Karaköy sunucusu BOSS sırası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Karaköy sunucusu BOSS sırası

Mesaj gönderen vespalia »

Karaköy sunucusunda bosslara kafasına göre sıra verenler var. Bu durum, büyük loncaların işine gelse de bireysel oynayan oyuncular için çok büyük bir sorun oluşturuyor çünkü suistimal ediliyor. Kimsenin laf anlatmasına gerek yok 1 boss için 3 saat beklemek can sıkıcı bir durum. Eğer sıra olacaksa, bossu bir kez kesersin ve sıradaki gruba devredersin, sonra tekrar sıraya girersin. Bu durum olsa yine anlayacağım, ama mevcut durumda bir bossun başına geçen 3-4 saat boyunca bırakmıyor. Zaten 4 büyük lonca alsa ki alıyor, 12 saat boyunca tamamen onlarda oluyor. Bu duruma bir çözüm gerekiyor. Çözüm de belli: Bu zamana kadar zar ile kesimler yapıldı, böyle olmaya devam etmeli. Büyük loncasınız diye bosslara konamazsınız. Zarda işinize gelmiyorsa burası açık bölge; boss'a ilk vuran keser. Nara atıp kaçıracak olursanız, boss kaçırmanın cezası IP ban olmalı ki kimse teşebbüs edemesin.
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Hayvan Severler

Re: Karaköy sunucusu BOSS sırası

Mesaj gönderen NISAO »

Yani grubun yok , loncan yok ama diyorsun ki ben ilk vuracağım millet bana kessin ? :grin: :grin:
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Bireysel olma bir loncaya gir. Şuan 5 6 lonca zaten bossları kesiyor. 3 4 hafta önce daha yoğundu Şuan bir seyrelme var. Özellikle Paşa Ve Meclis loncalarında. Bu da diğer oyuncuları rahatlattı.
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

NISAO yazdı: 22 Eyl 2024 01:10 Yani grubun yok , loncan yok ama diyorsun ki ben ilk vuracağım millet bana kessin ? :grin: :grin:
Kanka bölgeye komisere son hs şifa yazdığında 50 kişi pm atıyor zaten. Grup toplamaktan kolay ne var? Sorun şu bu grubu topladığımda komiserde sıra oluyor adamlar bana gece 3 te gel diyor :D
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

bos yapma eö gel

“Genel Etkileşim” sayfasına dön