Galata sunucusu hakkında öneriler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Galata sunucusu hakkında öneriler

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Bu konudaki en güncel başlığı daha bir kaç gün önce açtığım için fikirleriniz hakkında da bilgi sahibi olmak ve burada bir sohbet/tartışma konusu açmak istedim. Karaköy sunucusunun hali ortada, günde girilen grup bölgesi sayısı toplamda 20 yi bulmuyor ki bu sayı bir zamanlar anlık olarak bile daha fazlaydı, sadece bir bölgeye kapanan oyun piyasası ve her loncanın içine kapanık olması sebebiyle gelişimler kısıtlı ve sadece belli bir kesimin yükselmesini sağlıyordu. Bunun sonucunda sunucu her gün oyuncu kaybederek ve yeni oyuncu kazanamayarak bitmenin eşiğine geldi. Eminönü sunucusu ise sınırsız maden ve iksire rağmen çok daha canlı ve piyasası daha hareketli. İki sunucu arasındaki sınırsız maden ve iksir haricindeki tek fark dayanışma ve yardımlaşma... Daha 4-5 gün önce eminönüde kraliçe tırtıl kesmek istedim ve 4 kişi başladığımız kesime neredeyse 15 kişi daha geldi, hiç bir karşılık beklemeden yardım ettiler boss kaçırıldı ve sanki kendilerininmiş gibi tepki gösterdiler. Bunun karaköyde olmasının imkanı yok hatta gelirler yanınızda otururlar siz kesmeye çalışırken izlerler. Yeni sunucuda en önemli noktanın dayanışma olduğunu düşünüyorum çünkü gelişmesini sağladığınız her bir kişi piyasaya ve oyuna katkı sağlayacak bunu unutmayın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön