İNCELEME SÜRESİNDEKİ KARAKTERLERİM BORGİA ORTİ BAKAR MISINIZ????
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
İNCELEME SÜRESİNDEKİ KARAKTERLERİM BORGİA ORTİ BAKAR MISINIZ????
OYUN KAPANDI AÇILDI TEKRAR KAPANDI AÇILDI AMA HALA KARAKTERLER İNCELENMEDİ LÜTFEN BAKAR MISNIZ ARTIK KARAKTERLERE İNCELEYİN ARTIK
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: İNCELEME SÜRESİNDEKİ KARAKTERLERİM BORGİA ORTİ BAKAR MISINIZ????
burdan yazsanda bakmazlar
-
- Salgın Koruyucusu
Tamam ama desteğe yazdığım tickette incelendiği söyleniyo sadece oyun kapandı açıldı o kadar bekledik hala blok yani ne kadar zor olabilir ki mağdur ediyorlar
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
Destek sırası gelen herkese bakıyor bende dün desteğe yazdım ama beklemek lazım 100lerce kişi yazmıştır öncelikli bakmazlar ceza itiraz süresi 1 2 hafta sürer yoğun olduğu içinmuhoxmetin yazdı: ↑08 Eyl 2024 02:06 OYUN KAPANDI AÇILDI TEKRAR KAPANDI AÇILDI AMA HALA KARAKTERLER İNCELENMEDİ LÜTFEN BAKAR MISNIZ ARTIK KARAKTERLERE İNCELEYİN ARTIK
-
- Salgın Koruyucusu
1-2 hafta tam olarak ne sürüyo anlamadım zaten oyunda bi sıkıntı olduğu bariz değil mi bundan dolayı blok alan karakterler var bakıp cezasız olanlar açılmayacak mı neden 1-2 hafta sürüyosonsuzadek45 yazdı: ↑08 Eyl 2024 09:39Destek sırası gelen herkese bakıyor bende dün desteğe yazdım ama beklemek lazım 100lerce kişi yazmıştır öncelikli bakmazlar ceza itiraz süresi 1 2 hafta sürer yoğun olduğu içinmuhoxmetin yazdı: ↑08 Eyl 2024 02:06 OYUN KAPANDI AÇILDI TEKRAR KAPANDI AÇILDI AMA HALA KARAKTERLER İNCELENMEDİ LÜTFEN BAKAR MISNIZ ARTIK KARAKTERLERE İNCELEYİN ARTIK
- samara4545
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
999 yedim bende bugün , hiçbirşey yapmadım kopyayla işim olmaz denemeye bile çalışmadım garip , dün oyuna bile girmedim