Akşam saat 19:00 da 5 adet akrep kesmeye başladım.
Saat 00:00 a yaklaşmak üzere.
Slotlar 2 dakika da bir kalkmaktadır. 5 X 30 150 Slot yapmakta 1 saatte. 5 saatte ise 750 adet akrep kestim. Peki kaç peptit attı? Kocaman 0 sıfır.. şaka gibi 5 saat. Hiç normal değil bu.
En azından çantayı, kasa sayfalarını da paylaşsaydın düşmediğine dair. Daha inandırıcı olurdu.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Valla dün 2 dakikada 8 saklı ırk olmak üzere 6 saat aralıksız kastım. Arada yolda geçenler de tek tük slotları almıştır. Rahat 1000 adet ırk kesmeme rağmen 1 tane bile xeno alamadım. Ben gerçekten bu kadar y2, m1 nasıl üretildi anlamadım. Şu an oyunda en az 20 tane m1/y2 var. Bu kadar xeno, salgı peptit nasıl düşürüldü anlamıyorum. Biz mi çok şanssızız millet mi çok şanslı?
yeCs yazdı: ↑20 Ağu 2024 13:01
Valla dün 2 dakikada 8 saklı ırk olmak üzere 6 saat aralıksız kastım. Arada yolda geçenler de tek tük slotları almıştır. Rahat 1000 adet ırk kesmeme rağmen 1 tane bile xeno alamadım. Ben gerçekten bu kadar y2, m1 nasıl üretildi anlamadım. Şu an oyunda en az 20 tane m1/y2 var. Bu kadar xeno, salgı peptit nasıl düşürüldü anlamıyorum. Biz mi çok şanssızız millet mi çok şanslı?