Merhabalar,
Bu oyunu 2007 yılından bu yana oynuyorum. Birçok sunucuda aktif olarak oynadığım karakterlerim var.
Yine birçok sunucuda çift efsunlu item ve reçete düşürerek 1 seviye karakterlerin kasalarında muhafaza ediyorum. ( Malum kasalar oldukça yetersiz )
Şimdi sunucuların kapanması demek bu kasa çarlarına elveda demek. Bu durum çok saçma değil mi? Benim kuklacı suncusunda 12 adet düşük lvl kasa çarım var. 1-5 lvl arası karakterler, sadece kasalarını kullanıyorum. Benim hesabıma 59 büyü için 1 adet karakter transfer hakkı yükleyecekler. Ben bu 12 dolu kasaya veda mı edeceğim?
Benim gibi olanlar ne yapacak? Eğer sunucu kapatılıyor ise, sunucunun kapanacağının duyurulduğu tarihten önce açılan tüm karakterler için karakter transfer hakkı hesaplara yüklenmeli. 1 lvl olsa dahi.
Adil bir yönetim olsa bunu yapar. Ama ümidim var mı? Hiç yok. Belki ses getiririz de yönetim olaya bir el atar.
Eski Sunucuların Kapanma Saçmalığı
- Secretwizard
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Re: Eski Sunucuların Kapanma Saçmalığı
Hoca millet yoldan geçene m1 verir hale gelmiş madenler materyaller peynir ekmek olmuş ne reçetesinden bahsediyosun

59 seviyeli tüm karakterleriniz için ücretsiz aktarım hakkı verilecek zaten. Ayrıca o materyaller kopya materyaller ise isteseniz de aktaramazsınız.yeCs yazdı: ↑10 Ağu 2024 01:02 Merhabalar,
Bu oyunu 2007 yılından bu yana oynuyorum. Birçok sunucuda aktif olarak oynadığım karakterlerim var.
Yine birçok sunucuda çift efsunlu item ve reçete düşürerek 1 seviye karakterlerin kasalarında muhafaza ediyorum. ( Malum kasalar oldukça yetersiz )
Şimdi sunucuların kapanması demek bu kasa çarlarına elveda demek. Bu durum çok saçma değil mi? Benim kuklacı suncusunda 12 adet düşük lvl kasa çarım var. 1-5 lvl arası karakterler, sadece kasalarını kullanıyorum. Benim hesabıma 59 büyü için 1 adet karakter transfer hakkı yükleyecekler. Ben bu 12 dolu kasaya veda mı edeceğim?
Benim gibi olanlar ne yapacak? Eğer sunucu kapatılıyor ise, sunucunun kapanacağının duyurulduğu tarihten önce açılan tüm karakterler için karakter transfer hakkı hesaplara yüklenmeli. 1 lvl olsa dahi.
Adil bir yönetim olsa bunu yapar. Ama ümidim var mı? Hiç yok. Belki ses getiririz de yönetim olaya bir el atar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Harbi ben de bunu düşünüyorum 1 seviye veya 49 altı kasa çarlar tarihe mi karışıyor
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Hocam olayın m1 ile alakası ne anlayamadım? 1 lvl hasar arttırıcı ateş hasarı arttırıcı zırh reçetesi var mesela. Bu şekilde 800'e yakın reçetem var 1 lvl çarların kasasında. Bunlar ne olacak diyorum? Siz diyorsunuz herkeste m1 var.Secretwizard yazdı: ↑10 Ağu 2024 01:13 Hoca millet yoldan geçene m1 verir hale gelmiş madenler materyaller peynir ekmek olmuş ne reçetesinden bahsediyosun

- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Hocam gerçekten yazılanı okumama hastalığınız var ya. Ben zaten diyorum ki benim orada 59 sv karakterim var. Bununla item ve reçete kasıyorum. Ama bir karakterde 128 boş yer var. Bunların zaten yarısından çoğu tılsım ve itemlerle dolu.Esadullah yazdı: ↑10 Ağu 2024 01:4259 seviyeli tüm karakterleriniz için ücretsiz aktarım hakkı verilecek zaten. Ayrıca o materyaller kopya materyaller ise isteseniz de aktaramazsınız.yeCs yazdı: ↑10 Ağu 2024 01:02 Merhabalar,
Dolayısıyla benim kasa karakterlerine ihtiyacım var. Bu kasa karakterleri de 1 lvl. Sadece kasasını kullandığım karakterleri neden 49 lvl e kasayım ki?