Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız? Oyun içindeki gelişme durumlarınız nasıl? Seviyeleriniz, maden bolluğunuz, itemleriniz gibi durumlarınızı burada paylaşın sohbet edelim.
Kenan ve Junon kesimlerinde düşüşler yaşadığımız, ama yeniden denediğimizde ilerleme kaydettiğimiz zamanlar oldu. Bu tür deneyimleriniz varsa siz de paylaşın, birlikte konuşalım.
Oyun İçi Ticaret:
Açıkçası ben oyun içi ticaretin aşırı zor olduğunu düşünenlerdenim. Bir item alacağım zaman sürekli "kaç veriyorsun, ne vereceksin, ne edeceksin" gibi sorularla karşılaşmak yorucu oluyor. Marketin sahibi olduğunuzu ve su isteyen bir adama "ne vereceksin" dediğinizi düşünün. Bu ticari mantığı anlamak bazen zor ve yorucu oluyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Oyun içi ticaret sizce de zor mu, yoksa ben mi yanlış yaklaşıyorum?
Nostalji ve Umut:
İstanbul Kıyamet Vakti bizim için nostalji ve umut kokan bir macera. Neden umut dolu olduğunu düşünüyorsunuz? Sizce bu oyunun nostaljik ve umut dolu yanları neler?
Yorumlarınızı bekliyorum. Oyun içindeki maceralarınızı, ticaret deneyimlerinizi ve oyunun sizde uyandırdığı duyguları burada paylaşın. Hadi, yorumlarda buluşalım!
İstanbul Kıyamet Vakti: Oyun İçi Ticaret ve Nostalji Dolu Maceralar
- osmandembele
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Oyun İçi Ticaret ve Nostalji Dolu Maceralar
Selamlar,
başladığımda 14 yaşındaydım, güç bela çalışan bir pc ve kaldırdığı tek oyun olan IKV. Nostaljik değil de nedir değil mi
oyunun her köşesinde bir hatıra barındırıyorum desem yalan olmaz. yeni sunucu haberini alınca yaşadığım heyecanı ise tarif bile edemem.
gün geldiğinde o sabah yeniden agah bey ile başladığımız o yeni yolculukta gün geçtikçe tablo kötü bir hal almaya başladı işin açığı. oyun içi ticaret bambaşka bir konu ki Karaköy sunucusunda nispeten sağlıklı bir ticaret ortamı olsa da, halen ağır işlediği çok açık.
umut konusu ise agahın yanındaki küçük çocuğun isminden ibaret
geldiğimiz durum itibariyle, oyunun kopmaları, kopmalarla geri sarmaları, dakikada bir çıkan yeni hileler, bizi diğer sunucuların yaşadığı makus kadere doğru emin adımlarla götürüyor kanaatimce.
yönetimin bu konuda yapabileceği şeylerin sınırlı olduğunu düşünüyorum. yönetim derken toplasan anca 5 kişi olduklarını sanmıyorum. keza geliştirici biri var mı muallak. oyunun günümüz oyun motorlarındaki akıcı algoritmik yapı yerine kendine has bir karmaşıklıkta yazılmış olması, hiçbir yerine radikal bir şekilde müdahale edilemiyor oluşu, ekibin çaresizliği falan derken tablo baya karamsar bir hal alıyor ne yalan söyleyeyim.
siz "yahu ne yaptın sen de ... öldürmekten beter ettin" demeden önce artı olarak görebileceğim bir şeyi söyleyim: siber suçlarla mücadele biriminin görev kapsamı. eğer yönetim bu konuda bir şey yapmak isterse hilecilere ciddi bir darbe vurabilir. bu da bu karamsar tabloyu bir nebze çekilir hale getirir.
son olarak beni dinlemediniz ama bence haksız değilim
başladığımda 14 yaşındaydım, güç bela çalışan bir pc ve kaldırdığı tek oyun olan IKV. Nostaljik değil de nedir değil mi
gün geldiğinde o sabah yeniden agah bey ile başladığımız o yeni yolculukta gün geçtikçe tablo kötü bir hal almaya başladı işin açığı. oyun içi ticaret bambaşka bir konu ki Karaköy sunucusunda nispeten sağlıklı bir ticaret ortamı olsa da, halen ağır işlediği çok açık.
umut konusu ise agahın yanındaki küçük çocuğun isminden ibaret
yönetimin bu konuda yapabileceği şeylerin sınırlı olduğunu düşünüyorum. yönetim derken toplasan anca 5 kişi olduklarını sanmıyorum. keza geliştirici biri var mı muallak. oyunun günümüz oyun motorlarındaki akıcı algoritmik yapı yerine kendine has bir karmaşıklıkta yazılmış olması, hiçbir yerine radikal bir şekilde müdahale edilemiyor oluşu, ekibin çaresizliği falan derken tablo baya karamsar bir hal alıyor ne yalan söyleyeyim.
siz "yahu ne yaptın sen de ... öldürmekten beter ettin" demeden önce artı olarak görebileceğim bir şeyi söyleyim: siber suçlarla mücadele biriminin görev kapsamı. eğer yönetim bu konuda bir şey yapmak isterse hilecilere ciddi bir darbe vurabilir. bu da bu karamsar tabloyu bir nebze çekilir hale getirir.
son olarak beni dinlemediniz ama bence haksız değilim
It is always darkest before the dawn.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Merhabalar, şahsen grup bölgelerinin doluluğunu görunce sadece zincir gorev olan migrati aradan cikartmak istedik. Loncadaki arkadaslarimizla gun belirledik ve o gunumuzu migrata verdik. Ilk girdigimizde kuyularda dustuk sunucu gitti. Pes etmedik ikinciye girdik son tazilarda yine sunucu gitti. Aramizdaki arkadaslar oyunu silmeye bile kalkacakti bir umit ikna ettik yilmadik ucuncu kesim icin girdik. Cok sukur sunucu kapanmadi ve junonu maglup ederek bir daha migrat atmadık
şuan ustumuze itemler bulup cemberlitasi zorlama pesindeyiz.
Ticaretde ise özlemisim madenleri cekip fiyat soleyerek para kazanmayi. Hele birde pazarlik yaparken indirim icin zorlayanlari
Bu oyun cocuklugumun oyunu. Elimde o kadar oyun var bu oyun gibi hic biri tat vermiyor. Ikvyi birakiyorum ama bir bakmissin yine burdayim. Yeri her zaman ayri kalacak...
Ticaretde ise özlemisim madenleri cekip fiyat soleyerek para kazanmayi. Hele birde pazarlik yaparken indirim icin zorlayanlari
Bu oyun cocuklugumun oyunu. Elimde o kadar oyun var bu oyun gibi hic biri tat vermiyor. Ikvyi birakiyorum ama bir bakmissin yine burdayim. Yeri her zaman ayri kalacak...
- osmandembele
- İri Fare Avcısı
umut konusundaki söylemin baya güzel olmuş... okuyunca açıkçası biraz üzüldüm bu oyunla yaşlandık ama güzel oldu be.BLITZKRIEG yazdı: ↑07 Ağu 2024 23:26 Selamlar,
başladığımda 14 yaşındaydım, güç bela çalışan bir pc ve kaldırdığı tek oyun olan IKV. Nostaljik değil de nedir değil mioyunun her köşesinde bir hatıra barındırıyorum desem yalan olmaz. yeni sunucu haberini alınca yaşadığım heyecanı ise tarif bile edemem.
umut konusu ise agahın yanındaki küçük çocuğun isminden ibaretgeldiğimiz durum itibariyle, oyunun kopmaları, kopmalarla geri sarmaları, dakikada bir çıkan yeni hileler, bizi diğer sunucuların yaşadığı makus kadere doğru emin adımlarla götürüyor kanaatimce.
son olarak beni dinlemediniz ama bence haksız değilim![]()
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
hocam başladığımda 14 yaşındaydım, şimdi evli ve çocukluyum düşün yaniosmandembele yazdı: ↑08 Ağu 2024 00:06umut konusundaki söylemin baya güzel olmuş... okuyunca açıkçası biraz üzüldüm bu oyunla yaşlandık ama güzel oldu be.BLITZKRIEG yazdı: ↑07 Ağu 2024 23:26 Selamlar,
başladığımda 14 yaşındaydım, güç bela çalışan bir pc ve kaldırdığı tek oyun olan IKV. Nostaljik değil de nedir değil mioyunun her köşesinde bir hatıra barındırıyorum desem yalan olmaz. yeni sunucu haberini alınca yaşadığım heyecanı ise tarif bile edemem.
umut konusu ise agahın yanındaki küçük çocuğun isminden ibaretgeldiğimiz durum itibariyle, oyunun kopmaları, kopmalarla geri sarmaları, dakikada bir çıkan yeni hileler, bizi diğer sunucuların yaşadığı makus kadere doğru emin adımlarla götürüyor kanaatimce.
son olarak beni dinlemediniz ama bence haksız değilim![]()
![]()
It is always darkest before the dawn.
- osmandembele
- İri Fare Avcısı
cidden onlarca oyun var ama şu oyundaki tadı siniri heyecanı çoğu oyundan hiç alamıyorum...IFonQzrail yazdı: ↑07 Ağu 2024 23:30 Merhabalar, şahsen grup bölgelerinin doluluğunu görunce sadece zincir gorev olan migrati aradan cikartmak istedik. Loncadaki arkadaslarimizla gun belirledik ve o gunumuzu migrata verdik. Ilk girdigimizde kuyularda dustuk sunucu gitti. Pes etmedik ikinciye girdik son tazilarda yine sunucu gitti. Aramizdaki arkadaslar oyunu silmeye bile kalkacakti bir umit ikna ettik yilmadik ucuncu kesim icin girdik. Cok sukur sunucu kapanmadi ve junonu maglup ederek bir daha migrat atmadıkşuan ustumuze itemler bulup cemberlitasi zorlama pesindeyiz.
Ticaretde ise özlemisim madenleri cekip fiyat soleyerek para kazanmayi. Hele birde pazarlik yaparken indirim icin zorlayanlari![]()