Karaköy sunucusu kopya hk. (ORTİ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
deneme242
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Meclis

Karaköy sunucusu kopya hk. (ORTİ)

Mesaj gönderen deneme242 »

Bildiğiniz gibi oyun defalarca geri sardı ve maalesef yönetimin açıklamasına göre kopya oldu. Karaköy sunucusunda piyasada kopyalanmış materyaller olduğunu düşünüyor musunuz? herkesin görüşlerini ve eleştirilerini duymak isterim.
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Karaköy sunucusu kopya hk. (ORTİ)

Mesaj gönderen Gündüz »

Oyun sarınca bazen oluyor bazen olmuyor galiba ya da bazı sunucularda olmuyor mesela karaköyde oluyor ki sunucunun yarısına ban attılar
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Gentle Giants

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Arkadaşlar ben her konuda düşüncemi aynı şekilde dile getirmekten bıkmayacağım. :grinning:
Öncelikle sormak isterim size, yönetimden herhangi bir kişinin "oyunun geri sarması kopma yapılmasından kaynaklıdır" veya "harici yazılımlarının oyun üzerine kötüye yönelik kullanımı sebebiyle" vb. gibi açıklaması oldu mu?

Olmayan veya açıklanmayan şeyler üzerinden konuşmak kolay bende uydurayım bir şey mesela...
Adamın birisi açık bulmuş bu sayede hem şeflere tek atıyor hem de grup bölgelerini meşgul ediyor...

Yani arkadaşlar bu arada tabi ki yönetim çıkıp oyunda hile var, size olmayacağını söyledik ve herkes bu sebeple maddi manevi oyuna yatırımlarda bulundu ama oldu ve lütfen kusura bakmayın vs. demeyecek. Olsa da demeyecek.

Adam gidiyor oyunu kurcalıyor o kadar kişi hile yapıyor (varsa?) bende yapayım diyor ve onu da beceremiyor. Yönetim bu şahsın bir şeyler ile uğraştığını fark etmesi sebebiyle de ban atıyor. Bende atarım. Niye kurcalıyorsun abi oyunu? Oyna geç. Ben kurucu olarak risk alamam.

Yani şuraya birisi bir YouTube linki koymadan sadece hile var o var bu var demesiyle ben inanmam bir şeye. Sorun var mı evet orası aşikar, ama kaynağı belli değil. Yönetim i sadece şununla suçlayabilirim yeterince oyuncular ile etkileşime geçmiyor ve bu tarz konulara açıklık getirmiyorlar. Ayrıca gerekli yatırımı oyuna yapmıyorlar.

Onun dışında link paylaşın görelim. (varsa? ':) )
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

WusTy yazdı: 28 Ağu 2024 18:23

Yani şuraya birisi bir YouTube linki koymadan sadece hile var o var bu var demesiyle ben inanmam bir şeye.

inanma kardeş sen inandırma mecburiyetimiz mi var ? sen kimsin inanmam diyor , tamam gir oyna o zaman
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Dev'in kendini hile oldu diyor hala birileri hile olmadı diyor. Allah akıl fikir versin. :)

Şahsen oyunun geri sarması ile ilgili (oyun hatası ile) oluşan fazla item/materyal/bono'nun (kopyanın) ban sebebi olması çok saçma geliyor bana. Fazla malzeme kontrol sonucu silinir devam edilir. Özel çaba sarf etmeden de oyunun geri sarması ile kopya oluyor.

Ama oyun dosyaları ile oynamak veya 3.parti programlarla hile oluşturmak veya sunucu saldırıları kesinlikle süresiz ban olmalı.

Oyun hatası ile oyun dosyaları ile oynamak çok farklı olaylar.

Eğer oyun hatalarına ban atılacaksa zamanında 8 tılsım ile de oynamak ban sebebi olmalıydı. (Sonuçta oyun hatası ile oluşan bir açığı kullanarak oyun sınıf dengesini vs bozuyorduk)
Kullanıcı avatarı
Olsunbe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Shallow

Mesaj gönderen Olsunbe »

deneme242 yazdı: 28 Ağu 2024 12:53 Bildiğiniz gibi oyun defalarca geri sardı ve maalesef yönetimin açıklamasına göre kopya oldu. Karaköy sunucusunda piyasada kopyalanmış materyaller olduğunu düşünüyor musunuz? herkesin görüşlerini ve eleştirilerini duymak isterim.
Bence hala piyasada kopya madenler var.
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen WusTy »

maxwell1337 yazdı: 28 Ağu 2024 18:48
WusTy yazdı: 28 Ağu 2024 18:23

Yani şuraya birisi bir YouTube linki koymadan sadece hile var o var bu var demesiyle ben inanmam bir şeye.

inanma kardeş sen inandırma mecburiyetimiz mi var ? sen kimsin inanmam diyor , tamam gir oyna o zaman
Yani cevap vermemek gerekir aslında ama tutamadım kendimi.
Sen kimsin diye hitabın hoşuma gitmedi. Aslında bir yandan da ayar oldum. Ama realitesi yok bu işin...
Üslubuna dikkat et burada veya herhangi bir ortamda gerçek veya sanal ortam olsun fark etmez.
Arkadaş konu açmış, bende kendi yorumumu dile getirdim. Bu seni hiç ilgilendirmez.
Katılmak istiyorsan da benim yorumuma ya hem fikir olursun yada kendi fikrini ispat eder nitelikte veri paylaşırsın.

Soruna cevap vereyim, seni hiç ilgilendirmez benim kim olduğum. :relieved:
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ

TILSIM

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen WusTy »

istanbulunsesi yazdı: 28 Ağu 2024 23:08 Dev'in kendini hile oldu diyor hala birileri hile olmadı diyor. Allah akıl fikir versin. :)
Tabii, Allah akıl fikir versin gözüyle görmediğine inanan herkese. Şahsen ben yok demiyorum, diyemem de çünkü var olmadığını da görmedim. Var olduğunu görmediğim gibi...

istanbulunsesi yazdı: 28 Ağu 2024 23:08 Şahsen oyunun geri sarması ile ilgili (oyun hatası ile) oluşan fazla item/materyal/bono'nun (kopyanın) ban sebebi olması çok saçma geliyor bana. Fazla malzeme kontrol sonucu silinir devam edilir. Özel çaba sarf etmeden de oyunun geri sarması ile kopya oluyor.
Burada yazdıklarınızı görebileceğimiz varlığını kanıtlayabilecek bir kaynak var mı? Merakımdan soruyorum sadece.
Ama YouTube üzerinde önceki kaynaklar gösterilmeden eşya kaydırmasıyla alttan çıkan ayakkabılar eldivenler vs hariç. Bu hata aşağıda bahsettiğiniz gibi çok daha öncesinde de mevcuttu zaten. 8 tılsım olayı gibi.
Olayı başından sonuna kadar bak bende 10 iksir var ve aynı esnada bölüp dağıtırken oyunun atmasıyla tekrar yayın kesilmeden girdiğinde 20 iksir olarak gösterebilecek bir kaynak arıyorum ki buna inanayım. (Tekrar edeyim, yok demiyorum inanmamı sağlayacak bir kaynak görmedim.)
istanbulunsesi yazdı: 28 Ağu 2024 23:08 Ama oyun dosyaları ile oynamak veya 3.parti programlarla hile oluşturmak veya sunucu saldırıları kesinlikle süresiz ban olmalı.

Eğer oyun hatalarına ban atılacaksa zamanında 8 tılsım ile de oynamak ban sebebi olmalıydı. (Sonuçta oyun hatası ile oluşan bir açığı kullanarak oyun sınıf dengesini vs bozuyorduk)
Burada söylediklerine de harfiyen katılıyorum.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ

TILSIM

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

WusTy yazdı: 29 Ağu 2024 12:36
istanbulunsesi yazdı: 28 Ağu 2024 23:08 Dev'in kendini hile oldu diyor hala birileri hile olmadı diyor. Allah akıl fikir versin. :)
Tabii, Allah akıl fikir versin gözüyle görmediğine inanan herkese. Şahsen ben yok demiyorum, diyemem de çünkü var olmadığını da görmedim. Var olduğunu görmediğim gibi...

istanbulunsesi yazdı: 28 Ağu 2024 23:08 Şahsen oyunun geri sarması ile ilgili (oyun hatası ile) oluşan fazla item/materyal/bono'nun (kopyanın) ban sebebi olması çok saçma geliyor bana. Fazla malzeme kontrol sonucu silinir devam edilir. Özel çaba sarf etmeden de oyunun geri sarması ile kopya oluyor.
Burada yazdıklarınızı görebileceğimiz varlığını kanıtlayabilecek bir kaynak var mı? Merakımdan soruyorum sadece.
Ama YouTube üzerinde önceki kaynaklar gösterilmeden eşya kaydırmasıyla alttan çıkan ayakkabılar eldivenler vs hariç. Bu hata aşağıda bahsettiğiniz gibi çok daha öncesinde de mevcuttu zaten. 8 tılsım olayı gibi.
Olayı başından sonuna kadar bak bende 10 iksir var ve aynı esnada bölüp dağıtırken oyunun atmasıyla tekrar yayın kesilmeden girdiğinde 20 iksir olarak gösterebilecek bir kaynak arıyorum ki buna inanayım. (Tekrar edeyim, yok demiyorum inanmamı sağlayacak bir kaynak görmedim.)
istanbulunsesi yazdı: 28 Ağu 2024 23:08 Ama oyun dosyaları ile oynamak veya 3.parti programlarla hile oluşturmak veya sunucu saldırıları kesinlikle süresiz ban olmalı.

Burada söylediklerine de harfiyen katılıyorum.
Hocam ben kendi gözümle görmedim başımada gelmedi ancak Orti'nin yalancısı durumunda olabilirim. Açıklamayı yapan o. Gönül isterki inşallah kopya yoktur.

Konunun diğer bölümünde aynı fikirde olmamıza sevindim çünkü asıl olay orası. Saygılar hocam

“Genel Etkileşim” sayfasına dön