Acaba?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Acaba?

Mesaj gönderen Dofians »

Acaba yeni sunucu açıldıktan sonra oyuna gösterilen yoğun ilgi sonrası Türk Telekom oyunla daha profesyonelce ilgilenebilecek bir ekip, belki de geliştirme sağlayacak ufak çaplı da olsa bir stüdyo kurma işine girmiş olabilir mi? IKVadmin hesabının bu duyuru yapılmadan önce de ortalarda olduğu belliydi, yani bir gecede alınmış bir karar değil, planlı programlı bir gidişat olmalı. Yönetimden dileğim biraz daha şeffaf ve aydınlatıcı olmalarıdır. Elbette söz konusu dedikodular doğru olsa ve eski yönetim bu yüzden dağıtılmış olsa bile çıkıp bunu açık açık söylemelerini beklemiyorum, beklentim daha ziyade önümüzdeki süreçte ne görebiliriz, bu yönde aydınlatılmak. En başta kuklacı sunucusunun kapatılması ve açılması beklenen yeni sunucu hakkında bilgilendirme sağlanmalı diye düşünüyorum. Belki de Türk Telekom yeni sunucu açılmadan yapılan bu değişikliği yeni sunucuya hazırlık olarak yapmıştır.
Since 2008
Kullanıcı avatarı
Leagu3
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: TERSANE

Re: Acaba?

Mesaj gönderen Leagu3 »

Dofians yazdı: 26 Eyl 2024 16:41 Acaba yeni sunucu açıldıktan sonra oyuna gösterilen yoğun ilgi sonrası Türk Telekom oyunla daha profesyonelce ilgilenebilecek bir ekip, belki de geliştirme sağlayacak ufak çaplı da olsa bir stüdyo kurma işine girmiş olabilir mi? IKVadmin hesabının bu duyuru yapılmadan önce de ortalarda olduğu belliydi, yani bir gecede alınmış bir karar değil, planlı programlı bir gidişat olmalı. Yönetimden dileğim biraz daha şeffaf ve aydınlatıcı olmalarıdır. Elbette söz konusu dedikodular doğru olsa ve eski yönetim bu yüzden dağıtılmış olsa bile çıkıp bunu açık açık söylemelerini beklemiyorum, beklentim daha ziyade önümüzdeki süreçte ne görebiliriz, bu yönde aydınlatılmak. En başta kuklacı sunucusunun kapatılması ve açılması beklenen yeni sunucu hakkında bilgilendirme sağlanmalı diye düşünüyorum. Belki de Türk Telekom yeni sunucu açılmadan yapılan bu değişikliği yeni sunucuya hazırlık olarak yapmıştır.
Oyuna gösterilen yoğun ilgi dediğiniz şey ilk 1 hafta-10 günü kapsıyor. Sonrasında çözülemeyen problemlerden ötürü yoğunluk kalmadı.
Köpük gibiydi ve anında geçti.
Since 2007.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Leagu3 yazdı: 26 Eyl 2024 18:24
Dofians yazdı: 26 Eyl 2024 16:41 Acaba yeni sunucu açıldıktan sonra oyuna gösterilen yoğun ilgi sonrası Türk Telekom oyunla daha profesyonelce ilgilenebilecek bir ekip, belki de geliştirme sağlayacak ufak çaplı da olsa bir stüdyo kurma işine girmiş olabilir mi? IKVadmin hesabının bu duyuru yapılmadan önce de ortalarda olduğu belliydi, yani bir gecede alınmış bir karar değil, planlı programlı bir gidişat olmalı. Yönetimden dileğim biraz daha şeffaf ve aydınlatıcı olmalarıdır. Elbette söz konusu dedikodular doğru olsa ve eski yönetim bu yüzden dağıtılmış olsa bile çıkıp bunu açık açık söylemelerini beklemiyorum, beklentim daha ziyade önümüzdeki süreçte ne görebiliriz, bu yönde aydınlatılmak. En başta kuklacı sunucusunun kapatılması ve açılması beklenen yeni sunucu hakkında bilgilendirme sağlanmalı diye düşünüyorum. Belki de Türk Telekom yeni sunucu açılmadan yapılan bu değişikliği yeni sunucuya hazırlık olarak yapmıştır.
Oyuna gösterilen yoğun ilgi dediğiniz şey ilk 1 hafta-10 günü kapsıyor. Sonrasında çözülemeyen problemlerden ötürü yoğunluk kalmadı.
Köpük gibiydi ve anında geçti.
bas bas bağırdı millet sığınak migrat sayılarını arttırın diye , slot sürelerini azaltın maden sürelerini azaltın vs. ama hiçbir şey yapılmadı , o dönemler çok oyuncu kaybedildi , her oyunun yeni sunucusunda hype olur ama ikvde hype etkisi çok çabuk geçti

sığınak migrat mı dolu oyuncu f4'ü çeker çıkar oyundan siler gider uğraşmaz niye pc başında eziyet çeksin keyfine oyun oynamaya giriyor adam , uğraşanlar var mı var onlar da zaten şuan boss kaçıran kafayı ikv ile yemiş meclis kuvai milliye cart curt psikopat tayfası onları her türlü oyunda tutarsın mesele diğer oyuncuları tutmak
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Resim

Anka
hercai
JillValentine