MARKETE EFSUNLU İTEM DÜŞME ŞANSI ARTTIRICI EKLENMELİ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

MARKETE EFSUNLU İTEM DÜŞME ŞANSI ARTTIRICI EKLENMELİ !

Mesaj gönderen yeCs »

Merhabalar ;

Eski günleri yad edip ; nostaljik itemler düşürmeye çalışıyorum. Mesela labirente giriyorum ve salona gidiyorum. Orada saatlerce slot kesiyorum. Zaten tek başımayım. Arkadaş saatlerce slot kesimi sonrası ; çantamda 300 denim , 300 manda derisi birikiyor. Ama 1 tane çift efsunlu item/reçete alamıyorum.

Biz eskiden 6 kişi girerdik bu salona ; her gün gruptan biri mutlaka çift efsunlu bir item alırdı. Hem de eskiden 1 kan çalanı 20-30 saniyede öldürüyorduk 2 kişi. Yani çantamda toplamda 10-15 denim/manda derisi olurdu ve buna karşılık ortalama 1 çift efsunlu reçete veya item alırdım / alırdık.

Arkadaş şimdi asla düşmüyor. Y2 ile yardırıyoruz , salonun içinden geçiyoruz ama efsunlu item yok.

Sonra dönüyorum 29 lvl karakterle giriyorum. Efsun düşme ihtimali artar belki diyorum. 29 karakter 33 lvl oluyor ; hala efsunlu item yok.

Bu drop oranlarını nasıl bu kadar düşürebildiniz ya siz? Koyun markete x2 efsun arttırıcıyı aylık 2 bin akçeye ; x3 efsun arttırıcıyı 3 bin akçeye ; x5 efsun arttırıcıyı 5 bin akçeye ; x10 efsun arttırıcıyı 10 bin akçeye ; hem siz kazanın hem biz oynayalım oyunu.

Vallahi daraldım ya ; gece 12'den bu saate kadar düşük lvl item kasalım dedik ; 2.5 saatte 1 tane çift efsunlu item düşüremedik. Yazıktır günahtır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Hiphopmylife31
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Full Premium Quality
Discord: akifyildiztv

Re: MARKETE EFSUNLU İTEM DÜŞME ŞANSI ARTTIRICI EKLENMELİ !

Mesaj gönderen Hiphopmylife31 »

yeCs yazdı: 11 Ara 2025 02:45 Merhabalar ;

Eski günleri yad edip ; nostaljik itemler düşürmeye çalışıyorum. Mesela labirente giriyorum ve salona gidiyorum. Orada saatlerce slot kesiyorum. Zaten tek başımayım. Arkadaş saatlerce slot kesimi sonrası ; çantamda 300 denim , 300 manda derisi birikiyor. Ama 1 tane çift efsunlu item/reçete alamıyorum.

Biz eskiden 6 kişi girerdik bu salona ; her gün gruptan biri mutlaka çift efsunlu bir item alırdı. Hem de eskiden 1 kan çalanı 20-30 saniyede öldürüyorduk 2 kişi. Yani çantamda toplamda 10-15 denim/manda derisi olurdu ve buna karşılık ortalama 1 çift efsunlu reçete veya item alırdım / alırdık.

Arkadaş şimdi asla düşmüyor. Y2 ile yardırıyoruz , salonun içinden geçiyoruz ama efsunlu item yok.

Sonra dönüyorum 29 lvl karakterle giriyorum. Efsun düşme ihtimali artar belki diyorum. 29 karakter 33 lvl oluyor ; hala efsunlu item yok.

Bu drop oranlarını nasıl bu kadar düşürebildiniz ya siz? Koyun markete x2 efsun arttırıcıyı aylık 2 bin akçeye ; x3 efsun arttırıcıyı 3 bin akçeye ; x5 efsun arttırıcıyı 5 bin akçeye ; x10 efsun arttırıcıyı 10 bin akçeye ; hem siz kazanın hem biz oynayalım oyunu.

Vallahi daraldım ya ; gece 12'den bu saate kadar düşük lvl item kasalım dedik ; 2.5 saatte 1 tane çift efsunlu item düşüremedik. Yazıktır günahtır.
Bende, geçen çift maden arttırıcısı olmasına rağmen aynı tepkiyi vermiştim, buff ve nerf dengesi genel ganimet dengeleri gözden geçirilmeli ve yeniden düzenlenmeli.
ALZHEİMER
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
https://kick.com/akifyildiz
toutestalle
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen toutestalle »

Gorgar'ın açıklamasında "Sobee'nin kapatılma haberinden sonra oyunun kendini sürdürülebilir olması için çalıştık" dediği bir an vardı. Belki o sırada karaköy harici droplarıda düşürmüş olabilirler. Sonuçta bir daha güncelleme gelmeyecek oyuna endgame i belli olan bir oyuna bu dropların normal olduğunu düşünüyorum. Şans arttırıcı tarzı Pay2Win, Pay2Skip tarzı öğeler oyuna kesinlikle zararlı, oyunun gelir kaynağı olarak plus var zaten.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

toutestalle yazdı: 11 Ara 2025 04:35 Gorgar'ın açıklamasında "Sobee'nin kapatılma haberinden sonra oyunun kendini sürdürülebilir olması için çalıştık" dediği bir an vardı. Belki o sırada karaköy harici droplarıda düşürmüş olabilirler. Sonuçta bir daha güncelleme gelmeyecek oyuna endgame i belli olan bir oyuna bu dropların normal olduğunu düşünüyorum. Şans arttırıcı tarzı Pay2Win, Pay2Skip tarzı öğeler oyuna kesinlikle zararlı, oyunun gelir kaynağı olarak plus var zaten.
Şu level-design'ı yaparken ne kadar vizyonsuz olduklarını gösterdiler zaten. Oyun 2013 güncellemesinden sonra çt+tılsım ile 2018'e kadar gayet iyi de oynanabilir haldeydi.
Şimdi tank oyunundan patladılar.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

“Genel Etkileşim” sayfasına dön