Sevgili yöneticiler adaletse madem size acil bir önerim var bunu bence yapmanız gerekmektedir.
Yeni sayfa yeni sunucu dediler temiz sayfa dediler ama görüyoruzki adamlar daha sunucu çıkar çıkmaz asa zırh basmışlar bazıları parasını verip yaparken parası olmayanlar oyunda üretmeye çalışanlara haksızlık oluyor inanılmaz vakit kaybı her yerde dolaşan deparlı maden açı savascılar nasıl üretildiği belli olmayan asa ve zırhlar.
Benim size önerim büyük büyücüden zırhında item olarak atması
Hakirden ve komserdende asa atması
En azından asa ve zırhlar boslardanda düşsün adalet sağlansın???
Akçe geliri nasıl olcak diye düşünmeyin ikv dükkana akçe geliri sağlayabilecek ürün koyun alırız.
Ayrı yetten zaten asa ve zırh düştükçe insanlar yeni karakter açacak ve diğer hesaplarınada silah basma yükleyecekler geliri siz düşünmeyin biz veririz
Bunu bence yapın acil önerimdir.
Saygılar......
Adaletse bunu yapın silmeyin!
Re: Adaletse bunu yapın silmeyin!
scorper yazdı: ↑15 Eyl 2024 10:06 Sevgili yöneticiler adaletse madem size acil bir önerim var bunu bence yapmanız gerekmektedir.
Yeni sayfa yeni sunucu dediler temiz sayfa dediler ama görüyoruzki adamlar daha sunucu çıkar çıkmaz asa zırh basmışlar bazıları parasını verip yaparken parası olmayanlar oyunda üretmeye çalışanlara haksızlık oluyor inanılmaz vakit kaybı her yerde dolaşan deparlı maden açı savascılar nasıl üretildiği belli olmayan asa ve zırhlar.
Benim size önerim büyük büyücüden zırhında item olarak atması
Hakirden ve komserdende asa atması
En azından asa ve zırhlar boslardanda düşsün adalet sağlansın???
Akçe geliri nasıl olcak diye düşünmeyin ikv dükkana akçe geliri sağlayabilecek ürün koyun alırız.
Ayrı yetten zaten asa ve zırh düştükçe insanlar yeni karakter açacak ve diğer hesaplarınada silah basma yükleyecekler geliri siz düşünmeyin biz veririz
Bunu bence yapın acil önerimdir.
Saygılar......
buna önem verin lütfen eskiden atıyordu zırh asa
Anket açıldı düşsün mü düşmesin mi diye yarı yarı çıktı. O anketi bul bak cevabını bulursun betada düşüyordu
oyunun bütün sorunu da karaköydeki bosslardan zırh ve asa düşmemesiydi zaten.
Birader zaten bu yüzden olaylar patlak vermedimi zamanında ? Eskiden zırh ve asa düşüyordu aga adaletmi? Hakmı söyle bana? Daha sunucu açılalı kaç gün olmuş parası olan konuşuyor bu oyunda ikv kimsenin tapulu malı değildir oyuncularındır yapın bunu sağlayın adaleti ikv dükkanada şans arttırıcı koyun akçe makçe neyse desteğimizi gösterelim
Bence ordada bir oyun yapıldı. Şu an anket olsa öyle olmaz benim tahmini düşüncem aga şöyle düşün hakir kesilmiyor kraliçe desen atmıyor adamda mevlana zırh ve asa var halley asa var bu nasıl oluyor biri bana söylesin. Madem oyunda parası olan reel öttürüyor borusunu bari gmler salın bostan düşsün silah parlatalım? Yeni çarlar açarız düştükçe diğer silahlarımızı parlatalım allah askına dünya kadar maden ıvır zıvır istiyor işin komik tarafı çantaya bile sığmıyor o kadar şey komedi resmen salın baba çemberlitaş gibi olsun her şey atsın haksızsam eyvallah basım üstüne ama bir şeye inanıyorum baba haklıyım haklıııııııııı
- jogobonito
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
o zamanki anketin oyuna etki etmesi kötü bir fikir bence... keşke olsa
jogobonito yazdı: ↑17 Eyl 2024 03:23 o zamanki anketin oyuna etki etmesi kötü bir fikir bence... keşke olsa
Kaç kaç sene anket önce yapıldı saçmalık parayı basan elde edebiliyor parası olmayan tek çar kasan bayan bir oyuncu düşünün bu nasıl asa zırh üretecek? Onun yerine bostan düşmesi lazım gerekirse dükkana bunun için karaköy şans arttırıcı alınsın asa düşsün zırh düşsün çanta yetmiyor ıvır zıvırlara ciddi anlamda saçmalık
- Attaluss
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Şunu bir kabul edelim arkadaşlar biz oyuncular her zaman oyunu kolaylaştırma yöenünde isteklerde bulunuyoruz. Mesela yönetim bu talebe olumlu baktı ve asa zırhlar bosslardan düşmeye başladı diyelim bu sefer oyuncular diyecek ki oyunda kesilecek boss yok çok kalabalık her bosstan gbz gibi 3 er 4 er tane olsun hadi bunu da yaptılar diyelim bosslar çok zor kesiliyor canları yarıya insin vs vs sonu gelmeyecek. Ben oyuncu olarak istekleri çok mantıklı buluyorum ama bir yanım da diyor ki acaba oyun kolaylaştıkça iyice pvp sunucuna mı döner oyun acaba ?

Gediz Bey ve Perihan Hanım anısına..