Merhabalar,
2007 yılından bu yana bu oyunu oynamama rağmen 1 kez bile çemberlitaş'a girmedim. Çt bölgesi bana hep çok zor gelmiştir. Bir de bireysel oyuncu olduğum için ( oyunu oynayan bir kuzenim var) millete grup pls falan demek istemediğimden hep gaffar görevi yapılmış karakter satın aldım. Kenan ve Junon oldukça kolay ama gaffar bana hep çok fantastik gelmiştir.
Şimdi YouTube de oldukça fazla video var. Videoları izliyorum ama mantığı anlayamıyorum.
Bazı sorularım var bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Soru 1 - Semiha'yı neden Gaffar'ı olduğu bölgenin giriş kapısına doğru çekiyorlar? Ve neden 20 canda kimse vurmasın diye birbirlerine bağırıyorlar? 19 cana inince ne oluyor?
Soru 2 - Semiha'yı 20 ye indirene kadar genelde gaffar'a hiç vurulmama sebebi nedir? Semiha 20'ye inince Gaffar'ı da 20'ye indiriyorlar. Daha sonra " siz Semiha'ya ben Gaffar'a vurayım" diyip paralel şekilde indiriyorlar. İlla da paralel şekilde mi gitmesi lazım? Mesela 2'si de 20 oldu. Semiha'yı direkt öldürseler ne olur? Veya Semiha'yı 20 de bıraksalar da Gaffar'ı kesseler ne olur?
Şimdilik bu sorularımı cevaplayabilecek biri var mı?
Gaffar Kesmenin Mantığı
Re: Gaffar Kesmenin Mantığı
Çok Basit.
Semihayı Ayırmanın 1 Nedeni Ateş Çemberinden Grubun Hasar Almaması HASAR Alındığı Zaman Gaffar Ufak Ufak Can Basıyor..
20 e 20 sistemide kısaca acıklıyayım
Semiha Ve Gaffarın Canı 20 20 Ayarlanır..
Ve Ortalama 10 15 Saniye İçin Vurulmaya Başladığında Her İkisininde Canı 20 in Altına Düşürülmesi Lazım..
2 sinden Birinin Canı 20 veya üstünde Kalırsa...Gaffar ve Semiha Kendilerine Can Basıyor.
Semihayı tek seferde Patlamak Mümkün Fakat
Grubtaki Büyücülerin Hepsinde M1 +M23 Tılsımı Ve Birazda Hasar Olması Lazım Aynı Anda Bütün Büyücüler Kons Açıp Semiha 10 15 sny içinde kendine can Basmadan Öldürürler.Ama Şuan Bu İmkansız O Yüzden 20 e 20 Sistemi ile Kesiliyor
Semihayı Ayırmanın 1 Nedeni Ateş Çemberinden Grubun Hasar Almaması HASAR Alındığı Zaman Gaffar Ufak Ufak Can Basıyor..
Ve Ortalama 10 15 Saniye İçin Vurulmaya Başladığında Her İkisininde Canı 20 in Altına Düşürülmesi Lazım..
2 sinden Birinin Canı 20 veya üstünde Kalırsa...Gaffar ve Semiha Kendilerine Can Basıyor.
Grubtaki Büyücülerin Hepsinde M1 +M23 Tılsımı Ve Birazda Hasar Olması Lazım Aynı Anda Bütün Büyücüler Kons Açıp Semiha 10 15 sny içinde kendine can Basmadan Öldürürler.Ama Şuan Bu İmkansız O Yüzden 20 e 20 Sistemi ile Kesiliyor
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Çok teşekkür ediyorum, şu an aydınlandım. Sanırım eö 'de bir grup bulup biraz pratik yapabilirim.Lepons yazdı: ↑15 Ağu 2024 23:58 Çok Basit.

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bu oyunun en kritik en baş belası ama bir o kadarda zevkli en iyi boss karakteri Gaffar bey bence.