Ortada Atılmış Somut Bir Adımın Olmayışı Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Ortada Atılmış Somut Bir Adımın Olmayışı Hk.

Mesaj gönderen ofluuu »

Merhabalar,

Defalarca belirttiğim üzere bazı arkadaşlarının da ilgi odağının farklı konulara kaymasından kaynaklı tekrar hatırlatmak istiyorum. Karaköydeki boss sorunu hala bir çözüme ulaşmış değil ve yeni sunucuların açılmasına 6 gün kaldı.

IKVAdmin,Hakir'e yeni yetenekler ekleyip zor işler yapmak yerine aynı kodları kopyalayıp Hakir'i çemberlitaş bölgesini kopyalayıp içine koyun ve içeride slot bizi gördüğünde oturmak da yasak olsun çemberlitaş mantığı gibi insanlar iksir içerek oyun ekonomisine katkıda bulunsun. Ya da aklınızdan geçeni artık toplulukla paylaşın hala bir çözüm gelmedi çoğu insan bu yüzden heyecanını yitirip oynamamayı düşünüyor.

Açıklama bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Ortada Atılmış Somut Bir Adımın Olmayışı Hk.

Mesaj gönderen Thestory »

Defalarca boss kaçıran şahıslar aylardır blok yemiyor. Desteğe defalarca video gönderdim ama bir işlem dahi yapılmadı, boss kesmek artık imkansız gibi bir şey. Yönetim süreç konusunda şeffaf olmak zorundadır, oyuncuların güveni yıllardır yıkılmıştır ve bunu kazanmak için her şeyi bizlerle paylaşmak zorundasınız. Aksi halde yeni sunucunuzda beklentinizi asla karşılayamayacaksınız.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Gündüz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gündüz »

Aynı şekil açarlarsa Karaköy gibi infilak ederiz gülmekten
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ofluuu »

Thestory yazdı: 15 Ara 2025 22:58 Defalarca boss kaçıran şahıslar aylardır blok yemiyor. Desteğe defalarca video gönderdim ama bir işlem dahi yapılmadı, boss kesmek artık imkansız gibi bir şey. Yönetim süreç konusunda şeffaf olmak zorundadır, oyuncuların güveni yıllardır yıkılmıştır ve bunu kazanmak için her şeyi bizlerle paylaşmak zorundasınız. Aksi halde yeni sunucunuzda beklentinizi asla karşılayamayacaksınız.
IKVAdmin oyuncular sizden açıklama bekliyor, sunucular açılmadan önce boss sorununu çözmüş olacak mısınız ?
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Eğer bu boss konusu açıklığa kavuşmazsa yeni sunucuya başlamanın hiçbir alemi yok. Klan parası, rütbe falan hepsi olsa da olur olmasa da.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Böyle konuları okudukça beni bir gülme alıyor.

IKVAdmin ya da oyunun başındaki her kimse size bir şey sunmak zorunda değil diyerek başlamak istiyorum. Bu oyun sizin kendi rızanızla indirdiğiniz para harcadığınız, vakit geçirdiğiniz bir mecra. Kimse size zorla oynatmıyor bu oyunu. Size bu oyunu oynamanız karşılığında hayati bir avantaj sunmuyor, ödeme yapmıyor.

Kendinizi ne sanıyorsunuz da insanlara açıklama bekliyoruz edalarında yazılar yazıyorsunuz anlamak zor.

En fazla oynamazsınız arkadaşlar. Böylelikle de IKVAdmin ya da her kimse kariyerinin diğer basamaklarına rahatça gidecek bir yola kavuşur. Çünkü yüksek ihtimal kendisi bir product manager ve bu sıkıntılı kitleyle uğraşmak yerine bir SaaS firmasında 200bin lira maaş alıp keyif çatabilir. Yazılımcı da olabilir gerçi, uğraşıyordu en son.
It is always darkest before the dawn.
Gündüz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gündüz »

Admin kankalarından farkı yok girip 2 kelime yazamıyor şuraya
En son Gündüz tarafından 16 Ara 2025 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Gündüz yazdı: 16 Ara 2025 00:17
BLITZKRIEG yazdı: 16 Ara 2025 00:05 Böyle konuları okudukça beni bir gülme alıyor.

IKVAdmin ya da oyunun başındaki her kimse size bir şey sunmak zorunda değil diyerek başlamak istiyorum. Bu oyun sizin kendi rızanızla indirdiğiniz para harcadığınız, vakit geçirdiğiniz bir mecra. Kimse size zorla oynatmıyor bu oyunu. Size bu oyunu oynamanız karşılığında hayati bir avantaj sunmuyor, ödeme yapmıyor.

Kendinizi ne sanıyorsunuz da insanlara açıklama bekliyoruz edalarında yazılar yazıyorsunuz anlamak zor.

En fazla oynamazsınız arkadaşlar. Böylelikle de IKVAdmin ya da her kimse kariyerinin diğer basamaklarına rahatça gidecek bir yola kavuşur. Çünkü yüksek ihtimal kendisi bir product manager ve bu sıkıntılı kitleyle uğraşmak yerine bir SaaS firmasında 200bin lira maaş alıp keyif çatabilir. Yazılımcı da olabilir gerçi, uğraşıyordu en son.
Sana sağlam cevap verebilirim oyuna girip nick yazarsan
Selam Gündüz,

Sende buradan da cevap verebilecek potansiyel görüyorum. Kendini küfürsüz ifade edebilecek bir kelime dağarcığına sahip değilsen o başka tabi.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Empatie
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: CAZFIG
Discord: BayBarlas

Mesaj gönderen Empatie »

BLITZKRIEG yazdı: 16 Ara 2025 00:05 Böyle konuları okudukça beni bir gülme alıyor.

Oyun, oyuncuları var olduğu sürece ayakta kalabilir. Bu sebeple oyuncu her türlü beklentisini iletebilmeli ve karşılığını alabilmelidir. Aksini düşünüyorsanız komunite değerini anşamamışsınız demektir. Bu oyunun bu kadar süre hala aktif kalabilmesinin sebebi komunitesiyle olan iletişimi ve saygısındandır. Eleştiri saygı çerçevesinde olmalıdır katılırım, fakat saygısız eleştirinin cevabı beğenmiyorsanız oynamayın değildir.

Ben de aralarında olmak üzere bir çok oyuncu gözünü yönetime dikmiş ve olacakların bir fark yaratmasını umarak bekliyoruz. Gerçekten başarılı bir Product Manager bu kitleyi dediğiniz gibi "sıkıntılı bir kitle" olarak görmez. Yanlışlarından ders çıkarır ve eksiklerini tamamlamaya çalışır. Gerçek başarı bir SaaS firmasına girip 200k kazanmak değildir. Bitmiş denilen bir oyunu küllerinden canlandırabilmektir.

Bu sebeple sevgili forumdaşım, sen beğenmiyorsan çıkıp gitmekte özgürsün fakat bu oyunu canlandırmak isteyenlere köstek olmamanı rica edeceğim.
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI

2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Empatie yazdı: 16 Ara 2025 01:20

Oyun, oyuncuları var olduğu sürece ayakta kalabilir. Bu sebeple oyuncu her türlü beklentisini iletebilmeli ve karşılığını alabilmelidir. Aksini düşünüyorsanız komunite değerini anşamamışsınız demektir. Bu oyunun bu kadar süre hala aktif kalabilmesinin sebebi komunitesiyle olan iletişimi ve saygısındandır. Eleştiri saygı çerçevesinde olmalıdır katılırım, fakat saygısız eleştirinin cevabı beğenmiyorsanız oynamayın değildir.

Ben de aralarında olmak üzere bir çok oyuncu gözünü yönetime dikmiş ve olacakların bir fark yaratmasını umarak bekliyoruz. Gerçekten başarılı bir Product Manager bu kitleyi dediğiniz gibi "sıkıntılı bir kitle" olarak görmez. Yanlışlarından ders çıkarır ve eksiklerini tamamlamaya çalışır. Gerçek başarı bir SaaS firmasına girip 200k kazanmak değildir. Bitmiş denilen bir oyunu küllerinden canlandırabilmektir.

Bu sebeple sevgili forumdaşım, sen beğenmiyorsan çıkıp gitmekte özgürsün fakat bu oyunu canlandırmak isteyenlere köstek olmamanı rica edeceğim.
Bunlar hiç küresel mmorpg oynamamış ikv ile tanışıp 20 yılı aşkın saplantılı kişiler. Hiç bir oyunda GM gelip de seninle ilgilenmez. İstedikleri eklentiyi ekler kaldırırlar. Sen rızanla imzanla oyuna kaydolup indiriyorsun. Beğenmiyorsan oynamazsın zaten 3 ayda bi 400₺ veriyorsunuz onu da oyuncular bekliyormuş diyor :') senin vereceğin 400₺ ne yahu ne bu böyle kendin yapmış gibi oyunu görmeler. Yeteneğinizi geliştirinde başka oyunalra da bakın sistem nasıl işliyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön