Karaköy

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Asarın Evlatları

Karaköy

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Karaköye klansız girilmesin, kaçırma sorunu çözülür. :grin:
Kaçırılsa da klan savaşı yaparak mertçe olur.
Arz ve lodos bölgesinin devamı bölge olması açısından da mantıklı olur. Bence bu tarz küçük değişiklikler bir an önce dikkate alınmalıdır.
Bu oyun yeni genişleme paketi almayacaksa neden daha zorlaştırılsınki? Bırakın pve ve pvp ile zevk alsın insanlar.
Tılsım üretmekte kolay olmalı. Neden değişik tılsım kombinasyonları yaparak oyun renk kazanmasın?
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Karaköy

Mesaj gönderen Burak8154 »

Şahsen klanda takılıp saçma sapan savaşların ortasında kalmak istemiyorum , klansız kendi halimde item kasıyorum . Benim suçum ne mesela dediğin bu saçma öneri gerçek olursa ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyunda kaçırma oldukça zaten item kasması zor. Video alıp ticket falan açmak şuan ki yapıyla sürdürülebilir değil görüldüğü üzere. Basit ama etkili çözümler gerek.
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Arkadaşa katılıyorum basit ama etkili bir çözüm ayrıca oyuna hareket katacaktır.
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Merhaba,

Bu söylediğinizin hiçbir faydası olmayacak tam tersine daha büyük kaoslara sebebiyet verebilir.
Eskiden klan savaşlarının bir zevki ve heyecanı vardı. Bazı oyuncuların (genelinde) gereksiz hakaret, küfür, saygısızlık vb davranışlar olduğundan dolayı ben şahsen 49 lvl yeraltı ve hol çıktığından itibaren klan savaşlarından nefret etmeye başladım. Çünkü sert, ağır gibi vuruşlar yüzünden üstü yarım yamalak 2 kişi bile üstü full olan birini rahatlıkla indirip hakaret veya küfür edebiliyor. 39 lvl zamanında max hasarın yeri ayrı element hasarların yeri ayrı bir güzeldi.

Eskiden görev yapanlara, kasanlara veya işi olanlara karışılmazdı. Ben terbiyesizler yüzünden bir çok karakterim mareşal olmasına rağmen klansız olarak sakince stres atmaya çalışıyorum ama bu halde bile psikolojisi bozuk insanlardan kurtulamıyorsunuz. :relaxed: :relaxed:
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VicTorY »

Alicavus yazdı: 19 Kas 2025 16:20 Merhaba,

Bu söylediğinizin hiçbir faydası olmayacak tam tersine daha büyük kaoslara sebebiyet verebilir.
Eskiden klan savaşlarının bir zevki ve heyecanı vardı. Bazı oyuncuların (genelinde) gereksiz hakaret, küfür, saygısızlık vb davranışlar olduğundan dolayı ben şahsen 49 lvl yeraltı ve hol çıktığından itibaren klan savaşlarından nefret etmeye başladım. Çünkü sert, ağır gibi vuruşlar yüzünden üstü yarım yamalak 2 kişi bile üstü full olan birini rahatlıkla indirip hakaret veya küfür edebiliyor. 39 lvl zamanında max hasarın yeri ayrı element hasarların yeri ayrı bir güzeldi.

Eskiden görev yapanlara, kasanlara veya işi olanlara karışılmazdı. Ben terbiyesizler yüzünden bir çok karakterim mareşal olmasına rağmen klansız olarak sakince stres atmaya çalışıyorum ama bu halde bile psikolojisi bozuk insanlardan kurtulamıyorsunuz. :relaxed: :relaxed:

39 Seviye zamanında bir kişi kendisine saldıran 2 kişiyi bile yenebiliyordu mümkündü şimdi böyle bir şey mümkün değil. Element ağırlıklı savaşçılar vardı fakat maksimum hasar eşyalarına sahip kişilerde beklenmedik taş baş yarar mantığı ile 10-11k gibi hasarlar vurabiliyordu gerçekten keyifli ve tek düze olmayan bir düzen vardı.

Fakat şimdi iksir şifacı vs klan savaşları sanki er meydanı havasında sürekli bir kaos içerisinde zaten 10 binden aşağı iksir ile gezen kimse yok eskiden 2 büyücü komutandan bankaya kadar eğlenerek gidebiliyordu arz klanı mensupları keza lodos savaşçıları da mısır çarşısından komutana kadar ufak savaşlar halinde eğlenebiliyordu artık mümkün değil bunlar...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Evet çocukluğuma gittim ben de. Tekrar buna benzer ortam sağlansa keşke. Karaköyde sıkışmış durumda oyun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön