İksirler ile ilgili
- MamiquReborn
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
İksirler ile ilgili
Ben bu iksirlerden bıktım aminolar aktarılmıyor büyücüde 100 tane amino kalmış çeyizlik olarak saklıyorum
.Eminönünde olan olmuş artık açsınlar şu iksir aktarımlarını.
Bir musibet bin nasihatten iyidir.
xXBigTroubleXx-XxAllForOnexX
-xXKillCommandXx Dazzle
xXBigTroubleXx-XxAllForOnexX
-xXKillCommandXx Dazzle
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İksirler ile ilgili
MamiquReborn yazdı: ↑29 Haz 2025 17:36 Ben bu iksirlerden bıktım aminolar aktarılmıyor büyücüde 100 tane amino kalmış çeyizlik olarak saklıyorum.Eminönünde olan olmuş artık açsınlar şu iksir aktarımlarını.
Ülke yönetimi gibi İKV yönetimi de olaylara her zaman en dar açıdan bakabilmeyi başarmıştır. Tıpkı insanların Karaköy'ü açık bölge istemesi sonucunda bu bölgedeki bosslardan şaheser veya reçete düşülmesini sağlamak gibi. Meteor bölgesi de açık bölgeydi ancak görevler dışında bossla işiniz yoktu. Farm yaparak item kasılıyordu.
Gelgelelim iksir mevzusu da bu şekilde. Yasaklayacaksan tüm iksirlerin aktarımını yasakla. Neden bir kısmı aktarılıyor, bir kısmı aktarılmıyor? Akıl, sır edirmek mümkün mü?
Zamanında oyunun dengesini bozuyor diye kütük yaranları sistemden kaldırdılar ama halihazırda var olan kütük yaranlara ve reçetelerine dokunmadılar. Bu karar sadece reçeteye sahip olanları zengin etmeye yaramıştı. Şimdi de millet fake hesap açmasın diye telefon numarası olmayan hiçbir hesaba giriş yapılmıyor. 15 yıl boyunca aynı kasa ve çanta kapasitesini kullandırınca insanlar doğal olarak kasa hesaplar açtı. Şu an kimse bu hesaplarına giriş yapamıyor.
Oyun bu hale geldiyse elbette günümüzün değişen eğlence ve online oyun kültürünün etkisi var. Ancak verilen bu rezalet kararlar ve benzerlerinin etkisi yadsınamayacak kadar büyük.