Merhaba Karaköy Sunucunda Canfeza karakterim Rahatsız edici davranış sebebiyle 999 ceza aldı oyuna verdiğimiz emeğin karşılığı bumu ?
Rahatsız edici bir davranışım olduysa susturma cezası verebilirsiniz ama 999 nedir oyunu neden bu hale getirip insanları soğutuyorsunuz
VERİLEN EMEĞİN KARŞILIĞI BUMU?
-
- Salgın Koruyucusu
Re: VERİLEN EMEĞİN KARŞILIĞI BUMU?
Merhaba
Neden rahatsız verici hareklerde bulunduğunuzu birde kendinize sorun bu size bir ders olmuş olur emek demişsin rahatsızlık verdiğiniz kişide emek veriyor bunu unutmayın.
Neden rahatsız verici hareklerde bulunduğunuzu birde kendinize sorun bu size bir ders olmuş olur emek demişsin rahatsızlık verdiğiniz kişide emek veriyor bunu unutmayın.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of Tayfa
karşıdaki kişi seni kışkırtıyorsa ne yaparsın sen ? Hem rahatsız edici davranışın cezası 999 gün yasaklama mı olmalı ?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
999 gün ban cezası rahatsızlık üzerine verilmez işin içinde başka şeyler olabilir.
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
999 gün cezasını sadece küfür ederek aldıysan haksızlık. Fakat işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Küfür eden adama 3 gün susturma cezaası atılır.
Kaldı ki karşıdaki adam sana küfür ediyorsa veya bu tarz bir kışkırtma yapıyorsa şikayet et geç
Bana da oyun içi çok söven oldu ana bacı ama şikayet ettim geçtim. Sen sövsen eline ne geçecek veya adamın senin değerlerine sövünce ne gibi bir şey gerçekleşiyor
Kaldı ki karşıdaki adam sana küfür ediyorsa veya bu tarz bir kışkırtma yapıyorsa şikayet et geç
Bana da oyun içi çok söven oldu ana bacı ama şikayet ettim geçtim. Sen sövsen eline ne geçecek veya adamın senin değerlerine sövünce ne gibi bir şey gerçekleşiyor
Biz hiç yemiyoruz 999 yemedim 17 yıl. Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz
Olabilir değil, %1000IFonQzrail yazdı: ↑23 Ağu 2024 13:43 999 gün ban cezası rahatsızlık üzerine verilmez işin içinde başka şeyler olabilir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN