Boss kaçırmadan kastınız nedir yönetim?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Boss kaçırmadan kastınız nedir yönetim?

Mesaj gönderen Parlementxx »

1 aydır sunucudayız topluluk olarak göze battıgımız için boss sabote eden insanımsı varlıklarla çok karşılaştık.

-Boss kesimi yaparken slotu çekip f4 atmak ban sebebi değil
-Hakir kesimi sırasında ara sokakta kesim yaparken ayı salıp bomba düşürmek ban sebebi değil
-Aynı ara sokakta kesim sırasında karakterle bombaları düşürmek ban sebebi değil
-Büyük büyücü keserken fanatik ustayı kesim grubunun içine kasıtlı çekip patlatmak ban sebebi değil
-Büyük büyücüye büyücüyle agro alıp kaçırmak ban sebebi değil

Peki şimdi size soruyorum sizin mantıgınıza göre boss sabote etmek nedir ?
Yada şöyle söyleyeyim işinize gelene direk ban atıp işinize gelmeyen sürekli akçe çektiğini bildiğiniz oyunculara ban atmaya korkuyormusunuz?Afrasiyap gibi cesur Game Masterları özler olduk korkmadan çekinmeden gelir banı atar giderdi İhsan.Dün Borgianın gözünün önünde kesim sabote ediliyor umursamadan gidiyor.Kardeşim Oğuz Kağan Seti takıp Speedi maxla gez diye verilmedi o Tag sana.
Resim
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Boss kaçırmadan kastınız nedir yönetim?

Mesaj gönderen AGRESIF »

Bosslarda yapılan sabote girişimleri, biz ölmediğimiz ve başarılı bir şekilde bossu kestiğimiz için başarısız sayılıyor ve bu nedenle sabote eden kişiye ban cezası verilmiyor. Bu şekilde yönetim yanlış bilginize.
Kullanıcı avatarı
KIZILTAMU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Unruly

Mesaj gönderen KIZILTAMU »

Bir warrior kiralice tırtıl kaciriyordu ben de orda maden çekiyordum bir baktım ban yemisim beni de sabote ediyor sandılar. İşinize gelince çok güzel ban atiyosunuz arkadaşlar. Kusura bakmayın haklinin arkasinda durup haksiza ceza vermek yerine tam tersinin gerceklestigini hep gördük, bari sizde görmeyelim. Hakkaniyet ile gereken önlemlerin alınmasını rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

AGRESIF yazdı: 18 Ağu 2024 19:57 Bosslarda yapılan sabote girişimleri, biz ölmediğimiz ve başarılı bir şekilde bossu kestiğimiz için başarısız sayılıyor ve bu nedenle sabote eden kişiye ban cezası verilmiyor. Bu şekilde yönetim yanlış bilginize.
Senin sabote başarılı oldu dün.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;

Evet arkadaşlar gördüğünüz -"oyunun psikopatları" olarak bilinen bu kitle daha en az 3-4 sene birbirlerinin bosslarını kaçırır , hudut nöbeti gibi boss başında nöbet tutarlar , uğraşır dururlar kendi kendilerine , yani anlayacağınız tamamen boş adam işi , reel hayatta hiçbirinin dünyaya karınca kadar faydası yoktur
:')
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

maxwell1337 yazdı: 18 Ağu 2024 21:21 Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;

Evet arkadaşlar gördüğünüz -"oyunun psikopatları" olarak bilinen bu kitle daha en az 3-4 sene birbirlerinin bosslarını kaçırır , hudut nöbeti gibi boss başında nöbet tutarlar , uğraşır dururlar kendi kendilerine , yani anlayacağınız tamamen boş adam işi , reel hayatta hiçbirinin dünyaya karınca kadar faydası yoktur

Üniversite mevzunu ailesinin evinde baba parası yiyip böyle rahat konuşan sensin.Bana gelecek olursak 3 ülkeye ihracat yapıp ülkeme döviz kazandıran 24 emekçi insanın ekmek teknesi olan firmanın sahibiyim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Karaköy bölgesi grup bölgesine dönüştürülmediği sürece bu işler olacak olmaya devam edecek. 2018'den beri diyoruz sığınak, migrat ve çemberlitaş'a açık bölge getirebiliyorsan karaköy bölgesinide grup bölgesi olarak eklemek zor olmamalı. İçerisini doldur zor slotlarla fark etmez yeter ki grup olarak girilsin.

Resim

Resim
klanbasvurusu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen klanbasvurusu »

Parlementxx yazdı: 18 Ağu 2024 21:35
maxwell1337 yazdı: 18 Ağu 2024 21:21 Yeni başlayanlar ya da oyunu bırakmış geri dönmüş arkadaşlar için kısa bilgilendirme geçeyim ;

Üniversite mevzunu ailesinin evinde baba parası yiyip böyle rahat konuşan sensin.Bana gelecek olursak 3 ülkeye ihracat yapıp ülkeme döviz kazandıran 24 emekçi insanın ekmek teknesi olan firmanın sahibiyim :)
dedi ve
3 tane işlenmiş gümüşü 500 liradan satmaya çalıştı,bundan medet umdu.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

klanbasvurusu yazdı: 19 Ağu 2024 05:52

dedi ve
İstersem 5000 lirayada satabilirim ticaret bu kimse kafana silah dayayıp aldırmadı.
Resim
klanbasvurusu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen klanbasvurusu »

Parlementxx yazdı: 19 Ağu 2024 08:56
klanbasvurusu yazdı: 19 Ağu 2024 05:52

dedi ve
İstersem 5000 lirayada satabilirim ticaret bu kimse kafana silah dayayıp aldırmadı.
Oyun evreni içerisinde reel paraya karşılık alışveriş yapmak yasak, Bunun cezası ban idir.
Yöneticilere bu kuralı buradan hatırlıyorum.
AhiEvran zamanında forum üzerinden yazdığım seviyeli eleştirilere karşılık oyun içerisindeki karakterlerime ceza atabiliyordu.
"Parlementxx" isimli şahısta yukarıdaki mesajı ile oyun içerisindeki materyalleri TL paritesine karşılık sattığını onaylamıştır.

Şimdi bu şahısın bu şekilde oyun içerisinde kurduğu tezgahı bozması için yöneticileri görevini yerine getirmeye çağırıyorum.
Parlementxx isimli kullanıcının şu mesajıyla sesleniyorum.
Parlementxx yazdı: 18 Ağu 2024 19:53
Yada şöyle söyleyeyim işinize gelene direk ban atıp işinize gelmeyen sürekli akçe çektiğini bildiğiniz oyunculara ban atmaya korkuyormusunuz?Afrasiyap gibi cesur Game Masterları özler olduk korkmadan çekinmeden gelir banı atar giderdi İhsan.Dün Borgianın gözünün önünde kesim sabote ediliyor umursamadan gidiyor.Kardeşim Oğuz Kağan Seti takıp Speedi maxla gez diye verilmedi o Tag sana.
Parlementxx isimli şahısın oyun içerisindeki karakterlerine 999 değil de bu yapmış olduğu olaydan mütevellit uyarı amaçlı ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
YÖNETİCİLER ACİLEN GÖREVE! REEL SATIŞLARA KARŞILIK KESİN ÖNLEM ALIN! ACIMAYIN.

Kolay gelsin..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön