İkvadmin uğraşıyor iyi kötü destekleyelim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
markovnikov
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

IKVAdmin den razıyız

Mesaj gönderen markovnikov »

Ben bu yeni yönetimle gelen IKVAdmin den razıyım valla yıllardır İKV oyuncusunun illallah ettiği oyunla yıllarca aylarca ilgilenilmeme topluluğa karşı anlık reaktif cevaplar verilmemesi gibi sorunlara şu geçtiğimiz son 10 15 gündür çok iyi cevap oldu bu sayede ilk duyurulduğu anda belki de pek hype yakalayamayan Galata Sunucusu Yönetimin bu ilgi alakası ve birşeyler için uğraştığını belli edici tavrı nedeniyle yeni sunuculara karşı istek duymaya başladı.Zaten hali hazırda İKV oyuncusu bu oyunu yıllardır çağın çok gerisinde kalan oyun alt yapısına ilgisizliğine rağmen oyuna gönül verdiği için küçüklüğünden geçmişinden anılar barındırdığı için oynuyordu yönetimin son zamanlardaki bu biz buradayız ve sizin isteklerinizle oyunun sorunlarıyla ilgileniyoruz tavrının da topluluğu çok memnun ettiğini düşünüyorum.
Çok yaşa İKVAdmin senden razıyız
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Asarın Evlatları

Re: IKVAdmin den razıyız

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Kesinlikle tebrik etmek lazım. Katılalı 1.5 yıl olmamış ve bu kadar kısa süre zarfında IKV'yi büyük bir buhrandan çıkarttı.
bayj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İkvadmin uğraşıyor iyi kötü destekleyelim

Mesaj gönderen bayj »

Konuyu kişisel alıp ikvadmin beni her yerden banladı diyen sözde masum taklidi yapan ama youtubeye çekinmeden oyunu küçük düşürücü programları ile hackleyen sahıştan tutun ağlayan ergen makrocular bu oyunu silin gidin. Bu oyunun gerçek kitlesi 30-40 ve yaş üstü iyi niyetli insanlarıdır.
Sözde hilecilik yaparak bu oyunun düzelmesini istediğimiz için hacklıyoruz diyen kendini bilen sahış sen sadece bahane arıyorsun kardeşim.
Bu oyunda bende iyi bir insan olamadım. Çocukluğumun oyunu kaç kere 0dan alıp hiç bir yere gelemeyince benimde gözüm döndü. üniversite de okurken yatan param ile millet kopya basarken ben gerçek para ile hakkıyla madenler satın almaya çalıştım ve sonuç enayi ilan edildim..
Ama asla bunlara rağmen gidip oyunu çökertecek şeylere bulaşmadım o işlerden anlamış olsaydım da yapmazdım bunu..
Bu oyuna kişililiğini kaybetmiş sözde zeki hacker ergenlerden yakın zamanda arındığı gün döneceğim. Üzdüğüm tüm insanlardan elimden geldiğince af dileyerek..
Şu oyunun tadını alın artık kopyacı arkadaşlar, hırs hırs sonsuz iksir nereye kadar? Sizde büyüyüp adam olacaksınız bir gün..
son olarak iyi şeyler olucak gibi bu kadim neferlerin çıkışına yakın bir etki de olabilir bence kimse kendini kandırmasın hiç kimse bu oyun düzelirse eğer bu oyun dan başka bir oyunda eski aradığı o geçmiş yılların tadını özlemini bulamayacak.
Emin olun ki şu yazılarımız yönetim tarafından artık dinleniyor ve çözüm bulunmaya çalışıyor niyeti iyi olan açık bulan o arkadaşlar yardımcı olsun bu yönetime..
Benim gibi forumu okuyan arkadaşlara selamlar. 🙏
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

gerçekten ilgileniyor böyle gittikçe başlatacak bizi oyuna böyle güncellemeler, yenilikler heyecan verici. Önce sandbox, multic engellendi sonra klan parası düzenlemeleri 25 lvl mantığını bitirdi. Başta kim varsa teşekkür ederim. Hakire ifliss yeteneği de gelirse tamamdır. Kesinlikle 39-49 sadece çemberlitaş vs geriye dönük güncellemelerde bulunmamasını gerektiğini hatırlatırım. Bu oyuncu kazanımından çok kaybını yaşayacaktır. Kimse saatlerce çemberlitaşta veya 49 seviye 2010 larda ki gibi yeraltında oynamak istemez. Bugün bu kadar ilgilenmesi bende yeni bir eklenti hislerini uyandırdı ileride olabilir. Son olarak yeni sunucular ileri tarihe taşınmalı ve gerekli geri bildirimler sonucu daha bir çok şey düzenlendikten sonra açılmalı. Bu da ocak ayının sonlarını bulacaktır mantıklı olan budur. Teşekkürler ikvadmin
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Re: İkvadmin uğraşıyor iyi kötü destekleyelim

Mesaj gönderen Lighthouse »

bayj yazdı: 15 Ara 2025 13:09 Bu oyunun gerçek kitlesi 30-40 ve yaş üstü iyi niyetli insanlarıdır.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
zutters
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zutters »

Lighthouse yazdı: 15 Ara 2025 13:16
bayj yazdı: 15 Ara 2025 13:09 Bu oyunun gerçek kitlesi 30-40 ve yaş üstü iyi niyetli insanlarıdır.
Oyunun başına "Yetişkin MMO RPG oyunudur" yazılmalı :)
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

Keşke yeni sunucuların birini 39 veya 49 seviye sunucusu yapılabilse. Özellik 39 dönemi sunucusu olsa yeniden başlama sebebi olabilir çoğu kişinin.
Emeğine sağlık...
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Hakikatten yaş 31 oldu ikv acılalı da 20 sene olmak üzere. Meteorda da buradaydık. Derinde ki sırda da (menekşeler 80m). İlk grup bölgelerinin açıldığı sabahta buradaydık. Çemberlitaş testini yaparken de buradaydık. Rehberde olduk. Arz Lodos da Nihat abi ile fikir paylaşımlarında da bulunduk. Karaköy açıldığı günde buradaydık. Gidiyoruz ama komple gidemiyoruz :')
Umarım açılış ileri tarihe atılır çünkü ilgi alaka var geri bildirimler ile oyun güncelleniyor.
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Megaevil »

Öncelikle hile ve makrolarla uğraşarak ciddi bir emek harcayan yetkililere teşekkürler. Lakin, çift oturum açmayı sağlayan platformları engellemenin bu oyuna ciddi zararlar vereceği kanaatindeyim. Neredeyse 20 senelik şu oyunda önce aktarım derdine bir çare bulmanız gerekmez mi? Ondan sonra bu tarz yöntemleri engelleseniz zaten kimsenin gıkı çıkamaz. Şu anda bilgisayarı iyi olan biri zaten sanal makine yöntemleriyle istediği gibi çift karakter açıyor, oyun içinde karşılaşıyorum.

Diğer mmo oyunlarda olduğu gibi sadece 2 client açabilmek de bir çözüm, ya da karakter başına 2'den bir hesap için 8 kasa -2 kasayla başlatıp kalanı akçeyle de satmak bir fikir- olabilir. Bütün oyuncuların çift oturum açma eylemine yönelmesine vesile olan motivasyonu anlamak gerekir. Sadece 10 15 hadi diyelim 50 oyuncu değil ki, oyuncuların hepsi kullanıyordu bu 3. parti uygulamaları. Kullanan herkes haksız kazanç için kullanmıyordu.

Onun dışında, yeni sunucu hype'ından sonra yine patron gruplarına şifa, tank aramak isteyeceğimiz zaman kimseyi bulamadığımızda yine şikayet edeceğiz. Kalan sunucularda(karaköy dahil) muhtemelen in cin top oynayacak. Çemberlitaş görevlerine yardım edecek 2 kişi bulacağız, onlar çift oturum açsa belki görevlerimizi yapacak ama bu sefer 4 oyuncu bulmamız daha gerekecek.

Bu oyunun temelleri maalesef her halükarda çoklu client'a dayanıyor. Oynanış, sistemlerin yetersizliği, açık dünya... Bir şeyi yasakladıktan sonra bir ihtiyaç doğacaksa önce o ihtiyaç için başka çözümler üretmek gerekir.

Tüm bu güncellemelerin anlamı olması için bazı adımların atılması gerekiyor. Kanımca, en önemli unsur Hakir'deki yeni mekaniğin tekrardan düzeltilip bütün patronlara uygulanması ve aktarım(ya da yeni bir kasa sistemi). Ondan sonra da Karaköy girişi için grup bölgeleri görevleri şartını kaldırmak. Bu şekilde Galata'da çok daha ferah, adil ve sistemli bir oyun keyfi alınabilir. Bu adımlar atılmazsa güncellemelerin bir anlamı olacağını düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Selamlar,

Evet uğraşın karşılığı olarak verebileceğimiz her türlü desteği vermeye hazırız. Ancak yıllar önce çıkmış oyunun açıklarını sömüre sömüre milletten para kazanan arkadaşları durdurmadığımız sürece vereceğimiz destek bir yere kadar olacak.

Oyunun haline üzülüyorum.
It is always darkest before the dawn.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön