Milyon Tane Fare Salınan Etkinlik
Milyon Tane Fare Salınan Etkinlik
Etkinlik salonunda yapılan böyle bir etkinlik vardı hatırladığım tek şey salona onlarca fare salındığı. Bu etkinliğin adını hatırlayan var mı bu etkinliği öneri olarak sunmak istiyorum.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Milyon Tane Fare Salınan Etkinlik
Fare değilde ölüm oyunlarında akrep felan salınırdı genelde. Farenin amacı neydi ki
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
milyon tane fare salınınca insanların sistemi çökerse ne olacak ? 
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
by mehmet surekli copy paste eski konulari hortlakmak disinda yapabildigi yorumlar varmis demekki
Milyontane fare salinan etkinlik olmadi hic, sadece yeni sunucuda Zincir buyusu kesilemedigi icin surekli olarak kesebilsinler diye duzenlendi .
Milyontane fare salinan etkinlik olmadi hic, sadece yeni sunucuda Zincir buyusu kesilemedigi icin surekli olarak kesebilsinler diye duzenlendi .
Ya hayır hayır ölüm oyunu benzeri bir şeydi, etkinlik salonunda yapılıyordu yine ortama fareler salınıyordu ya da mor fare de olabilir çok ilginç bir etkinlikti ama bir ay falan düzenlendi. Adını bulsam YouTube'da videosunu görmüştüm ama adını hatırlayamıyorum.ReaListGangsta yazdı: ↑20 Şub 2025 12:56 by mehmet surekli copy paste eski konulari hortlakmak disinda yapabildigi yorumlar varmis demekki![]()
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Akrep salınırdı, şifacıyla Sakinleştirme yapıp diğer girenlere gönderirdik

- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
kac lv dönemiydi veya yıl bilgisi varmı araştırma yapalım varsa videosu illaki bulunurTOLGARDA yazdı: ↑20 Şub 2025 21:36Ya hayır hayır ölüm oyunu benzeri bir şeydi, etkinlik salonunda yapılıyordu yine ortama fareler salınıyordu ya da mor fare de olabilir çok ilginç bir etkinlikti ama bir ay falan düzenlendi. Adını bulsam YouTube'da videosunu görmüştüm ama adını hatırlayamıyorum.ReaListGangsta yazdı: ↑20 Şub 2025 12:56 by mehmet surekli copy paste eski konulari hortlakmak disinda yapabildigi yorumlar varmis demekki![]()
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Akrepler ile katalizör mü dersin bombacılar ile katliam mı dersin 35 lvl loxo bilmem ne örümceklerinin bacaklarımızı tutması mı dersin can basan şamanlar mı dersin mükemmel bir etkinlikti insanların bir biriyle değil örümböceklerle uğraştığı zamanlardı...
Konuya yanıt verdiğini görünce dedim Serruh kesin hatırlıyordur evet hatırlıyorsun ama adını hatırlamıyor musun ya önerelim bunu.