Merhabalar ...
3 Gun once Ferromanyetik asa uretimi gerceklestirildi karakoy sunucusun da .. Tabi her insan gibi birseyler uretmenin basarmanin gururuyla video cekilip youtube kanalina atildi ... Insanlar Neden onyargi ile herseyin altina olumsuz olarak yorum atarlar ? Asayi uretirken bolgeden o kadar cip ytt aradigimi gidip euksenit madeninin basinda sabahladigimi bilmiyorsun .. Burada verilen emegi hic anlamiyorsun ve Asanin Borgia veya Her hangi bir Gm yardimi diye itam ediyorsun ?
Gerekli videoyu buraya birakiyorum . Altina yazilan yorumu gorursunuz .. Keyifli forumlar . Sendromsuz Pazartesi olsun hepimize.
Saheser uretince neden onyargi ile Gm yardimi diyebiliyorsunuz ?
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Re: Saheser uretince neden onyargi ile Gm yardimi diyebiliyorsunuz ?
Kardeşim benim Öncelikle tebrik ediyorum .
Bence arkadaşların önyargılı yaklaşması cok normal değilmi sence de ? Oyunun malum Durumu kopyaların havada uçuştugu KOPYA BONO olayları , bir çok GM nin AFRABSİYAP ve giden diğer arkadaşların ÇEVRE ve arkadaşlarını Koruması , ban açtırması , item desteği sağlaması gerçeğini unutmamak lazım
. İKV tarihinde bu hep olmuştur. Gelen GM arkadaşlar genelde çevresine ve arkadaşlarıan değer verdiği kişiler hep Töleras sağlamıştır.
Son dönemlerde 1 m oyun parasının 25 -30 tl Gitmesi gerçeğinide unutmamak lazım . Asa ve zırhın Yüksek mevlalar vereceğine Hele hele ki bu oyun için Şahsen ben inanmıyorum .
30 35 bin tl asa fiyat cıkıyorlar , ZIRH konusunun detayına gırmeye bile tenezzül etmiyorum . Tabiki Lonca arkadaşlarına birşeyler elbet olabilir. Ama MANTIKLI zeki bir adamın Böyle bir oyuna 35 40 BİN 100 BİN tl değerinde para vereceğine inanmak gülünç
Tekrardan hayırlısı olsun .
İyi eğlenceler.
Bence arkadaşların önyargılı yaklaşması cok normal değilmi sence de ? Oyunun malum Durumu kopyaların havada uçuştugu KOPYA BONO olayları , bir çok GM nin AFRABSİYAP ve giden diğer arkadaşların ÇEVRE ve arkadaşlarını Koruması , ban açtırması , item desteği sağlaması gerçeğini unutmamak lazım
Son dönemlerde 1 m oyun parasının 25 -30 tl Gitmesi gerçeğinide unutmamak lazım . Asa ve zırhın Yüksek mevlalar vereceğine Hele hele ki bu oyun için Şahsen ben inanmıyorum .
30 35 bin tl asa fiyat cıkıyorlar , ZIRH konusunun detayına gırmeye bile tenezzül etmiyorum . Tabiki Lonca arkadaşlarına birşeyler elbet olabilir. Ama MANTIKLI zeki bir adamın Böyle bir oyuna 35 40 BİN 100 BİN tl değerinde para vereceğine inanmak gülünç
İyi eğlenceler.
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
Iyi dileklerin icin cok ama cok tesekkur ederim ..Lorkelorke yazdı: ↑09 Eyl 2024 12:22 Kardeşim benim Öncelikle tebrik ediyorum .
Bence arkadaşların önyargılı yaklaşması cok normal değilmi sence de ? Oyunun malum Durumu kopyaların havada uçuştugu KOPYA BONO olayları , bir çok GM nin AFRABSİYAP ve giden diğer arkadaşların ÇEVRE ve arkadaşlarını Koruması , ban açtırması , item desteği sağlaması gerçeğini unutmamak lazım. İKV tarihinde bu hep olmuştur. Gelen GM arkadaşlar genelde çevresine ve arkadaşlarıan değer verdiği kişiler hep Töleras sağlamıştır.
30 35 bin tl asa fiyat cıkıyorlar , ZIRH konusunun detayına gırmeye bile tenezzül etmiyorum . Tabiki Lonca arkadaşlarına birşeyler elbet olabilir. Ama MANTIKLI zeki bir adamın Böyle bir oyuna 35 40 BİN 100 BİN tl değerinde para vereceğine inanmak gülünç![]()
İyi eğlenceler.
Duruma o acidan hic bakmamistim ama dogru soyluyorsunuz ...
10 çip toplamak kolay değil 30m
Şuana kadar 3 halley 1 cilveli basıldı. Senin asa ile 50 çip kolay bir rakam değil. Emek elbette vardır ama işte
Şuana kadar 3 halley 1 cilveli basıldı. Senin asa ile 50 çip kolay bir rakam değil. Emek elbette vardır ama işte
- Attaluss
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Kötü yorum yapmaya gerek yok yüksek online süreleriyle 1 ekibin yapabileceği bir şey. Hayırlı uğurlu olsun.
Benim asıl düşündüğüm benim gibi online süreleri düşük oyuncular ilk ne zaman üretebilecek bu tarz asaları bakalım
Benim asıl düşündüğüm benim gibi online süreleri düşük oyuncular ilk ne zaman üretebilecek bu tarz asaları bakalım

Gediz Bey ve Perihan Hanım anısına..
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
50 tane gece gündüz oyun oynayan işsiz sıraya girmiş bide , siz başarıdan mı sayıyorsunuz cidden , günde 12+ saat oyun oynayan biri olsam utancımdan şu sıraya girmem bile
bunlar sanki iyi halt yemiş gibi böbürlene böbürlene sıralanmışlar
- Swag
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Çorak Diyar Muhafızları
Postu paylaşan arkadaşla yada loncasıyla bir ilgim yok tanımam etmem. Çokça bu üsluptaki yazına denk geldiğim için yazıyorum. Eğer başkalarının keyif aldığı şeylere saygı göstermeyi öğrenemezsen, kendi hayatında da saygı beklemek zor olur. İnsanların hobileri ve ilgi alanları farklıdır; kimse senin ne düşündüğünü önemsemek ya da onayını almak zorunda değil. Her şeye bu kadar olumsuz ve küçümseyici yaklaşmak inan bana en çok kişinin kendisine zarar verir. Bu üslup ne sana ne de başkalarına bir şey kazandırır.maxwell1337 yazdı: ↑09 Eyl 2024 17:11 50 tane gece gündüz oyun oynayan işsiz sıraya girmiş bide , siz başarıdan mı sayıyorsunuz cidden , günde 12+ saat oyun oynayan biri olsam utancımdan şu sıraya girmem bilebunlar sanki iyi halt yemiş gibi böbürlene böbürlene sıralanmışlar
![]()
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
maxwell1337 yazdı: ↑09 Eyl 2024 17:11 50 tane gece gündüz oyun oynayan işsiz sıraya girmiş bide , siz başarıdan mı sayıyorsunuz cidden , günde 12+ saat oyun oynayan biri olsam utancımdan şu sıraya girmem bilebunlar sanki iyi halt yemiş gibi böbürlene böbürlene sıralanmışlar
![]()
Merhabalar , ozel bir okulda calisiyorum