Mevlüt Dinç Ve İKV Hakkında
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mazi
Mevlüt Dinç Ve İKV Hakkında
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan bu İKV nin batış hikayesi beni derinden yaralıyor. Hep düşünüyorum Mevlüt Dinç ayrılmasaydı, Geri gelse, tekrar İKV yapsa ama olamayacağını biliyorum ve ilerde kendi Oyunumu yapmayı planlıyorum Ama benimkide piyasadaki İkv çakmalarının önünden geçemeyecek bunu biliyorum. İlerde ne olursa olsun zengin olup İKV yi satın alıp eski günlerine kavuşturmanın hayalini kuruyorum 

Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Mevlüt Dinç Ve İKV Hakkında
İnanıyorumki birgün bunu başaracağım ve İKV nin eski güzel günlerine dönmesini sağlayacağım buda bu kapatılmış ve terkedilmiş Forum sayfasına sözüm olsun.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Yani bu biraz garip gelebilir ama haftasonu Mevlüt Dinç ile beraber Eminönü turuna çıktık. Bir şeyler anlattı çoğunu videoya çektim önümüzdeki günlerde edit'leyip atacağım. Yeni Cami ve Mısır Çarşısı önünde fotomuz burada https://www.instagram.com/tolga.kd/p/DGtH9pjNxl5/
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sabırsızlıkla bekliyorum ama nasıl karşılaştığınızı ve tanıştığınızı merak ediyorum anlatırmısınız
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Hayat bir oyun kitabini okumanizi tavsiye ederim
Video icerigi hakkinda 
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Mevlüt Dinç'e İnstagram dan msj yazmıştım cevap verdi kitabımı okumanı tavsiye ederim dedi bugün sipariş verdim D ilk çıktığında alacaktım ama ozaman öğrenciydim param yoktu bu zamana kadarda unuttum şimdi aldım
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Google Book da ucretsiz istersen okuxxJUSTINGxx yazdı: ↑07 Mar 2025 14:41Mevlüt Dinç'e İnstagram dan msj yazmıştım cevap verdi kitabımı okumanı tavsiye ederim dedi bugün sipariş verdim D ilk çıktığında alacaktım ama ozaman öğrenciydim param yoktu bu zamana kadarda unuttum şimdi aldım
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
kitabı okuyun arkadaşlar kitapta herşey anlatılıyor nasıl hızlı maden çekilir seri xeno kasmanın yolları hepsi mevcut okuduktan sonra hayatım değişti
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Evet indirdim mevdinc onunda linkini attıGangbangg yazdı: ↑07 Mar 2025 14:49Google Book da ucretsiz istersen okuxxJUSTINGxx yazdı: ↑07 Mar 2025 14:41Mevlüt Dinç'e İnstagram dan msj yazmıştım cevap verdi kitabımı okumanı tavsiye ederim dedi bugün sipariş verdim D ilk çıktığında alacaktım ama ozaman öğrenciydim param yoktu bu zamana kadarda unuttum şimdi aldımBiyogrofi kitabi aslinda hayatini anlatiyor cocukluk genclik , Lise yillari vs
![]()
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Bugün olsa belki ikv yoğunlaşırdı. O gün ise ikv kitlesinin kazandırdığı paralar ile icf supercan vs yatırarak kendilerini bitirdiler. Bugün olsa yaptığı yanlışın farkında tekrar yapmazdı ama o gün para hırsıyla başka projelere atıldı sonuçta girişimci. O gün ikv hala yatırılsa farklı bir oyun motoru ile hala geliştirilebilirdi veya kitlesini temmuz ayında oynayan binlerce kişi gibi tutabilirdi. Bugün hala knight onbinlerce online var. Sebebi hala oyunun kazandırması savaşın keyifli olması be nostalji. Şuan ikv oynayan ortalama 300 kişi sorunları olan topluluk. Yoksa kazandırmayan bir oyun için bu kadar hayal hır gür olmazdı. Mevlüt bey şimdi olsa da oyun geliştirilemez o gün binlerce dolarla saçma oyunları açmak yerine ikv yatırım yapsaydı keyif alarak oynuyor olurduk. Kopya olmazdı tek bir boss olmazdı. Hikaye güzel içinde çocukluğumuz gençliğimiz var ama vakit öldürüyor.