Peptip-Salgı dropları ve para kasma hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Peptip-Salgı dropları ve para kasma hk.

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Büyük hol bölgesinde 1 tank ve 1 büyücü olarak akrep çukurunda yaklaşık 1200 akrep ve örümceği farmlamamız sonucunda toplam 1 peptip tanka düştü(oda çukurda değil işporta sonrası çukura dönüş yolunda).

Peptip salgı dropu gerçekten bu kadar düşük mü yoksa atladığım bir husus mu var anlam veremiyorum. Oyun içinden bir kişi tank saptıktan sonra gruptan çık tek kişiyken daha çok atıyor diye bir bilgi verdi bunun neticesinde de baya bir farmladık sonuç aynı.

Daha çok peptip salgı kasabilmek için grupsuz daha iyi mi sonuç alınıyor bu hususta bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. (Tankta plus yok büyüde plus var)

Ayrıca karaköyde tankla maden çekmek harici sizler için en kolay para kazanma yöntemi neler paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Peptip-Salgı dropları ve para kasma hk.

Mesaj gönderen Gangbangg »

Bazi karakterlerin sans oarani daha yuksektir ( Kendi fikrimce ) Bazi karakterlere daha kolay item dusurken ayni uyelikte bulunan bir diger carina daha gec dusurusun bu sans durumu buradada etki ediyor..
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dofians »

Karaköy geldikten sonra yani taaa 2018'de başladı bu olay, artık seviye artmasından mıdır yoksa gizli nerf müdür bilmem de ben 2014-2015 zamanı günde 10-15 tane düşürürdüm peptit-salgıyı, ama söylediğim tarihten beri eskisi gibi bol düşmüyor. Net hatırlıyorum yani sabah kuyunun başına oturup akşama kadar onlarca peptit salgı ve çöp item kasıp işportada 100m nakit biriktirdiğimi. O zamanlar xeno 2mdi yani 50 xeno alınırdı. Neredeyse 2 tılsımlık xeno sadece kuyudaki çöp itemleri işportaya satarak çıkardı. O şekilde 1 haftada falan met 23 üretmiştim ama met 23'ü olanın kral olduğu zamanlardı. Stusuz semihayı herkes yapamazdı filan filan
Bu arada ilginç tarafı eski yönetime bu olay söylendiğinde nerf atmadık ve seviyeler dropları etkilemiyor dediler ama bence kesin bir şey var bu durumla alakalı
Since 2008
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Yaklaşık 1000 tane daha kestim yine yok şaka gibi :')
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Sonxavatar yazdı: 07 Tem 2025 10:06 Büyük hol bölgesinde 1 tank ve 1 büyücü olarak akrep çukurunda yaklaşık 1200 akrep ve örümceği farmlamamız sonucunda toplam 1 peptip tanka düştü(oda çukurda değil işporta sonrası çukura dönüş yolunda).

Peptip salgı dropu gerçekten bu kadar düşük mü yoksa atladığım bir husus mu var anlam veremiyorum. Oyun içinden bir kişi tank saptıktan sonra gruptan çık tek kişiyken daha çok atıyor diye bir bilgi verdi bunun neticesinde de baya bir farmladık sonuç aynı.

Daha çok peptip salgı kasabilmek için grupsuz daha iyi mi sonuç alınıyor bu hususta bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. (Tankta plus yok büyüde plus var)

Ayrıca karaköyde tankla maden çekmek harici sizler için en kolay para kazanma yöntemi neler paylaşabilirseniz çok sevinirim.
karaköy madenciliği de pek hayırlı bir iş değil be hocam madenlerin çıkış süresi 30dk o 30dkyı işsiz gibi maden başında bekliyor millet hadi diyelim çektin çıktı o da 30m r parayla 90 lira 90 lira için en az 1 gün maden başında bekleyecen :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön