BEN VE BENİM GİBİLER İÇİN: 39 LVL SERVER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
defacex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BEN VE BENİM GİBİLER İÇİN: 39 LVL SERVER

Mesaj gönderen defacex »

Karaköy ile beraber oyuna dönen, kendine gruplarda yer edinemeyen, deyim yerindeyse grup bölgeleriyle tanışmamış deneyimsiz oyuncular için bir 39 lvl server'ı açılsa ne güzel olur.

Ben ve benim gibiler için bu oyunun en tatlı zamanları Eminönü haritasında vs attığımız zamanlardı. Bize açın bi 39 lvl server, atın oraya biz çarlarımızı kasıp takılalım. Yeraltı eklentisine bile kapalı olsun. Meteor, mağara, ada derken takılırız biz kendi kendimize.

Ben ve benim gibi çoluk çocuğa karışmış tayfa için sanırım en iyi yol bu olur :))

Diğer mmorpgler gibi pvp'si açılan bir oyun olsa ben de bu işlerden anlasam, direkt böyle bir server kurardım.
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: BEN VE BENİM GİBİLER İÇİN: 39 LVL SERVER

Mesaj gönderen ApolloBrown »

39 lvl romantizmini hiçbir zaman anlayamayacağım. Evet bence de oyunun en güzel dönemleriydi ancak yetenek sisteminden, direnç sistemine oyunun tüm dinamiklerine kadar milyon tane değişiklik - güncelleme yapıldı. 59 vslerinden ne farkı olacak ki? Yine herkes max hasar giyip sert vuruşla adam kesmeye çalışacak. Oysa siz gruba sakınma açılan dönemi istiyorsunuz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön