Şu an sunucularda ticareti dönen olay. 1 gün içinde belirli bir TL karşılığında 54'ten 59'a kasan kişiler var. Bunlar kasarken hesaba arttrıcı istiyorlar ve kendileri hesaba girip kasıyorlar.
Bunu nasıl yapabiliyorlar? Sizce 5 lvl 1 günde kasılır mı? Kasılır ise nerede kasılır?
54-59 arası kasmak?
Re: 54-59 arası kasmak?
Gayet kasılır sadece 5-6 saate yakın zaman harcamak lazım belki de o kadar bile değil ya da o kadar tam bilemedim ama kasılır yani. Lonca ve kişisel artırıcı olduğu zaman zaten 4-5 fanatikte %1 ex geliyor en kötü. Adam hortlakları tuttuysa her iki dakikada %1 ex'ten fazlasını bile kasabilir.
dayı karaköy sunucusunda fanatikleri ve hortlakları nasıl bu kadar kolay keseceksın onuda anlatsana 10 larca kişi 1 fanatiğe doğar doğmaz ks liyorTOLGARDA yazdı: ↑20 Eyl 2024 02:16 Gayet kasılır sadece 5-6 saate yakın zaman harcamak lazım belki de o kadar bile değil ya da o kadar tam bilemedim ama kasılır yani. Lonca ve kişisel artırıcı olduğu zaman zaten 4-5 fanatikte %1 ex geliyor en kötü. Adam hortlakları tuttuysa her iki dakikada %1 ex'ten fazlasını bile kasabilir.
- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
ben de bundan muzdariptim, pazar günü erken kalkmam gerekiyordu, baktim isim de yok dedim oyuna gireyim bosken kasilayim. hortlaklarda bazen 4 bazen 5 kisilik grup olusturduk, 2-2.5 saatte karakterim 57den 58 seviyeye gecti, toplamda 105-110 xp arasi kasmis oldumikizler92 yazdı: ↑20 Eyl 2024 13:39dayı karaköy sunucusunda fanatikleri ve hortlakları nasıl bu kadar kolay keseceksın onuda anlatsana 10 larca kişi 1 fanatiğe doğar doğmaz ks liyorTOLGARDA yazdı: ↑20 Eyl 2024 02:16 Gayet kasılır sadece 5-6 saate yakın zaman harcamak lazım belki de o kadar bile değil ya da o kadar tam bilemedim ama kasılır yani. Lonca ve kişisel artırıcı olduğu zaman zaten 4-5 fanatikte %1 ex geliyor en kötü. Adam hortlakları tuttuysa her iki dakikada %1 ex'ten fazlasını bile kasabilir.
Ben bunu kolay bulur demedim. Olur da bulursa bu seviye atlayışı mümkün dedim. Herhalde adamlar bunu yapabiliyorsa bir şekilde buluyorlardır artık gece mi giriyorlar ne yapıyorsa. Bunu da o level kasanlara sorikizler92 yazdı: ↑20 Eyl 2024 13:39dayı karaköy sunucusunda fanatikleri ve hortlakları nasıl bu kadar kolay keseceksın onuda anlatsana 10 larca kişi 1 fanatiğe doğar doğmaz ks liyorTOLGARDA yazdı: ↑20 Eyl 2024 02:16 Gayet kasılır sadece 5-6 saate yakın zaman harcamak lazım belki de o kadar bile değil ya da o kadar tam bilemedim ama kasılır yani. Lonca ve kişisel artırıcı olduğu zaman zaten 4-5 fanatikte %1 ex geliyor en kötü. Adam hortlakları tuttuysa her iki dakikada %1 ex'ten fazlasını bile kasabilir.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Aga onu bunu geçin. Bu borgia nerde, ne oldu adama, hiçbir açıklama yok şaka gibi