KARAKÖY RAMAZAN ETKİNLİĞİ
- pitfall
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The Sancak
- Discord: pitfall
KARAKÖY RAMAZAN ETKİNLİĞİ
Karaköy Sunucusunun açılışıyla birlikte oyun tekrar canlandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda düzenlenen Ramazan Etkinliği'nde büyük emek vererek kazanan oyuncular olarak, ödüllerimizin etkinlik salonunda fiziksel olarak teslim edileceği özel bir ödül töreni düzenlenmesini öneriyoruz. Ayrıca, bu özel anın hatıra olarak saklanabilmesi için topluca bir fotoğraf çekimi yapılmasını ve oyun içi topluluk ruhunu pekiştirecek keyifli bir akşam etkinliği organize edilmesini talep ediyoruz. Bu, hem oyuncular için motive edici olacak hem de Karaköy Sunucusunun açılışına dair unutulmaz bir anı oluşturacaktır.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: KARAKÖY RAMAZAN ETKİNLİĞİ
boş işler peşinde koşmayın madene koş
Peki Zeki Murende Bizi Gorecekmi ?
Burada ki gizli ozneyi bulabilirsin
Ayrica Bknz:
ben kadıya derdimi anlatıyorum, kadı bana --ni sallı yor.
Burada ki gizli ozneyi bulabilirsin
Ayrica Bknz:
ben kadıya derdimi anlatıyorum, kadı bana --ni sallı yor.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
çok şey istiyon abi
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- pitfall
- Salgın Koruyucusu
İKV'de bunu yapamayacak biri varsa, lütfen kenara çekilsin. Sonuçta oyunun amacı bu değil mi? Etkinlikler, mücadele, rekabet... Nerede bu oyunun zevki? Nerede yöneticiler? Milletin ağzında sakız olmuşlar, bir şeyler yapmaları lazım! 
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
reisim fikrine çok saygı duyuyorum ama yönetim daha havadise yazdığı etkinlik muhabbetini yapmıyor onumu yapacak
arayan bulur, ölüm oyunu, sancak savaşı gibi etkinlikleri yapcaz diyip yapmayan yönetime bunu demek mantıklı değil
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sen hala etkinliğe katıldığın nicki söylemedin. Neden söylemiyorsun?pitfall yazdı: ↑04 Nis 2025 10:35 Karaköy Sunucusunun açılışıyla birlikte oyun tekrar canlandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda düzenlenen Ramazan Etkinliği'nde büyük emek vererek kazanan oyuncular olarak, ödüllerimizin etkinlik salonunda fiziksel olarak teslim edileceği özel bir ödül töreni düzenlenmesini öneriyoruz. Ayrıca, bu özel anın hatıra olarak saklanabilmesi için topluca bir fotoğraf çekimi yapılmasını ve oyun içi topluluk ruhunu pekiştirecek keyifli bir akşam etkinliği organize edilmesini talep ediyoruz. Bu, hem oyuncular için motive edici olacak hem de Karaköy Sunucusunun açılışına dair unutulmaz bir anı oluşturacaktır.
- pitfall
- Salgın Koruyucusu
fenasiKERİMSeRRuh yazdı: ↑05 Nis 2025 11:28Sen hala etkinliğe katıldığın nicki söylemedin. Neden söylemiyorsun?pitfall yazdı: ↑04 Nis 2025 10:35 Karaköy Sunucusunun açılışıyla birlikte oyun tekrar canlandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda düzenlenen Ramazan Etkinliği'nde büyük emek vererek kazanan oyuncular olarak, ödüllerimizin etkinlik salonunda fiziksel olarak teslim edileceği özel bir ödül töreni düzenlenmesini öneriyoruz. Ayrıca, bu özel anın hatıra olarak saklanabilmesi için topluca bir fotoğraf çekimi yapılmasını ve oyun içi topluluk ruhunu pekiştirecek keyifli bir akşam etkinliği organize edilmesini talep ediyoruz. Bu, hem oyuncular için motive edici olacak hem de Karaköy Sunucusunun açılışına dair unutulmaz bir anı oluşturacaktır.
- pitfall
- Salgın Koruyucusu
Bu oyuna bir Ahi Evran lazım, değil mi?