Gaffar sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Gaffar sorunu

Mesaj gönderen WARIORXKRALI »

Arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra tekrar oyuna başladım karaköy sunucusunda ama ne yazık ki oyunda yardımlaşma bitmiş. 2 haftadır gaffar görevi için bekliyorum kimse yardım etmiyor 54 lvl exp 80 migrat ve sığınakta atamıyorum .Anlayacağınız zerre kadar oyun zevki kalmadı. Meteorda dusuk lvl arkadaslarin görevlerine yardım edip çıkıyorum . Yani anlamadığım insanlara yardım etmezseniz cidden oyunun ne anlamı kalıyor herkes yakında bırakır yine. Bende bir süre daha yapamazsam bırakcam malesef hayırlısıda bu olcak gibi .
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı
Resim
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Gaffar sorunu

Mesaj gönderen Gündüz »

Oyun on senedir böyle .grup bölgeleri sağ olsun
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Neden bir loncaya dahil olmuyorsunuz
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Girdim ama yine yardım eden yok malesef
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Arkadaşlar kimse sizin elinizden tutup bir yere getirmeyecek , bu gerçek hayatta da böyledir , siz gerçek hayatta da bu şekil sürekli birilerinden yardım umuyorsanız büyük sıkıntı ,

az kendiniz çabalayın biz 600 hasar 3 büyü kestik , adam hâlâ yardım eden yok diyor , muhtemelen ÇT önüne oturmuş biri gelsin kessin diye bekliyor armut piş ağzıma düş hesabi , ananız babanız mıyız biz sizin sürekli elinizden tutalım !
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ya dostum boş konuşma Allah aşkına kimse gelmiyor gruba hs dusuk olunca ne şifa ne tank bulamıyoruz .edebiyat yapma yani meteora in bak adam bulamıyoruz hala yok 500 hs ilede kesilirmis bende biliyorum kesildiğini ama olmuyor adam bulamıyoruz doğru düzgün
Resim
toutestalle
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen toutestalle »

maxwell1337 yazdı: 19 Ağu 2024 23:03 Arkadaşlar kimse sizin elinizden tutup bir yere getirmeyecek , bu gerçek hayatta da böyledir , siz gerçek hayatta da bu şekil sürekli birilerinden yardım umuyorsanız büyük sıkıntı ,

az kendiniz çabalayın biz 600 hasar 3 büyü kestik , adam hâlâ yardım eden yok diyor , muhtemelen ÇT önüne oturmuş biri gelsin kessin diye bekliyor armut piş ağzıma düş hesabi , ananız babanız mıyız biz sizin sürekli elinizden tutalım !
Bu arkadaşa artık cevap vermek dahi istemiyorum.

Bu arkadaşın diğer mesajlarına da bakarsanız cevap vermeye değmeyecek bir lav*k olduğunu anlarsınız.
Kullanıcı avatarı
FatteTerimioli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FatteTerimioli »

WARIORXKRALI yazdı: 19 Ağu 2024 21:11 Arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra tekrar oyuna başladım karaköy sunucusunda ama ne yazık ki oyunda yardımlaşma bitmiş. 2 haftadır gaffar görevi için bekliyorum kimse yardım etmiyor 54 lvl exp 80 migrat ve sığınakta atamıyorum .Anlayacağınız zerre kadar oyun zevki kalmadı. Meteorda dusuk lvl arkadaslarin görevlerine yardım edip çıkıyorum . Yani anlamadığım insanlara yardım etmezseniz cidden oyunun ne anlamı kalıyor herkes yakında bırakır yine. Bende bir süre daha yapamazsam bırakcam malesef hayırlısıda bu olcak gibi .
Grup bölgeleri ilk geldiği zaman yalnız bir savaşçı olarak benzer şeyleri yaşayıp bırakmıştım. Ama şimdi bu işleri loncalar ile yapmak doğrusu. Ben toplama grup ile yaptım keyifliydi. Denk gelmesi lazım aynı mentalide adamların bir araya gelmesi lazım. Fakat oyun olarak eşleştirme sistemi yapmamaları ve yıllardır oyuncuyu bu durumlara düşürmesi çok komik. Bu karaköy sunucusunu olumlu hiç bir müdahale yapmamak için mi açtılar ? oyuna olumlu bir şey getiremediğini bizlere göstermek mi istedi ne amaçla açıldı ?

Oyuncunun göstermiş olduğu ilgi neden yeterince karşılığını bulamıyor ?
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen yasakask1 »

dostum haklısın oyunda yardımlaşma eskisi gibi değil. Ancak bu sorun çözümsüz değil. Senin öncelikle üzerine güzel eşyalar alman lazım bunun için büyük holde maden çekip akreplerden para kasabilirsin. en azından güzel bir bilge kağan oluşturabilirsin. Full + full bilge yapmana çok da gerek yok; mısır çarşısında seni gruba almıyorlarsa kendin topla ve bol bol kenan kes. Bilge kağan asa düşerse istersen parlatırsın, böylece junon ve çtye girmen de kolaylaşır. Ben de yapayalnız oynayan bir tankım ve hiçbir şey için acele etmiyorum sadece para kasıyorum ve o kadar eğlenceli ki. Zaten bir oyunda eğlenebiliyorsan kazanıyorsundur.
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

WARIORXKRALI yazdı: 19 Ağu 2024 21:11 Arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra tekrar oyuna başladım karaköy sunucusunda ama ne yazık ki oyunda yardımlaşma bitmiş. 2 haftadır gaffar görevi için bekliyorum kimse yardım etmiyor 54 lvl exp 80 migrat ve sığınakta atamıyorum .Anlayacağınız zerre kadar oyun zevki kalmadı. Meteorda dusuk lvl arkadaslarin görevlerine yardım edip çıkıyorum . Yani anlamadığım insanlara yardım etmezseniz cidden oyunun ne anlamı kalıyor herkes yakında bırakır yine. Bende bir süre daha yapamazsam bırakcam malesef hayırlısıda bu olcak gibi .
Bölge kanalı çok kalabalık olduğu için yazdıklarınız görünmeyebilir bu yüzden grup bulamıyor olabilirsiniz.Bunun yanı sıra akşam vakitlerinde girdiğinizde çoğu grup çt bölgesini tıka basa doldurmuş oluyor, çt önünde hazır bekleyen grupları saymıyorum bile.Bu nedenle sabah veya öğlen çt yapmak çok daha mantıklı.Grup bulamadığınız noktada discord kanallarından yararlanabilirsiniz daha sağlıklı olur diğer türlü yazışarak birbirini tanımayan 6 kişiyle gaffar kesilmesi bence çok zor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön