Hızlı Destek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
trexi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hızlı Destek

Mesaj gönderen trexi »

Merhaba

Hızlı desteğin tamamen kaldırılması yerine kilitlenerek arşivlenmesinin daha doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Çünkü birçok kişi geçmişte sorulmuş sorular üzerinden kendi problemlerine çözüm bulabiliyordu. Radikal bir değişiklik olmuş gibi geldi. Topluluk yönetiminin görüşlerini merak ediyorum.

Ayrıca güncel forum ve oyun yetkili kişilerin varlığının gösterilmesi gerekiyor. Oyunun sahipsiz olduğunu hissetmek üzücü geliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Hızlı Destek

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Mavi kısma katılıyorum. Kilitli şekilde ulaşılabiliyor olması lazım.

Yeşil bölüm ile ilgili olarakta nedense Orti'nin görevi bırakmadığını; sadece üzerindeki baskıyı azaltmak için arka planda göreve devam ettiğini düşünüyorum. Yani arka planda oyuna bakan biri hala varsa bu kişi yine Orti'dir.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Gerçekten bu arşiv özelliği çok iyi olacaktı. Google'da oyuna giremiyorum şu sorunu yaşıyorum gibi şeyler yazınca direkt çözüm bulunabiliyordu güncel cevaplar verilmese bile eski cevaplar çoğu zaman yeterli oluyordu.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

trexi yazdı: 31 Oca 2025 11:23 Merhaba

Hızlı desteğin tamamen kaldırılması yerine kilitlenerek arşivlenmesinin daha doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Çünkü birçok kişi geçmişte sorulmuş sorular üzerinden kendi problemlerine çözüm bulabiliyordu. Radikal bir değişiklik olmuş gibi geldi. Topluluk yönetiminin görüşlerini merak ediyorum.

Ayrıca güncel forum ve oyun yetkili kişilerin varlığının gösterilmesi gerekiyor. Oyunun sahipsiz olduğunu hissetmek üzücü geliyor.
Yönetim şimdiye kadar hangi fikrimizi benimsedi ki bunu görsün. Bir çok eksikliği bildirmemize rağmen yine kendi bildiklerini yapmaya devam etmektedir.

En büyük sorun aktif mail hesaplarımıza bile giremiyoruz.
"Yok efendim güvenlikmiş" Tamam güzel bir uygulama yapmaya çalışıyorsunuz da bütün sülalenin numarasını bir oyun için kayıt etmek mi gerekir.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gündüz »

Kim bu oyunun sahibi bir adım öne çıksın . Adam ful çarlarına giremiyor. Kaç tane telefon numarası bulacağız . Benim karakterim az yüzlerce çarı olan var. Oyunun hayrına bir şey yapmaz mısınız
Kullanıcı avatarı
trexi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen trexi »

istanbulunsesi yazdı: 31 Oca 2025 13:03 Mavi kısma katılıyorum. Kilitli şekilde ulaşılabiliyor olması lazım.

Yeşil bölüm ile ilgili olarakta nedense Orti'nin görevi bırakmadığını; sadece üzerindeki baskıyı azaltmak için arka planda göreve devam ettiğini düşünüyorum. Yani arka planda oyuna bakan biri hala varsa bu kişi yine Orti'dir.
Aklınla bin yaşa! Bende kaç kere bunu düşündüm yalnız değilmişim. Yoksa arka planda hiç bilmeyen birisi gelipde buraya çeki düzen vermeye çalışmaz kimse üstlenmez bence.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön