İKV'DEN ÇIKAMAMAK HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

İKV'DEN ÇIKAMAMAK HK.

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Merhabalar,

Forumda sürekli olumsuz içerikler ve oyunu bırakma üzerine başlıklar açılıyor.Yeni sunucu açılana kadar 2 senedir ara ara 15-20 dakika oyunda takılır çıkardım.Fakat yeni sunucuyla beraber oyundan çıkasım gelmiyor tabii bu iş durumumu göz önünde bulundurunca pek imkansız birşey ancak her ne kadar lagdan, donmalardan herkes kadar şikayetçi olsam da oyunu oynarken Youtube üzerinden eski ikv müziklerini dinleyerek oyunda bireysel de olsa birşeyler yapmak, yapamadığım noktada yeni karakter kasmak şu sıralar acayip hoşuma gidiyor.Benim gibi olan arkadaşlar varsa bu başlık altında biraz da oyunun bizde yarattığı olumlu yanlarını konuşalım istiyorum.Hepimiz kopyanın ikv'de cirit attığı vakitlerde bile eminönü sokaklarında gezerek anılarımızı ara ara canlandırmaya çalıştık ve şuan belki de uzun zamandır (hatalar vs. hariç) herkesin eşit olduğu bir ortamda oyun oynuyoruz.Eminim benimle aynı duygu ve hislerde olan arkadaşlar vardır.

Sizler ne düşünüyorsuz?

İyi forumlar,

Resim
BuLveYOKET
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Sonuna Kadar

Re: İKV'DEN ÇIKAMAMAK HK.

Mesaj gönderen BuLveYOKET »

Şu çar kasıp kendini avutanlar, İKV klan savaşlarında hiçbişi yapamamış topluluk üzülmüyor değilim sizin için :D savaşın tadını alın okadar diyorum.
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Outcast

Re: İKV'DEN ÇIKAMAMAK HK.

Mesaj gönderen yavuzsavage »

BuLveYOKET yazdı: 17 Ağu 2024 18:38 Şu çar kasıp kendini avutanlar, İKV klan savaşlarında hiçbişi yapamamış topluluk üzülmüyor değilim sizin için :D savaşın tadını alın okadar diyorum.
Klan savaşlarının tadını çıkarttım çok güzel zamanlardı ama bu iki konu birbirinden çok farklı :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön