Merhaba
Hızlı desteğin tamamen kaldırılması yerine kilitlenerek arşivlenmesinin daha doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Çünkü birçok kişi geçmişte sorulmuş sorular üzerinden kendi problemlerine çözüm bulabiliyordu. Radikal bir değişiklik olmuş gibi geldi. Topluluk yönetiminin görüşlerini merak ediyorum.
Ayrıca güncel forum ve oyun yetkili kişilerin varlığının gösterilmesi gerekiyor. Oyunun sahipsiz olduğunu hissetmek üzücü geliyor.
Hızlı Destek
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: Hızlı Destek
Mavi kısma katılıyorum. Kilitli şekilde ulaşılabiliyor olması lazım.
Yeşil bölüm ile ilgili olarakta nedense Orti'nin görevi bırakmadığını; sadece üzerindeki baskıyı azaltmak için arka planda göreve devam ettiğini düşünüyorum. Yani arka planda oyuna bakan biri hala varsa bu kişi yine Orti'dir.
Yeşil bölüm ile ilgili olarakta nedense Orti'nin görevi bırakmadığını; sadece üzerindeki baskıyı azaltmak için arka planda göreve devam ettiğini düşünüyorum. Yani arka planda oyuna bakan biri hala varsa bu kişi yine Orti'dir.
Gerçekten bu arşiv özelliği çok iyi olacaktı. Google'da oyuna giremiyorum şu sorunu yaşıyorum gibi şeyler yazınca direkt çözüm bulunabiliyordu güncel cevaplar verilmese bile eski cevaplar çoğu zaman yeterli oluyordu.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yönetim şimdiye kadar hangi fikrimizi benimsedi ki bunu görsün. Bir çok eksikliği bildirmemize rağmen yine kendi bildiklerini yapmaya devam etmektedir.trexi yazdı: ↑31 Oca 2025 11:23 Merhaba
Hızlı desteğin tamamen kaldırılması yerine kilitlenerek arşivlenmesinin daha doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Çünkü birçok kişi geçmişte sorulmuş sorular üzerinden kendi problemlerine çözüm bulabiliyordu. Radikal bir değişiklik olmuş gibi geldi. Topluluk yönetiminin görüşlerini merak ediyorum.
Ayrıca güncel forum ve oyun yetkili kişilerin varlığının gösterilmesi gerekiyor. Oyunun sahipsiz olduğunu hissetmek üzücü geliyor.
En büyük sorun aktif mail hesaplarımıza bile giremiyoruz.
"Yok efendim güvenlikmiş" Tamam güzel bir uygulama yapmaya çalışıyorsunuz da bütün sülalenin numarasını bir oyun için kayıt etmek mi gerekir.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kim bu oyunun sahibi bir adım öne çıksın . Adam ful çarlarına giremiyor. Kaç tane telefon numarası bulacağız . Benim karakterim az yüzlerce çarı olan var. Oyunun hayrına bir şey yapmaz mısınız
Aklınla bin yaşa! Bende kaç kere bunu düşündüm yalnız değilmişim. Yoksa arka planda hiç bilmeyen birisi gelipde buraya çeki düzen vermeye çalışmaz kimse üstlenmez bence.istanbulunsesi yazdı: ↑31 Oca 2025 13:03 Mavi kısma katılıyorum. Kilitli şekilde ulaşılabiliyor olması lazım.