Mesela Karaköy eklentisi hiç gelmemiş olsa....?!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesela Karaköy eklentisi hiç gelmemiş olsa....?!

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Selamlar herkese,

Bu aralar yine İKV'ye karşı iyice kanım kaynamaya başladı :D
Ara ara bırakan herkese geliyordur İKV perileri, tekrar sıfırdan ekipçe başlayalım vs vs vs. :D
Ama sunucuların durumu belli patlak, Karaköy sunucusu için bunu denemiştik ve hala devam edenler var evet ama benim gibi Karaköy bölgesini hiç sevmeyen bir çok oyuncu olduğuna çok eminim. Şahsen Karaköy sunucusunda Karaköy'e giriş yapana kadar çok keyifle ilerlemiştim.
Diyorum ki bir sunucu açılsa sadece Büyükhol eklentisine kadar. Ve bizler çılgınlar gibi Çemberlitaş atıp üstlerimizi dizmeye çalışsak bilmiyorum ama Karaköyün o sıkıcı boss kesimlerinden çok daha keyifli olduğuna inanıyorum Çemberlitaş, Migrat ve Sığınaklar bölgesi atmanın. Birbirini yiyen insanlar yok boss kaçıranlar yok. Hatta bu kopya muhabbetinden ötürü Çemberlitaş bölgesinden hiç reçete düşmese herkes emekleriyle ve şansıyla kesip düşürse eşyalarını. Şuan oyunun başında kimse kalmamış bunu yapabilecek biri var mı ondanda emin değilim. Daha önemlisi böyle bir şey yapılması teknik olarak mümkün mü onu da bilmiyorum :thinking_face: düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum böyle bir şey mümkün olsa buna benim gibi heveslenecek olanlar var mı ? :D
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Mesela Karaköy eklentisi hiç gelmemiş olsa....?!

Mesaj gönderen Gerilim »

En büyük hayalim.

Teknik olarak da elbette mümkün, tek problem bunu yapacak oyun geliştirici kalmaması.

Gerçekleşmesi durumunda en az 2-3 sunucu full çeker.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön