Tüm suçlu OYUNCULAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Discord: Toutestalle

Tüm suçlu OYUNCULAR

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

Tüm bu olanların suçlusu sazan gibi atlayan, AKÇE ile pot alan ( :') ), kutu ve plus üyelikler alan, loncaya girmek için bile AKÇE ödeyen ( :') ) oyuncular. Böyle bir oyun motoruna, turktelekom tarafından verilen sunuculara rağmen hala daha sazan olan bizleriz, yetkilerinde bu şartlar altında yapacağı şey yok. Hala paranızı harcamaya devam mı ?
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Re: Tüm suçlu OYUNCULAR

Mesaj gönderen geleyimmi »

malesef çok doğru. hala inanmak yanlıştı
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Pasaxkurt yazdı: 06 Ağu 2024 01:18 Tüm bu olanların suçlusu sazan gibi atlayan, AKÇE ile pot alan ( :') ), kutu ve plus üyelikler alan, loncaya girmek için bile AKÇE ödeyen ( :') ) oyuncular. Böyle bir oyun motoruna, turktelekom tarafından verilen sunuculara rağmen hala daha sazan olan bizleriz, yetkilerinde bu şartlar altında yapacağı şey yok. Hala paranızı harcamaya devam mı ?
Dediklerine hak veriyorum. 3 ay için 1 kiloluk kaşar peyniri fiyatı verdim. Kimseye koymaz tabii bu fiyat ama böyle düşününce de gerçekten saadet zinciri gibi bir şey çıkıyor ortaya :') Her 5 senede bir, bir şekilde gaza geliyoruz ve tekrar başlıyoruz. Sonuç yine hüsran yine hüsran.

Yıl 2024, şu oyuna başladığımda 9 yaşındaydım, şimdi oldum 26 yaşında. Bırak lan artık peşimi İKV :(
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

bu oyun aşırı ucuz özellikle diğer MMO'lara nazaran , para değil de zaman çok gidiyor ama oyuncu kitlesi NPC olduğu için zaman onlar için pek önemli değil , onlar tam sığır oldukları için sığınak migrat kapısında saatlerce beklerler :')
anzura
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen anzura »

maxwell1337 yazdı: 06 Ağu 2024 01:23 bu oyun aşırı ucuz özellikle diğer MMO'lara nazaran , para değil de zaman çok gidiyor ama oyuncu kitlesi NPC olduğu için zaman onlar için pek önemli değil , onlar tam sığır oldukları için sığınak migrat kapısında saatlerce beklerler :')
sen oyunu korumaya devam etsene kaç gündür milletin konusunun altında oyunu yöneticileri koruyorsun sen ve senin gibilerin suçu işte
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Discord: Toutestalle

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

sailorhawk yazdı: 06 Ağu 2024 01:21
Dediklerine hak veriyorum. 3 ay için 1 kiloluk kaşar peyniri fiyatı verdim. Kimseye koymaz tabii bu fiyat ama böyle düşününce de gerçekten saadet zinciri gibi bir şey çıkıyor ortaya :')
Tabii ki. Misal olarak dilenciye verilen 10tl kimseye koymuyor ama gece sonu herkesten zengin ayrılıyor. Bu yüzden dilencilere para kaptırmamak lazım. (!)
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

Pasaxkurt yazdı: 06 Ağu 2024 01:25
Dediklerine hak veriyorum. 3 ay için 1 kiloluk kaşar peyniri fiyatı verdim. Kimseye koymaz tabii bu fiyat ama böyle düşününce de gerçekten saadet zinciri gibi bir şey çıkıyor ortaya :')
Tabii ki. Misal olarak dilenciye verilen 10tl kimseye koymuyor ama gece sonu herkesten zengin ayrılıyor. Bu yüzden dilencilere para kaptırmamak lazım. (!)
Dilencilere helali hoş olsun, bu oyunun sahibi kimse dilenciden beter olur umarım çolugundan çocuğundan çıkar.
(Orti, Borgia vs bahsetmiyorum, oyunun hakları kimlerdeyse onlara diyorum.)

Ben hakkımı helal etmiyorum bu telekom denen kanser firmaya.
Kullanıcı avatarı
FatteTerimioli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FatteTerimioli »

adimihatirla yazdı: 06 Ağu 2024 01:35
Pasaxkurt yazdı: 06 Ağu 2024 01:25
Dilencilere helali hoş olsun, bu oyunun sahibi kimse dilenciden beter olur umarım çolugundan çocuğundan çıkar.
(Orti, Borgia vs bahsetmiyorum, oyunun hakları kimlerdeyse onlara diyorum.)

Ben hakkımı helal etmiyorum bu telekom denen kanser firmaya.

Ben de helal etmiyorum fakat bu telekom denen firmanın da var olan bir ürünü bu kadar atıl bırakması da bana garip geliyor. İkv başına yeni adamlar talep ediyorum ben. Saydığın diğer isimler istifa etmeliler. Saydığın isimlerin hiç biri 1-2 aylık adam değiller. Bir çok yanlışı yapan gören bu insanlar aynı yanlış yoldan devam ediyorlar. Aynı zamanda var olan ürününe destek alamıyorsan istifa et belki destek alabilecek bir geçer koltuğuna, belki açıklama yapabilen, mağduriyet için farklı çözüm-etkinlik yapabilen birileri çıkar belki. Gözümüzün önündeki bu insanlarında çok doğru olduklarına inanmıyorum. Yapılan yanlışlara devam eden ve kendi işlerinde başarısız olan bir ekip

“Genel Etkileşim” sayfasına dön