Oyun Dengesizligi ve Plansiz Sunucu Acilisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MortalDance
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Oyun Dengesizligi ve Plansiz Sunucu Acilisi

Mesaj gönderen MortalDance »

Sunucun plansız bir şekilde açıldığı gayet ortadadır olması gereken ilk etapta. Sığınak ve migrât ,Hol ,ve oyuncular geliştikçe sonra ct sonra Karaköy. Ve bu süreçte yönetim kafası rahat olur ve istedikleri duzenlemeleri bölgelere entegre edebilir bence yol yakinken ortinin Karaköy ve Çt bolgesini pasif hale getirip Karaköy ve ct itemleri silip oyunu başlatmasıdır gerçekten çok iyi olur bunu herkes yazmali bence yoksa oyun çok dengesiz oldu kimse ct atmaz direk Karaköy item yapar zaten lütfen tüm oyuncular
Kullanıcı avatarı
DeaqLe77
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Re: Oyun Dengesizligi ve Plansiz Sunucu Acilisi

Mesaj gönderen DeaqLe77 »

Bahsettiğiniz güncelleme olamaz, girildi artık. Yeni sunucuda yakalanmak istenen sinerji temiz bir oyun sağlayıp bunu yönetmek. Bu hızda gider isek Kısa vadede çoğu içerik tüketilecek durumda olacak. Elimize kalacak şey eski piyasadakinin aksine maden ve itemler konusunda piyasanın canlı kalması olacaktır.
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

Asıl yapılması gereken şey bir tane daha aktarıma kapalı yeni sunucu. Oyuncu sayısı şuanda sunucu kapasitesini çok fazla aşıyor ve bu da sorunlara sebep oluyor olabilir.
Meran veya Tılsım her neyse kapanıp, yeni bir aktarıma kapalı sunucu açılsa, Karaköy ve bu açılan X sunucusu arasında da aktarım hakkımız olsa fena mı olur?
Sığınakların, Migrat'ın, Çt'nin kapasitesini arttıramıyorsanız bari bu yolu deneyin. Biz kendi isteğimizle iki sunucu arasında bölünelim, en azından lagsız oyun oynarız. Şuanda Karaköy'de aktif 2000 oyuncu varsa 1000-1000 bölünmüş oluruz iki yeni sunucuda. Ben 39-49 zamanında bile bu şekilde yoğun olduğunu hatırlamıyorum sunucuların kesinlikle, ki Beyaz Köşk'te oynuyordum. Şuanda tek sunucuya aşırı fazla yükleniliyor gibime geliyor.
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen geleyimmi »

DeaqLe77 yazdı: 04 Ağu 2024 00:51 Bahsettiğiniz güncelleme olamaz, girildi artık. Yeni sunucuda yakalanmak istenen sinerji temiz bir oyun sağlayıp bunu yönetmek. Bu hızda gider isek Kısa vadede çoğu içerik tüketilecek durumda olacak. Elimize kalacak şey eski piyasadakinin aksine maden ve itemler konusunda piyasanın canlı kalması olacaktır.
temiz oyun diyorsunuz ama şuan hiç bilmediğiniz bir reçete veya item karaköy sunusunda olabilir ve sahibi hiç sesini çıkarmıyor olabilir hatadan dolayı. al sana temiz oyun

“Genel Etkileşim” sayfasına dön