte Yardımcı proğram olmadan Emek çok olacak 250 Dolara değilde 500 dolara satacak,
Sen yeterki para harcamak iste, yok bu oyun bu kadar para etmez diyeceksen, edecek oyun çok var kimse kimseyi zorla tutmuyor kral.
O devir an itibari ile bitti dostum. !
Kolay para kazanma devri bitti. !

hadi Şimdi 25 30 40 50 karakter açsınlarda göreyim :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

RayBey yazdı: 16 Ara 2025 14:14

Tamam Sensinn..!

Şimdiye kadarki en doğru yorum bu. Diğer oyunlarda piyasanın yüksek olma sebebi bir şeyleri elde etmenin zor olması. İKV'de 24 saat maksimum düzeyde her şey elde ediliyor ve düşüyor. Doğal olarak da piyasa düşük kalıyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bayj yazdı: 16 Ara 2025 13:02
Sufizm yazdı: 16 Ara 2025 09:14 Katılıyorum
Adam hem labirentte item düşüreceokmiş hem de karaköyde bölgeye bakacakmış :') sandboxa alışmış 10 carı tek elden idare etmeye bir kaç paşanın keyfi bozuldu ula oyun kokmuş çürüyor tekelleşmeden bos kaçırmadan kp naylon kasmaktan. Kesinlikle taviz verilmemeli.
Hahah bunu konulardan birine yazmıştı birisi hatırladım.
Aç gözlülük hocam başka birşey değil ki. Milyonlarca madenlere rağmen yine doymadı insanlar. Bu başka bir evre ya oyunda konum sahiplenip kimseye kaptırmamak bence.

Kesinlikle .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön