İkvadmin nerede ?
İkvadmin nerede ?
28 marttan beri kayıp aranıyor. Gören, duyan, bilen varsa lütfen bize haber versin.
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: İkvadmin nerede ?
desteğe falanda bakılmıyor
bikaç hafta önce çarım hakaretden ban yedi normalde sus atıyorlardı ne olduysa ban cezasına çekmişler cezaları
ceza itiraza yazdım ne ses var ne seda her maile baktığımda ikv destekden msj gelmeyince küfrederek kapatmakdan başka çarem kalmıyor
bikaç hafta önce çarım hakaretden ban yedi normalde sus atıyorlardı ne olduysa ban cezasına çekmişler cezaları
ceza itiraza yazdım ne ses var ne seda her maile baktığımda ikv destekden msj gelmeyince küfrederek kapatmakdan başka çarem kalmıyor
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
Bir yandan da forumun saçma sapan mesajlarla dolması bir şekilde önleniyor. Bunun nasıl başarıldığını da çok merak ediyorum
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bu hafta itibariyle cezalar gelmeye başlar.
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
çalıştığı varda tatil yapcak
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
Onu söyleyemiyoruz maalesef : )
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !