1 aydır sunucudayız topluluk olarak göze battıgımız için boss sabote eden insanımsı varlıklarla çok karşılaştık.
-Boss kesimi yaparken slotu çekip f4 atmak ban sebebi değil
-Hakir kesimi sırasında ara sokakta kesim yaparken ayı salıp bomba düşürmek ban sebebi değil
-Aynı ara sokakta kesim sırasında karakterle bombaları düşürmek ban sebebi değil
-Büyük büyücü keserken fanatik ustayı kesim grubunun içine kasıtlı çekip patlatmak ban sebebi değil
-Büyük büyücüye büyücüyle agro alıp kaçırmak ban sebebi değil
Peki şimdi size soruyorum sizin mantıgınıza göre boss sabote etmek nedir ?
Yada şöyle söyleyeyim işinize gelene direk ban atıp işinize gelmeyen sürekli akçe çektiğini bildiğiniz oyunculara ban atmaya korkuyormusunuz?Afrasiyap gibi cesur Game Masterları özler olduk korkmadan çekinmeden gelir banı atar giderdi İhsan.Dün Borgianın gözünün önünde kesim sabote ediliyor umursamadan gidiyor.Kardeşim Oğuz Kağan Seti takıp Speedi maxla gez diye verilmedi o Tag sana.
Boss kaçırmadan kastınız nedir yönetim?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Boss kaçırmadan kastınız nedir yönetim?
Bosslarda yapılan sabote girişimleri, biz ölmediğimiz ve başarılı bir şekilde bossu kestiğimiz için başarısız sayılıyor ve bu nedenle sabote eden kişiye ban cezası verilmiyor. Bu şekilde yönetim yanlış bilginize.
- KIZILTAMU
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Unruly
Bir warrior kiralice tırtıl kaciriyordu ben de orda maden çekiyordum bir baktım ban yemisim beni de sabote ediyor sandılar. İşinize gelince çok güzel ban atiyosunuz arkadaşlar. Kusura bakmayın haklinin arkasinda durup haksiza ceza vermek yerine tam tersinin gerceklestigini hep gördük, bari sizde görmeyelim. Hakkaniyet ile gereken önlemlerin alınmasını rica ediyorum.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;
Evet arkadaşlar gördüğünüz -"oyunun psikopatları" olarak bilinen bu kitle daha en az 3-4 sene birbirlerinin bosslarını kaçırır , hudut nöbeti gibi boss başında nöbet tutarlar , uğraşır dururlar kendi kendilerine , yani anlayacağınız tamamen boş adam işi , reel hayatta hiçbirinin dünyaya karınca kadar faydası yoktur
Evet arkadaşlar gördüğünüz -"oyunun psikopatları" olarak bilinen bu kitle daha en az 3-4 sene birbirlerinin bosslarını kaçırır , hudut nöbeti gibi boss başında nöbet tutarlar , uğraşır dururlar kendi kendilerine , yani anlayacağınız tamamen boş adam işi , reel hayatta hiçbirinin dünyaya karınca kadar faydası yoktur
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
maxwell1337 yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:21 Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;
Evet arkadaşlar gördüğünüz -"oyunun psikopatları" olarak bilinen bu kitle daha en az 3-4 sene birbirlerinin bosslarını kaçırır , hudut nöbeti gibi boss başında nöbet tutarlar , uğraşır dururlar kendi kendilerine , yani anlayacağınız tamamen boş adam işi , reel hayatta hiçbirinin dünyaya karınca kadar faydası yoktur![]()
Üniversite mevzunu ailesinin evinde baba parası yiyip böyle rahat konuşan sensin.Bana gelecek olursak 3 ülkeye ihracat yapıp ülkeme döviz kazandıran 24 emekçi insanın ekmek teknesi olan firmanın sahibiyim

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Karaköy bölgesi grup bölgesine dönüştürülmediği sürece bu işler olacak olmaya devam edecek. 2018'den beri diyoruz sığınak, migrat ve çemberlitaş'a açık bölge getirebiliyorsan karaköy bölgesinide grup bölgesi olarak eklemek zor olmamalı. İçerisini doldur zor slotlarla fark etmez yeter ki grup olarak girilsin.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
dedi veParlementxx yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:35maxwell1337 yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:21 Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;
Evet arkadaşlar gördüğünüz -"oyunun psikopatları" olarak bilinen bu kitle daha en az 3-4 sene birbirlerinin bosslarını kaçırır , hudut nöbeti gibi boss başında nöbet tutarlar , uğraşır dururlar kendi kendilerine , yani anlayacağınız tamamen boş adam işi , reel hayatta hiçbirinin dünyaya karınca kadar faydası yoktur![]()
Üniversite mevzunu ailesinin evinde baba parası yiyip böyle rahat konuşan sensin.Bana gelecek olursak 3 ülkeye ihracat yapıp ülkeme döviz kazandıran 24 emekçi insanın ekmek teknesi olan firmanın sahibiyim![]()
3 tane işlenmiş gümüşü 500 liradan satmaya çalıştı,bundan medet umdu.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
İstersem 5000 lirayada satabilirim ticaret bu kimse kafana silah dayayıp aldırmadı.klanbasvurusu yazdı: ↑19 Ağu 2024 05:52dedi veParlementxx yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:35maxwell1337 yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:21 Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;
Üniversite mevzunu ailesinin evinde baba parası yiyip böyle rahat konuşan sensin.Bana gelecek olursak 3 ülkeye ihracat yapıp ülkeme döviz kazandıran 24 emekçi insanın ekmek teknesi olan firmanın sahibiyim![]()

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyun evreni içerisinde reel paraya karşılık alışveriş yapmak yasak, Bunun cezası ban idir.Parlementxx yazdı: ↑19 Ağu 2024 08:56İstersem 5000 lirayada satabilirim ticaret bu kimse kafana silah dayayıp aldırmadı.klanbasvurusu yazdı: ↑19 Ağu 2024 05:52dedi veParlementxx yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:35maxwell1337 yazdı: ↑18 Ağu 2024 21:21 Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;
Yöneticilere bu kuralı buradan hatırlıyorum.
AhiEvran zamanında forum üzerinden yazdığım seviyeli eleştirilere karşılık oyun içerisindeki karakterlerime ceza atabiliyordu.
"Parlementxx" isimli şahısta yukarıdaki mesajı ile oyun içerisindeki materyalleri TL paritesine karşılık sattığını onaylamıştır.
Şimdi bu şahısın bu şekilde oyun içerisinde kurduğu tezgahı bozması için yöneticileri görevini yerine getirmeye çağırıyorum.
Parlementxx isimli kullanıcının şu mesajıyla sesleniyorum.
Parlementxx isimli şahısın oyun içerisindeki karakterlerine 999 değil de bu yapmış olduğu olaydan mütevellit uyarı amaçlı ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Parlementxx yazdı: ↑18 Ağu 2024 19:53
Yada şöyle söyleyeyim işinize gelene direk ban atıp işinize gelmeyen sürekli akçe çektiğini bildiğiniz oyunculara ban atmaya korkuyormusunuz?Afrasiyap gibi cesur Game Masterları özler olduk korkmadan çekinmeden gelir banı atar giderdi İhsan.Dün Borgianın gözünün önünde kesim sabote ediliyor umursamadan gidiyor.Kardeşim Oğuz Kağan Seti takıp Speedi maxla gez diye verilmedi o Tag sana.
YÖNETİCİLER ACİLEN GÖREVE! REEL SATIŞLARA KARŞILIK KESİN ÖNLEM ALIN! ACIMAYIN.
Kolay gelsin..