Kadim Hidra'nın Sonu..

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Kadim Hidra'nın Sonu..

Mesaj gönderen Tarky »

Anka sunuzumuzda yaptığımız birçok denemelerden sonra gerekli ekipmanları hazırlayarak ve sadece 2 GRUP kestiğimiz kadim hidranın sonudur.. Ard arda iki kere kesilen Kadim Hidra'da ilk kesimimiz SADECE 17 dakika sürmüştür.

Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...

Küçük bir kare..
(soldan sağa ; Loveless , Playmate , Geurison)
Resim
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Re: Kadim Hidra'nın Sonu..

Mesaj gönderen ParduS »

H.o abi sacları taramısın yarın videoyu sabırsızlıkla bekliyorum :ugeek: 8-)
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen withoutlove »

EVET GÜZEL KARDEŞİM EMEK HARCAMADAN BİR ŞEYLERİN SAHİBİ OLUNMUYOR TA EN BAŞTAN DEDİĞİM GİBİ ANKA EN SON KESER AMA DESTAN YAZARAK KESER DEDİM HEM 17 DAKİKADA HEMDE 2 GRUP KESTİK ARTIK TEK BİR ŞEY VAR BZİMLE İÇTEN İÇE ALAY EDİP GÜLENLER UTANSIZ BU BAŞARININ EN BÜYÜK ETKENİ DİSİPLİNDİR
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Bu azmin sonucu.. Marifet 50 kişi 1 saat gereksiz yere bekletmek değil , marifet 2 grup 17 dk da kesebilmek.. Anka'nın farkı işte bu.. Tekrar herkese teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fantomx »

SUNUCUMUZ ADINA HAYIRLI uĞURLU OLSUN.

Keşke bende aranızda olabilseydim.
Neyse inş bir daha ki sefere.
Kutluyorum sizleri ve tüm ankayı.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

Sanırım Anka Sunucusu'nun oyuncularını en iyi anlayabilecek bir kaç kişiden biriyim. Keza Meran Sunucusu ilk açıldığı zaman "Karakürk" görevi hikayelerimiz, tabiri caizse emekli bir subayın askerlik hikayelerine denk idi. Sizin etkileşiminiz ise bir kaç beden büyük sanırım bizimkine müteakiben.

Olayın esprisi bir yana dursun, ne kadar kısıtlı olduğu bilinen bir oyuncu kitlesi ile Eminönü'nü zindana çevirmiş, nice yiğitleri uğrunda heba etmiş olan "Kadim Hidra"yı alt edebilmeniz takdire şayan kelimesini tam olarak betimlemekte. Bu durumun hinterlandı mahiyetinde gördüklerim,oyun dahilinde sizle beraber olamasam da, forum dahilinde göstermiş olduğunuz seviyeden anlaşılabilmektedir. Böyle seviyeli insanlara böyle başarılar az bile...

Tebriklerim ile beraber, teşekkürler.
Kindar
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen withoutlove »

TEBRİK İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ONURE OLDUK
SUNUCUDA O AN OYNAYAN EN AZ 10 KİŞİ DAHA VARDI AMA BİZE İÇİN İÇİN GÜLEN KİMSE KESECEĞİMİZE İNANMADI HATTA GÖREVDE OLAN 3 VEYA 4 KİŞİ DIŞINDA BUNA İNANAN YOKTU AMA BENİM ve YAĞIZ KARDEŞİMİN YAPTIĞI UZUN ARAŞTIRMALAR VE UZUN SÜRELİ İSTİŞARELER SONUCU SKİLERDEN TUTUN ZAMANLAMALAR DAHİL ÇOK İNCE HESAPLAMALARLA VE ORAYA GELEN OYUNCULARIN KAYITSIZ ŞARTSIZ SÖYLENENLERİ UYGULAMASIYLA BAŞARILMIŞTIR BUNDAN ÖNCE DAHA KALABALIK GRUPLARLAR 2 ORGANİZASYONUMUZ OLMUŞTU BİR 3 ÜNCÜ İÇİNDE İLANIMIZ OLMUŞTU AMA KADİM DİYE BAĞIRIP SAMİMİYETSİZ İNSANLAR OLDUĞUNU GÖRDÜM SON İLANIMDA BANA GİDİYORUZMU NE ZAMAN GİDİYORUZ DİYEN VE İYİ YADA KÖTÜ GÖREV ESNASINDA SÖLEDİKLERİMDEN BENİ YARGILAMAYAN DOSTLARIM İÇİN SON BİR ÇALIŞMA VE TAKTİK İLE BİR ORGANİZASYON YAPTIK VE BAŞARDIK

KİŞİLER İN DÜŞÜNCESİ ŞUYDU BUNLAR BİZE MUHTAÇ TAŞ ATIP KOLUMU AĞRITMAM BENİM GÖREVİDE YAPIVERMEK ZORUNDALAR AMA ARKADAŞLAR ŞUNUDA BİLİNKİ İYİ EĞİTİMLİ VE DONANIMLI EKİP KARŞISINDA HİÇ KİMSE DURAMAZ 1 MÜFREZE ASKER TAK RİBİ 20 25 DİR SAYISI 1 TUGAY ESKERE BEDELDİR 1 TUGAYDA 3000 İLA 10 000 ARASI BİR SAYIYA TAKABUL EDER AMA SADECE KURU KALABALIK
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

withoutlove yazdı:TEBRİK İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ONURE OLDUK
SUNUCUDA O AN OYNAYAN EN AZ 10 KİŞİ DAHA VARDI AMA BİZE İÇİN İÇİN GÜLEN KİMSE KESECEĞİMİZE İNANMADI HATTA GÖREVDE OLAN 3 VEYA 4 KİŞİ DIŞINDA BUNA İNANAN YOKTU AMA BENİM ve YAĞIZ KARDEŞİMİN YAPTIĞI UZUN ARAŞTIRMALAR VE UZUN SÜRELİ İSTİŞARELER SONUCU SKİLERDEN TUTUN ZAMANLAMALAR DAHİL ÇOK İNCE HESAPLAMALARLA VE ORAYA GELEN OYUNCULARIN KAYITSIZ ŞARTSIZ SÖYLENENLERİ UYGULAMASIYLA BAŞARILMIŞTIR BUNDAN ÖNCE DAHA KALABALIK GRUPLARLAR 2 ORGANİZASYONUMUZ OLMUŞTU BİR 3 ÜNCÜ İÇİNDE İLANIMIZ OLMUŞTU AMA KADİM DİYE BAĞIRIP SAMİMİYETSİZ İNSANLAR OLDUĞUNU GÖRDÜM SON İLANIMDA BANA GİDİYORUZMU NE ZAMAN GİDİYORUZ DİYEN VE İYİ YADA KÖTÜ GÖREV ESNASINDA SÖLEDİKLERİMDEN BENİ YARGILAMAYAN DOSTLARIM İÇİN SON BİR ÇALIŞMA VE TAKTİK İLE BİR ORGANİZASYON YAPTIK VE BAŞARDIK

KİŞİLER İN DÜŞÜNCESİ ŞUYDU BUNLAR BİZE MUHTAÇ TAŞ ATIP KOLUMU AĞRITMAM BENİM GÖREVİDE YAPIVERMEK ZORUNDALAR AMA ARKADAŞLAR ŞUNUDA BİLİNKİ İYİ EĞİTİMLİ VE DONANIMLI EKİP KARŞISINDA HİÇ KİMSE DURAMAZ 1 MÜFREZE ASKER TAK RİBİ 20 25 DİR SAYISI 1 TUGAY ESKERE BEDELDİR 1 TUGAYDA 3000 İLA 10 000 ARASI BİR SAYIYA TAKABUL EDER AMA SADECE KURU KALABALIK
Tarğında söylediği gibi , görevin olacağına inanan 3-4 kişi vardı.Görevi yapabilmek için ne iksirler ne ekipmanlar hazırlayıp gittik oraya.Bir göreve , işi bilmeyen 100 adam yerine , işi bilen 5 adamla gitmeyi tercih ederim...

Tekrar tekrar emeği geçen herkese teşekkürler
Kullanıcı avatarı
korkuluruya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen korkuluruya »

yeni geldim ve beni bu sunucuda kalmama şevkle kamçılayan büyük bir haber benim için
ben artık burda demirbaşım benim geldiğim sunucuda kadim hidra en az 50 kişiyle ve başlarında duracak bir çobana ihtiyaç olurdu bu yüzden her denemede başarısız olunurdu ve bu çoban öyle kinci biriydiki kendinden habersiz kadim hidra kesilmeye kalkışılsa ( genelde başarısızlıkla sonuçlanırdı ) o kişilere kadim hidra kesmezdi :evil:

ama bu sunucu çok çok farklı biliyorum hepiniz yaşça benden çok üstünsünüz ve böyle bir ortamda durmaktan gurur duyuyorum çünkü birşeyler kazanıyorum sizin hayat tecrübelerinizi oyuna yansıtmanız benim için bir hazine...
ve her bir büyüğüme abi amca demek geliyor içimden evet kardeşlerimde var ama nüfus olarak çok azlar :D

her neyse tebrik ediyorum böyle bir sunucuda olduğum için gruru duyuyorum
/alkış

Korkulurüya
[Korkulurüya]
  • Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste
[/i][/size]
Kimseye zulmedip ahını alma. Sonra yaptığın kötülüğün cezasını ömrün boyunca çekersin.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Hepinizi gönülden kutluyorum.ilkine yetişemedim ama 2. sinde bende vardım.Sonunda kestik.Daha çok kesecez biliyorum.İlk ine yetişememin sebebi benim özel durumumdur.Aile içi bir durum kusura bakmayın yanlış anlaşılmasın herkes beni bilir zaten.

“Genel Sohbet” sayfasına dön