"MATRICE" ismini kim aldı ise benimle iletişime geçebilir mi?
Discord: matrice0
İsmimi Kim Aldı?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: İsmimi Kim Aldı?
Benzer konu açtım. Sunucu tamamen temizlenmemiş. Nicklerin çoğu alınmış gibi görünüyor ama kimsenin aldığı yok. Yıllardır oynayan oyuncuların bu oyunu benimsediği kadar nickini de benimsediğini forum kullanıcılarına ben anlatamadım umarım yetkili arkadaşlar durum ile ilgilenir.
- MATRICE
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Sunucunun temizlenmemiş olması ile alaka bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kötü niyetli kişilerin isimleri topladığını düşünüyorum.SeRRuh yazdı: ↑07 Ağu 2024 17:58 Benzer konu açtım. Sunucu tamamen temizlenmemiş. Nicklerin çoğu alınmış gibi görünüyor ama kimsenin aldığı yok. Yıllardır oynayan oyuncuların bu oyunu benimsediği kadar nickini de benimsediğini forum kullanıcılarına ben anlatamadım umarım yetkili arkadaşlar durum ile ilgilenir.
"MATRICE" ismini alan arkadaş benimle iletişime geçerse istediği ücreti ödeyeceğim.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Geçmiş olsun hocam. Alan kişilere karşı hak da talep edilemez bu konuda. Doğru olan çağrıyı yapmışsınız. Umarım nickinize kavuşursunuz.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bizim gibi insanlar kullandığı isimleri sahipleniyor ve benimsiyoruz yıllardır emek vermişiz ve bir çok insan bizi bu isimlerle tanıyor bu oyunda ve başka bir çok oyunda....
En keyifli şeylerden birisi başka bir oyunda tanıdık birisi ile denk gelindiğinde oyuncu isimlerimizden tanınmamız bunun ayrıcalığı çok başka bir şeydir... İsimlerinizi alan insanlar art niyetle almamışlardır umarım...
En keyifli şeylerden birisi başka bir oyunda tanıdık birisi ile denk gelindiğinde oyuncu isimlerimizden tanınmamız bunun ayrıcalığı çok başka bir şeydir... İsimlerinizi alan insanlar art niyetle almamışlardır umarım...