İKV oynamayı özledim
İKV oynamayı özledim
Sahiden yok mu 2-3 babayiğit çıkıp şu oyuna ufak da olsa 2-3 bosslu bi grup bölgesi yapacak, hatta girişi akçeyle falan yapsalar ona da tamam yani her girişte değil de mesela 1 defalığına 1000 akçe yada 2500 akçe falan vermeniz lazım deseler ona da tamamım yeter ki şu oyuna yeni bi grup bölgesi ekleyin. Sığınaklar yada Karaköydeki laboratuvardan çakma bi harita yapıp içine bikaç farklı türde mob tasarlamak ve 2-3 boss mekaniği oluşturmak bu kadar mı zor? Ayakkabı, takı, gözlük falan düşsün kafi
Since 2008
Re: İKV oynamayı özledim
Allah'ım bugün de yalnız olmadığımı görmemi sağladığın için teşekkürler, her konuda aynı fikirdeyim ama umudum sıfır
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yalnız değilsin. Keşke yapsalar da oynasak.
Yalnız olmadığımı görmek güzel umarım yönetim sohbet ve sunucu bakımlarına vakit ayırdığı gibi yavaş yavaş da olsa yeni bir bölge için adımlar atar
Since 2008
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Önce kopyasız helal bir sunucu açsınlar. Sığınak migrat çemberlitaş da keyif verir. Mesele yeni bir şey gelmesi değil mesele köhne zihniyet. Yapımcılara değil oyunculara bakınca umudu kalmıyor insanın valla...
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
oyuncuların vaktinin %80'i avanak gibi boss sırası beklemekle geçiyor , bu böyle gitmez gb gerçekten şart ya da gb getiremiyorlarsa imkan yoksa en azından 49 sınıra dönülmeli , karaköyde grup bölgesiz şekilde saatlerce boss sırası bekleyerek oynamak tam bir zulüm