Karaköye Geçenlere Ne Oluyor?
Karaköye Geçenlere Ne Oluyor?
Şifacıyım, 5 gün önce Gaffar'ı kesip Karaköy'e geçtim. Lakin görevlerimi tek başıma yapmam ve kasmam imkansız. Slot keserken gördüğüm 20 30 kişiye yardım için pm atmışımdır ama cevap dahi verilmiyor. Şifacıyım yardım ediyim bana da 10 tane keselim diyorum adam cevap dahi vermiyor. 10 tane ya 10 tane çok değil. Bu kadar bencillik bana fazla geldi. Karaköy'e geçenlere bir şey oluyor bencillik tüm hücrelerine işlemiş. Kimse bana yardımcı olmak zorunda değil fakat her şeyden öte bir cevabı bile çok görüyorlar. Kardeşim kusura bakma bile demeye tenezzül etmiyorlar. Bu oyun ve kitlesi düzelmez. Gözünüzü hırs bürümüş, yazıktır günahtır.
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Re: Karaköye Geçenlere Ne Oluyor?
Kesinlikle katılıyorum.Slot keserken önüne atlayanı mı ararsın kesim yaparken ölmeni bekleyeni mi gerçekten çok tuhaf bi ortam var.Herkes loncasıyla bir kuyu bulmuş sürekli orada etrafında kim var kim yok görmüyor.Ben kimseden yardım istememe rağmen tek kasılırken acayip garip hissettim kendimi.Karaköy'ün maden piyasası zaten komedi.Anthemis'e 10-12m çekiyorlar inanılmaz.Karaköy'ü zaten sevmiyorum ama mecbur katlanıyorum. 

- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Re: Karaköye Geçenlere Ne Oluyor?
Ben de şifacıyım ve yazdıklarına katılıyorum. 2 gündür 20 adet tırtıl kesilmesi için bölgeye pm atıyorum fakat çıt çıkaran yok. Tırtılın oradaki arkadaşlar maden için oturmuş bekliyor ve onlara da diyorum ki "hocam madeni çektikten sonra şöyle 2-3 tane keser misiniz" falan ama yine çıt yok. En son bugün gittim şifacı sopamla tırtıllara dalmaya başladım
Baktım millet beni izliyor ve şifacılar da bana can basıyor.
Ulan 5 dakika sonra bi baktım bir tane şifacı yan büyücü hesabıyla gelmiş falan derken 6 kişilik grup çıkarıp hem tırtıl hem de kablo görevini yapmış bulunduk. Bundan sonra benim taktik gidip bunlara sopayla vurmak
Ulan 5 dakika sonra bi baktım bir tane şifacı yan büyücü hesabıyla gelmiş falan derken 6 kişilik grup çıkarıp hem tırtıl hem de kablo görevini yapmış bulunduk. Bundan sonra benim taktik gidip bunlara sopayla vurmak