Merhabalar,
Sizin de bildiğiniz gibi karaköy sunucusu açılalı yaklaşık 8 veya 9 ay oldu. İlk başta gerçekten çok sayıda oyuncu ile giriş yapıldı ve herşey çok güzeldi tıpkı eski dönemler gibi. Fakat zaman geçtikçe sunucuda oluşan bir takım sıkıntılardan dolayı (Boss kaçırma, Boss sabote etme , vb) olaylardan sonra çoğu insanların oyunu bırakmasına neden oldu ve gittikçe oyuncu sayısı azaldı. Sunucuda bunu çözümü için, loncalar arası ittifak falan kuruldu gibi, gibi çözümleyici etkenler yapıldı. Fakat loncaların yapmış olduğu çözümler bile çare olmadı. Gelmek istediğim nokta siz değerli İKV yönetiminin açacak olacağınız yeni sunucunun sadece 49 seviye (Sığınak,Migrat,Çemberlitaş ) paketi olarak duyurmanız gerçekten bütün İKV halkını hem sevindirip hem de eskisi gibi daha zevkli bir sunucu olma yolunda büyük bir adım atmış olacaksınız. Bilmenizi isterim ki bu görüşü ve öneriyi sadece ben değil şuan oyunumuzda aktif olan büyük bir kesim istiyor.
YENİ AÇILACAK SUNUCU HAKKINDA
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mazi
Re: YENİ AÇILACAK SUNUCU HAKKINDA
Gerçekten güzel bir fikir ama öyle 49 lv bir sunucu açmaları diğer sunucuların%70 ini oraya çeker ve diğer sunucular boş kalır. Zaten Gorgar'ın yayında söylediklerini dinlediysen oyun 2018 de kapanacaktı biz bu süreyi uzatmak için böyle zor bir bölge getirdik insanların daha zor kasılıp üstünü zor dizeceği bir bölge diyor. Oyunun süresi uzar ve ilerde farklı gelişmeler olabilir diye düşünmüşler( başka bir yetkili gelir, yönetim değişir, güncelleme gelir vs.) şimdi 49 lv gelse zaten oyuna 0 dan başlayan yok hep eski oyuncular onlarda bütün görevleri herşeyi biliyor 4 ayda yine herkes full olacak yine oyunun bi tadı kalmayacak.burak3475 yazdı: ↑18 Mar 2025 13:39 Merhabalar,
Sizin de bildiğiniz gibi karaköy sunucusu açılalı yaklaşık 8 veya 9 ay oldu. İlk başta gerçekten çok sayıda oyuncu ile giriş yapıldı ve herşey çok güzeldi tıpkı eski dönemler gibi. Fakat zaman geçtikçe sunucuda oluşan bir takım sıkıntılardan dolayı (Boss kaçırma, Boss sabote etme , vb) olaylardan sonra çoğu insanların oyunu bırakmasına neden oldu ve gittikçe oyuncu sayısı azaldı. Sunucuda bunu çözümü için, loncalar arası ittifak falan kuruldu gibi, gibi çözümleyici etkenler yapıldı. Fakat loncaların yapmış olduğu çözümler bile çare olmadı. Gelmek istediğim nokta siz değerli İKV yönetiminin açacak olacağınız yeni sunucunun sadece 49 seviye (Sığınak,Migrat,Çemberlitaş ) paketi olarak duyurmanız gerçekten bütün İKV halkını hem sevindirip hem de eskisi gibi daha zevkli bir sunucu olma yolunda büyük bir adım atmış olacaksınız. Bilmenizi isterim ki bu görüşü ve öneriyi sadece ben değil şuan oyunumuzda aktif olan büyük bir kesim istiyor.
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Benim nacizane fikrim aynı grup bölgeleri gibi(Sığnak, Migrat, Çemberlitaş) bir grup bölgesi yapmaları karaköy bölgesindeki bosslarını oraya koyarlar ceket pant eld ayak düşer asa zırh üretmek için maden, materyalide yine normal açık bölgedeki bosslardan elde ederiz. Açık bölgedeki bosslar boşta kalacağı için onlarıda Grup Bölgesine girmek için zincir görev yaparız. Yanı en büyük sorunumuz boss kaçırma olduğu için en mantıklı çözüm bu olur ama bunları yapacak kimse kalmadı.burak3475 yazdı: ↑18 Mar 2025 13:39 Merhabalar,
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Yanlış hatırlamıyorsam Karaköy sunucusunun duyurusu yapıldığı zaman nostalji türü sunucularının gelmesinin mümkün olamayacağı da açıklanmıştı. Karaköy gibi aktarıma kapalı bir sunucunun açılıp ikisi arasında aktarımın serbest kalacağı yeni bir sunucu bir süre daha iş yapar diye düşünüyorum.
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Haklısın Öyle bir sunucu açılacağı söylenmişti Kuklacı Kapatıldığı zaman Ama şu Tehdit olayları olduğu zaman onlarda Aksadı. Dediğin gibi yeni sunucuda iş yapar ama orasıda aynı olacak para ile phi kkürk kesen boss kaçıran vs lvl kasayım desen ayakta slot yok , Şimdi bile canımız sıkılınca Çt,Kenan Vs atıyoruz. Dediğim gibi Karaköyde aynı itemleri atan grup bölgesi projesi yapılsa yolda fanatik gizit gbz cart curt olsa yine oyun bayağı canlanır Tabi bir ekipte kalmadı yönetimde, bunları yapacak kimse yok Orti Muhammet abide kayıplara karıştıSonne yazdı: ↑18 Mar 2025 16:49 Yanlış hatırlamıyorsam Karaköy sunucusunun duyurusu yapıldığı zaman nostalji türü sunucularının gelmesinin mümkün olamayacağı da açıklanmıştı. Karaköy gibi aktarıma kapalı bir sunucunun açılıp ikisi arasında aktarımın serbest kalacağı yeni bir sunucu bir süre daha iş yapar diye düşünüyorum.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy