Geçilemeyen Gaffar görevi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
serdarkeles
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Geçilemeyen Gaffar görevi

Mesaj gönderen serdarkeles »

Sunucu açılalı belki 45 günden fazla olmuştur, defalarca gaffar görevini yapmayı denedim 150'den fazla supra cin iksirim gitti, bu oyun eskiden böyle değildi eski güzel günlerin hatrına oyuna dönüp biraz nostalji yapayım dedim malesef herşey Türkiye'nin özeti gibi yardımlaşma yok, bencillik ve ticarette hile çok. Bir Allah'ın kulu yardım etmiyor ki şu görevi geçeyim. Bu kadar lonca bu kadar kişi içerisinde tek başıma birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak umudum tükenmek üzere. Keşke eski günlerdeki gibi insanlar birbirine yardım etse. Malesef ki herkesin tek derdi ticaret olmuş, keyif almak için oynayan yok gibi, oyunun ruhu gitmiş, ticareti kalmış. :(
Kullanıcı avatarı
alienamore
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Geçilemeyen Gaffar görevi

Mesaj gönderen alienamore »

Aynı durumu ben de yaşıyorum 900 hasar var kimse gruba almıyor, Loncaya desem 8 kişi var tamamı Karaköy'de cevap bile verilmiyor.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

oyun adeta türbe gibi herkes elini açmış bir yerden yardım bekliyor , yardım isteyen isteyene , yeraltına iniyosun solucana kadime yardım , meteora iniyosun cevriyeye yardım gaffara yardım xe yardım , adaya gidiyosun junona yardım , oyunun her tarafı yardıma muhtaç insanlarla dolu , bu denli yardıma muhtaç şekilde ona buna yalvar yakar ağız eğe eğe abi gruba al gözünü yiyim şekilde mmorpg oynanmalı ya :')
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

maxwell1337 yazdı: 14 Eyl 2024 17:38 oyun adeta türbe gibi herkes elini açmış bir yerden yardım bekliyor , yardım isteyen isteyene , yeraltına iniyosun solucana kadime yardım , meteora iniyosun cevriyeye yardım gaffara yardım xe yardım , adaya gidiyosun junona yardım , oyunun her tarafı yardıma muhtaç insanlarla dolu , bu denli yardıma muhtaç şekilde ona buna yalvar yakar ağız eğe eğe abi gruba al gözünü yiyim şekilde mmorpg oynanmalı ya :')
Napsın adamlar tek başına taşkanat veya solucan veya gaffar kesiliyor da adamlar mı yardım istiyor?
Resim
Kullanıcı avatarı
alienamore
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alienamore »

yeCs yazdı: 15 Eyl 2024 10:45
maxwell1337 yazdı: 14 Eyl 2024 17:38 oyun adeta türbe gibi herkes elini açmış bir yerden yardım bekliyor , yardım isteyen isteyene , yeraltına iniyosun solucana kadime yardım , meteora iniyosun cevriyeye yardım gaffara yardım xe yardım , adaya gidiyosun junona yardım , oyunun her tarafı yardıma muhtaç insanlarla dolu , bu denli yardıma muhtaç şekilde ona buna yalvar yakar ağız eğe eğe abi gruba al gözünü yiyim şekilde mmorpg oynanmalı ya :')
Napsın adamlar tek başına taşkanat veya solucan veya gaffar kesiliyor da adamlar mı yardım istiyor?
Ağzına sağlık kardeşim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön