Yeni açılacak sunucuda Karaköy bölgesinin olup olmamasına gerektiğine oyuncuların karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Anket yapılmalı ve bu bölgenin aktif olup olmaması, oyuncuların kararına bırakılmalıdır.
Biraz araştırdığım kadarıyla bölgeyi inaktif etmek gibi şeyler yapılamıyor ancak, Karaköy bölgesine geçiş yapılacak etkileşimin engellenmesi ve grup bölgelerindeki yaratıkların verdiği EXP miktarı sıfırlanması bu konuya çözüm getirebilir.
Nostalji yaşamak için bu oyuna başlayan birçok oyuncu var ama ilk haftadan Karaköy bölgesine geçiş yapan çok sayıda oyuncu var. Uzun lafın kısası yeni sunucu yapılacak olan ankette oyuncuların kararına bırakılmalıdır. Önce Sığınak ve Migrat, bir süre sonra Çemberlitaş ve en sonunda Karaköy bölgesi olarak erişime açılabilir.
Yeni Sunucu Hakkında
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
Re: Yeni Sunucu Hakkında
siz ne kalın kafalı adamlarsınız la , tek sunucuya özel değişiklik yapılamadığını 1000 defa söylediler , karaköy sunucusunda 2-3 değişiklik yapıldı mesela ama tüm oyunu etkiledi eğer farkettiyseniz anlayabiliyorsanız 
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
Sorma kanka ya anlamıyorlar mesela işlenmiş gümüşü rüstem'e koydular tüm sunucularda orada rüstem'de işlenmiş gümüş var yapılan değişiklik tüm sunucuları etkiliyor hala bunu anlamıyorlarmaxwell1337 yazdı: ↑11 Ağu 2024 22:19 siz ne kalın kafalı adamlarsınız la , tek sunucuya özel değişiklik yapılamadığını 1000 defa söylediler , karaköy sunucusunda 2-3 değişiklik yapıldı mesela ama tüm oyunu etkiledi eğer farkettiyseniz anlayabiliyorsanız![]()
Aslında arkadaşın fikrini desteklemesem de daha önce bunun aksi bir kez olsun yapıldı. Oyunda Kuyumcu Agop'a eklenen bonolar test amacıyla ilk bir hafta sadece Kuklacı sunucusuna gelip sonradan açılmıştı. Belki şu anki yönetim yapamıyor ya da yapmak istemiyor da olabilir. (Ben Karaköy'ün yeni sunucuda da açık olması taraftarıyım.)maxwell1337 yazdı: ↑11 Ağu 2024 22:19 siz ne kalın kafalı adamlarsınız la , tek sunucuya özel değişiklik yapılamadığını 1000 defa söylediler , karaköy sunucusunda 2-3 değişiklik yapıldı mesela ama tüm oyunu etkiledi eğer farkettiyseniz anlayabiliyorsanız![]()
Neden hakaret ediyorsun? Ucube ucube konuşmayı çok iyi biliyorsunuz. Oyuna bu yapılamıyor demek yerine yönetim ekibi motor hakkında daha fazla bilgi edinmeli bazı şeyleri yapabilmeleri gerekiyor demek yerine aynı haltı savunmaya devam ediyorsunuz. Eskiden yapıldı. Şu an ki yönetimin bilmiyor olması yapılamayacağı anlamına gelmiyor.maxwell1337 yazdı: ↑11 Ağu 2024 22:19 siz ne kalın kafalı adamlarsınız la , tek sunucuya özel değişiklik yapılamadığını 1000 defa söylediler , karaköy sunucusunda 2-3 değişiklik yapıldı mesela ama tüm oyunu etkiledi eğer farkettiyseniz anlayabiliyorsanız![]()