Gökyüzüxdeadruh HK.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bydawinci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Gökyüzüxdeadruh HK.

Mesaj gönderen bydawinci »

arkadaşlar Gökyüzüxdeadruh oyunu bıraktı ve Gökyüzü loncası tamamen dagıldı.Bu olayın arasından 1 ay ya geçti yada geçmedi Brandy RESMİ olarak oyunu bıraktım diye Önceki forma Konu açmıstı. Bugun ise 13:12:2009 saat 17:30'da Er meydanı 2 de Gökyüzüxdeadruh'un çarıyla Karşıma cıktı gene Hakaret Agır Sözler içerikli Cümleler Sarf etti Fotograflar Yogun Küfür içerikli oldugundan Buraya koymuyorum.Gökyüzüx loncasına girdi ve deadruh'un çarını Çaldı Amacı ve istegi neydı nedir anlam veremedım.ama Şunu bilin Gökyüzüxdeadruh u çaldı ve Kasasındakı Madenleri satarak eşya aldı (Buda onun İnsafsızlıgı nedeyim kı) Loncaya normal giriyor çarı çalıyor buda dogukaan ın güvendigi birisidir. Gökyüzüxdeadruh , Gökyüzüxbatıkaan , Galibiler, Çalınmıştır Çalan Kişi Brandy Ahmet dir Sakın İnanmayın... Adam 5 kurus parasız geziyor dogukaan ın çarını çalıyor Para için Kasasındakı bütün madeni eşyaları ve Karekterlerin Üzerindeki itemleri bile Para için satıyor. Dikkat edin... :!:
İnformed Tayfaxscreet

Resim
Kullanıcı avatarı
bydawinci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Gökyüzüxdeadruh HK.

Güncel...
İnformed Tayfaxscreet

Resim
Haramii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Haramii »

Brandy yani ahmet dedğin o karaktersiz hiç bir zaman oyunu bırakmadı bırakmaz da loncamız dan bir köpek gibi atıldığından bu yana bize karşı her türlü husumetini ve hırsızlık girişimlerini sürdürüyor. Şu anda Waterxqueen adlı çarla oyunda girmekte diğer karakterleri Tayfaxesinti , Tayfaxausnahme, Gökyüzüxbold, Stağnantmiss'tir.
Kendisinin oyunla yoğun bir şekilde kafa bozmuşluğu vardır. Ruhsal bunalımlı bir şahıs olup özellikle bayan çarlar açmaktadır. Bayan çar açmasında bir sorun yok tabi ama bunlarla erkeklere yanaşmasının manasını söylememe gerek yoktur zaten gerek bu kimlik bunalımı gerekse gayri ahlaki davranışlarını fark ettiğimiz için ivedi şekilde yanımızdan uzaklaştırdık...

Belki bu dediklerin kavgada bile söylenmez diyenleriniz olacaktır ama 2 sene abi dediği adama edilmeyecek küfürleri eden şereften mahrum bir insan hakkında en azından doğru bilgileri BeyazKöşk ahalisine sunmak, kullanmaktan çekinmeyeceğim bir haktır...

Düşman değil dost kazanmaktır gayemiz ama düşmanlık edene her zaman kılıcımızla var yapacağımız payemiz...
Tayfaxcemal
Kimliğim Yazımın Renginde Gizli...
Kullanıcı avatarı
bydawinci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Abi adam dogukana güven saglıyor loncaya giriyor Dogukan oyunu bıraktıktan yaklasık 1ay gibi bir süre zarfında Çarını çalıyor 5 kuruş parasız gezerken çarı alıyor dogukan ın hesabında bulunan 3 karekterin Bankasını Tamamen Boşaltıyor ve Karekterlerın üzerindeki itemleri bile satıyor Bu kadar Para göz bir adam görmemiştim.Ayrıca Bir diğer çarı; Sevdaxzerzeresi'dir
İnformed Tayfaxscreet

Resim
Kullanıcı avatarı
warning
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen warning »

Deadruh yani Doğukan oyunda en güvendiğim saygıdeğer sevgi sahibi nadir kişiliklerden biridir.

Deadruh daki kişi doğukan değildir bu yüzden sadece Deadruh değil herkez için dikkatli olmak lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Ahmetcan ın bu kadar düşebileceğine inanmıyorum ben onla yine özel bir görüşme yapacağım.
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Ouskoahmet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ouskoahmet »

Harun Dogukanlar Dükan'ı Kapattıktan Sonra Çarı ben Aldım bunu kabul ediyorum.Ayrıca Sana etmiş oldugum Küfürleri koyarsan güzel olur kardeşim.Cemal arkamdan konusup durma Edebiyat kitabı yazacaksan yazar ol.Şu saatten sonra Tayfa Loncası Benden Korksun.Dogukan'ın çarı bende Kimseye hesap veremem oyunu bıraktıgım dogru 5 parasız oldugumda dogru ama Harun senden benim küfürlerimi Koymanı rica ederim.Cemal benım ruh saglıgım yerimde Kandın çar açıyorum evet bu dogru fakat dogukaan ın hesabındakı madenlerı satarak daha ucuza mal etmeye çalısıyorum.Suanda o çara bakan 2 kişi var Birisi ben Brandy Digeride Yasin Waterxquuendir.O çar bende kalacaktır Bundan Sonra TAYFA LONCASI benden korksun
Kullanıcı avatarı
bydawinci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ouskoahmet yazdı:Harun Dogukanlar Dükan'ı Kapattıktan Sonra Çarı ben Aldım bunu kabul ediyorum.Ayrıca Sana etmiş oldugum Küfürleri koyarsan güzel olur kardeşim.Cemal arkamdan konusup durma Edebiyat kitabı yazacaksan yazar ol.Şu saatten sonra Tayfa Loncası Benden Korksun.Dogukan'ın çarı bende Kimseye hesap veremem oyunu bıraktıgım dogru 5 parasız oldugumda dogru ama Harun senden benim küfürlerimi Koymanı rica ederim.Cemal benım ruh saglıgım yerimde Kandın çar açıyorum evet bu dogru fakat dogukaan ın hesabındakı madenlerı satarak daha ucuza mal etmeye çalısıyorum.Suanda o çara bakan 2 kişi var Birisi ben Brandy Digeride Yasin Waterxquuendir.O çar bende kalacaktır Bundan Sonra TAYFA LONCASI benden korksun
suçunu Kabullenmişsin Ayrıca Cemal abi ilede Cemal diyede konusma Sana ettigim küfürleri forma koymıyorum Çok ama çok kötü küfüler ettin.

Brandy - Stağnantmiss - Brandyx - Waterxquuen - Cehenemeindibi - Sevdaxzerzeresi - Tayfaxousname Tayfaxesinti
yukardakı çarların 5 i kadın 4 ü erkek senin ruh saglıgın bozuk
İnformed Tayfaxscreet

Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Acayip Derecede Korkuyoruzzzzz Zuhahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Resim Nihahaha :lol:
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön