Çözüm öneriler.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çözüm öneriler.

Mesaj gönderen scorper »

Saygıdeğer yöneticiler bu işin nasıl düzeleceğini eski oyuncu olarak size son kez önerilerimi yazıyorum inş bir yere kaydeden olur beni dinlerseniz en azından ikv inanılmaz tekrardan ileriki yıllarda eski haypına kavuşur.

Ben hileden hurdadan anlamam fakat çok fazla idda var kusura bakmayın kimi youtuba koymuş izlettiriyor kiminin kafası yok vs vs.

Zaten önerimdeki niyet yeni sunucuyu kötülemek insanları küstürmek değil fakat temiz sayfa açalım derken bu sorunlar zaten olacaktı belliydi

İkv oyuncuları mavi önlükle çocuklukta başladı oyuna şimdi herkes iş güç sahibi işinden gelince adam stres atmak yerine bir asa için zırh için envayi çeşit maden toplucakta sabahlıcakta üretecekte bu neye keyif verecek?

Gerçekten bumu oyuncuların isteği?

Üstelik varsayımda bulunuyorum yine patlarsa bir şeyler bu sefer nolacak?

İşte bunların önüne ancak bence benim inandığım fikir şudur.

Karaköyün devamı olan üretimsiz çemberlitaş gibi yapılabiliyorsa yeni kapalı grup bölgesi bu bölge suyun derinliklerinde denizin içinde deniz yaratıklarıyla olsun bogazın altında misal

Bu bölge boslardan keserek düşürülebilecek itemler üretimsiz madalya item
Buradanda düşecek karaköy ihtiyaçları

Takı setleri hız ayak maraton yeni gözlükler

En azından yeni itemler için insanlar heycanlanacak ve bölge atmak isteyecekler

Ve burası çok zor olsun oyuna yardım içinde dükkana şans arttırıcı gelsin desteğimizide gösteririz hem

İkvye karakter tip değiştirme arayüz renk seçenekleri belirli akçelerle alınsın

Belirli şeyler dükkana konsun katkımızda olur.

En azından üç beş madene saçma sapan reel çar fiyatı veren çakallara vereceğimize oyunumuza para yatırırız oyunumuz gelişsin.

Haksızsam özür dilerim siz haklıysanız eyvallah saygılar.
defacex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Çözüm öneriler.

Mesaj gönderen defacex »

Hocam allah aşkına ilk gün başladım oyuna daha Junon'a giremedim adam akıllı. Kapıda sıra var üstüne bir de tankım diye gruplara almıyorlar bile. Hem sen de belirtmişsin insanlar artık mavi önlüklü çocuklar değil, kimsenin zamanı yok. Gruplara alınmama nedenimiz de o. Herkes tanıdığı güvendiği anlaşabildiği arkadaşlarıyla hızlıca gruplara girip bossları kesmek istiyor. Yeni bir bölge açılacağına var olanlarda rekabet olanaklarının kolaylaşması lazım. Lobisi olanlar, ekibi olanlar aldı yürüdü emeklerine sağlık. Ama yalnız oyuncular için oyun kadim'den sonra kitleniyor. Yeni bölge kurtarmaz. Aksine mümkünse yeni bölge falan açılmasın.
Kullanıcı avatarı
CurvaNord
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CurvaNord »

Bölge ekleme konusu söz konusu olamaz ama içeride ki sayı arttırılabilir. Erzak dağıtılsa daha çabuk biter sıra o derece bir hal almış durumda. Hafta içi hafta sonu farketmiyor. Eskiden hafta içi biraz boş olurdu ama şimdi inanılmaz bir kalabalık söz konusu. Hadi bir şekilde şansa içeriye giriyoruz, Junon'a kadar geliyorsun oyundan atıyor kendini dışarıda buluyorsun emekler boşa gidiyor ne yazık ki. Nereden tutarsan elinde kalıyor o şekilde bir durumdayız açıkçası.
Hodrimeydan
Sanlorenzo
Libertad
Curva
Tigre
Ultras
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

CurvaNord yazdı: 08 Ağu 2024 01:47 Bölge ekleme konusu söz konusu olamaz ama içeride ki sayı arttırılabilir. Erzak dağıtılsa daha çabuk biter sıra o derece bir hal almış durumda. Hafta içi hafta sonu farketmiyor. Eskiden hafta içi biraz boş olurdu ama şimdi inanılmaz bir kalabalık söz konusu. Hadi bir şekilde şansa içeriye giriyoruz, Junon'a kadar geliyorsun oyundan atıyor kendini dışarıda buluyorsun emekler boşa gidiyor ne yazık ki. Nereden tutarsan elinde kalıyor o şekilde bir durumdayız açıkçası.

Kanka bunun çözümü bu bence yanlış anlama en azından zorlu bir grup bölgesi gelir üretim derdi olmaz boslardan kestikçe madalya atar grup bölgesindeki en önemli item setleride şunlar olur mor yeni takı ve hız setleri hasarlar yani ful takı setlerinin envayi çeşit hasarlı takıları her elementten 12 parça takı seti ayrı yetten maraton ayak hem hasar hem hız ayrı yettende yeni gözlükler setleri tamamlayanda bölgeden çıkınca yeni bir klan savaşı alanı koyarsın ful çarlarla orda millet savaşır keyfine bakar.

Ekonomisi içinse bu grup bölgesi zorlu olur ikv dükkana şans arttırıcılar gelir destek olsun diye oyuna alınır ayrı yetten ikv dükkana güzel ürünler devamlı akçe karşılığı kullanabileceğin örneğin ikv karakter tip değiştirme hakkı akçeyle sürekli yüklenip tip değiştirme kasa 3 4 misal arayüz renk seçenekleri eklenir ekonomisinide dükkandan sağlar reele bakmaz millete.

En azından üretimsiz olur stressiz bir bölge olur alışveriş olamayacağı için item bağlanır millet oraya girip düşürmek için zaman harcar hilecilerde bir şey yapamaz benim düşüncem bu

Yeni sunucu hem çok masraflı hem yarın bir gün ne olacağı belli değil Orti bu önerilerimi not alın emin olun ikv daha süper mükemmel olur
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen adimihatirla »

Madem konu başlığı "Çözüm Önerileri", ben de kendimce önerileri sıralamak istiyorum çok somut bir şekilde.
1) Karaköy sunucusundaki yoğunluğun azaltılması için, aktarıma kapalı bir ya da iki tane daha yeni sunucu açılmalı ve bu yeni sunucuyla Karaköy sunucusu arasında belli bir süreliğine ücretsiz karakter aktarımı açılmalı.
2)Grup bölgelerinin özellikle sığınak ve migrat'ın kapasiteleri bir miktar arttırılmalı.
3) Hilelere ve hilecilere karşı çok sert önlemler uygulanmalı ve banlanan/ceza alan oyuncular herkese açık şekilde aylık duyuru şeklinde yayınlanmalı. Makro kullanımı kesinlikle engellenmeli.
4) Oyunda devamlı farklı türde etkinlikler yapılmalı.
5) Bir şekilde sunucu çökmeleri/laglar engellenmeli.
Bunları yapsınlar devamı zaten gelecek. Ama yönetim nedense sessizliğe bürünmüş durumda. Arka planda ne yapıyorlar bir fikrim yok, belki de uğraşıyorlardır ve umarım bir sonuç görürüz.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

adimihatirla yazdı: 08 Ağu 2024 11:13 Madem konu başlığı "Çözüm Önerileri", ben de kendimce önerileri sıralamak istiyorum çok somut bir şekilde.
1) Karaköy sunucusundaki yoğunluğun azaltılması için, aktarıma kapalı bir ya da iki tane daha yeni sunucu açılmalı ve bu yeni sunucuyla Karaköy sunucusu arasında belli bir süreliğine ücretsiz karakter aktarımı açılmalı.
2)Grup bölgelerinin özellikle sığınak ve migrat'ın kapasiteleri bir miktar arttırılmalı.
3) Hilelere ve hilecilere karşı çok sert önlemler uygulanmalı ve banlanan/ceza alan oyuncular herkese açık şekilde aylık duyuru şeklinde yayınlanmalı. Makro kullanımı kesinlikle engellenmeli.
Bunları yapsınlar devamı zaten gelecek. Ama yönetim nedense sessizliğe bürünmüş durumda. Arka planda ne yapıyorlar bir fikrim yok, belki de uğraşıyorlardır ve umarım bir sonuç görürüz.

Kardeşim dediğim çözüm basit ona buna başka şeye gerek yok oyunla uğraşanlar hep olacak ama en azından dediğim gibi olursa kapalı grup bölgesi en azından eşyalar bize bağlanacak düşürmeside zor olsun şans arttırıcıyla dükkandan alalım oyunada destek olur alışverişte üretimde olmayacak bu sayede insanlar oraya girip takı setlerini gözlüklerini düşürmeye çalışacaklar dünya kadar bir reçte için madene gerek yok görüyorsunuz yıllarca hileden neler yaptılar herkes kestiğini düşürecek artık şansa düşerse
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

adimihatirla yazdı: 08 Ağu 2024 11:13 Madem konu başlığı "Çözüm Önerileri", ben de kendimce önerileri sıralamak istiyorum çok somut bir şekilde.

Kardeşim dediğim çözüm basit ona buna başka şeye gerek yok oyunla uğraşanlar hep olacak ama en azından dediğim gibi olursa kapalı grup bölgesi en azından eşyalar bize bağlanacak düşürmeside zor olsun şans arttırıcıyla dükkandan alalım oyunada destek olur alışverişte üretimde olmayacak bu sayede insanlar oraya girip takı setlerini gözlüklerini düşürmeye çalışacaklar dünya kadar bir reçte için madene gerek yok görüyorsunuz yıllarca hileden neler yaptılar herkes kestiğini düşürecek artık şansa düşerse
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Selamlar,

Çözüm bulmak bizim işimiz değil. Oyun ayakta kalsın diye zaten madden ve manen yeterince şey ortaya koyuyoruz. Bu konuda yönetim elini taşın altına koymalı artık. Yeter bu oyuna sahip çıktığımız.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

BLITZKRIEG yazdı: 08 Ağu 2024 12:06 Selamlar,

Çözüm bulmak bizim işimiz değil. Oyun ayakta kalsın diye zaten madden ve manen yeterince şey ortaya koyuyoruz. Bu konuda yönetim elini taşın altına koymalı artık. Yeter bu oyuna sahip çıktığımız.

Çok haklısın kardeşim benim cansın ben artık son önerimi sundum gerçekten adamlardan daha çok öneri düşünür oldum bırakıyorum son dediklerimi umarım dikkate alırlar buda son yazımdı hayırlı olsun herkese saygılar
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

BLITZKRIEG yazdı: 08 Ağu 2024 12:06 Selamlar,

Çok haklısın kardeşim benim cansın ben artık son önerimi sundum gerçekten adamlardan daha çok öneri düşünür oldum bırakıyorum son dediklerimi umarım dikkate alırlar buda son yazımdı hayırlı olsun herkese saygılar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön