Diğer Sunucular NE DURUMDA ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Diğer Sunucular NE DURUMDA ?

Mesaj gönderen bymehmett »

*Diğer sunucularda yeterli online sayısı bulunmadığından etkinlik sadece Eminönü ve Karaköy sunucularında düzenlenecektir.
Anka
Tılsım
Meran
Teşkilat
Beyazköşk
Yukarıdaki Sunucularda Oynayan Arkadaşlar Sunucuların Adını & Durumunu Yazabilir mi ? Ortamlar Nasıl Yoksa Çok Çok mu Tenha

Yönetimin Ekibine Teşekkürler , Nice Bol Bol Etkinlikler Görmek Üzere İKV Halkı !

İYİ FORUMLAR ! O:-)
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Diğer Sunucular NE DURUMDA ?

Mesaj gönderen Burak8154 »

bu etkinlik EMİNÖNÜ sunucusu için hiçbirşey ifade etmemektedir. Bütün günlerin şampiyonu 1 asa 1 zırh 3. seviye tılsım alacak , eminönünde zaten isteyen istediğini basabiliyor . Karaköy sunucusunda bunun için savaş bile çıkar ...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Burak8154 yazdı: 05 Mar 2025 02:24 bu etkinlik EMİNÖNÜ sunucusu için hiçbirşey ifade etmemektedir. Bütün günlerin şampiyonu 1 asa 1 zırh 3. seviye tılsım alacak , eminönünde zaten isteyen istediğini basabiliyor . Karaköy sunucusunda bunun için savaş bile çıkar ...
haklı bir yorum , 3. seviye tılsım yardımcı tılsım ise çok faydalı olur
aynı şekilde karaköy sunucusu için çok büyük bir olay asa zırh 3. kademeler
eö sembolik olarak olmuş ama karaköy için dengeleri değiştiren bir yarışma olacağına benziyor
İyi forumlar !
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gangbangg »

5 ay once ilk ferro asayi basan olarak , asa zirh 3 kademe tilsim pekde benim icin bir anlam ifade etmiyor acikcasi , 5 ay once bb3 tum buyucu tilsimlarini ferro asa sayesinde toplamis birisi olarak :) emek verip herseyi basaracaginin en buyuk ornegini yapmis birisiyim . Etkinlik benik degil 1 ay boyunca oyunda surekli online kalamam , imkansiz calisan insanlariz sonucta baska etkinlikler olmasini dilerdim , sancak savasi etkinligi , Gm katilimiyla er meydani gibi .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Gangbangg yazdı: 05 Mar 2025 11:18 5 ay once ilk ferro asayi basan olarak , asa zirh 3 kademe tilsim pekde benim icin bir anlam ifade etmiyor acikcasi , 5 ay once bb3 tum buyucu tilsimlarini ferro asa sayesinde toplamis birisi olarak :) emek verip herseyi basaracaginin en buyuk ornegini yapmis birisiyim . Etkinlik benik degil 1 ay boyunca oyunda surekli online kalamam , imkansiz calisan insanlariz sonucta baska etkinlikler olmasini dilerdim , sancak savasi etkinligi , Gm katilimiyla er meydani gibi .
karaköy oyuncuları klana geçmeye başladımı yoksa halen tarafsız mı tüm sunucu bilgin varmı ?
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gangbangg »

bymehmett yazdı: 05 Mar 2025 18:39
Gangbangg yazdı: 05 Mar 2025 11:18 5 ay once ilk ferro asayi basan olarak , asa zirh 3 kademe tilsim pekde benim icin bir anlam ifade etmiyor acikcasi , 5 ay once bb3 tum buyucu tilsimlarini ferro asa sayesinde toplamis birisi olarak :) emek verip herseyi basaracaginin en buyuk ornegini yapmis birisiyim . Etkinlik benik degil 1 ay boyunca oyunda surekli online kalamam , imkansiz calisan insanlariz sonucta baska etkinlikler olmasini dilerdim , sancak savasi etkinligi , Gm katilimiyla er meydani gibi .
karaköy oyuncuları klana geçmeye başladımı yoksa halen tarafsız mı tüm sunucu bilgin varmı ?
Tarafsiz , klana gecen daha yok . ama bir kac aya geceler.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

eö ve karakoy oyuncuları dısında forum kullanan yok galiba :thinking_face: :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mazi

Mesaj gönderen xxJUSTINGxx »

bymehmett yazdı: 10 Mar 2025 13:11 eö ve karakoy oyuncuları dısında forum kullanan yok galiba :thinking_face: :thinking_face:
Bir teşkilat Neferi olarak ben varım teşkilatta beyazköşkte 1 tane bile aktif yok o yüzden eö de devam ediyorum
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.

DevilMayCry
KaraköyResim
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xxJUSTINGxx yazdı: 10 Mar 2025 13:38
bymehmett yazdı: 10 Mar 2025 13:11 eö ve karakoy oyuncuları dısında forum kullanan yok galiba :thinking_face: :thinking_face:
Bir teşkilat Neferi olarak ben varım teşkilatta beyazköşkte 1 tane bile aktif yok o yüzden eö de devam ediyorum
teşkilat hep tenha genel olarak oranın ortamı nasıl sabote , naracı vs. muhabbetler varmı yoksa herkes kendi halindemi :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

beyazköşk meran tılsım teşkilat ve plus kesinlikle kapatılmalı ve eminönüne çarlar aktarılmalı. boşuna sunucu masrafları

“Genel Etkileşim” sayfasına dön