Merhabalar,
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum.Arkadaşlar öncelikle dünden beri herkes oyunu ve forumu ayağa kaldırdı açıklama istiyoruz diye.Evet açıklama geç geldi ancak çok net anlaşılıyor ki insanlar okuduğu şeyi bile anlamaktan aciz.Bunun yanı sıra hala yapılan duyuruyu anlamayı geçtim okumaya bile üşenen insanlar görüyorum.Oyunda hala ne yapıcam, itemlerim nerde diye bölgeyi meşgul edenler mi dersiniz, ne açıklama yapıldı diye hayıflananlar mı dersiniz.Evet belki itemler özelinde bir hata meydana gelmiş ama dünden beri bu kadar ortalığı yangın yerine çeviren insanların yapılan duyuruyu anlamayıp hala bundan bile şikayetçi olması gerçekten komik.Sanmıyorum bundan sonra bu kitle düzelmez ancak duyuruları takip edip, oyun içerisinde ve forumda sürekli bir kelime kalabalığı, bilgi kirliliği yaratmanın bir anlamı yok.Herşey açıkça yazılmış, gereken yapılacak denmiş.Herkese sakin, anlayışlı ve bi bu kadar saygılı bir oyun ortamı diliyorum.
Tekrardan iyi forumlar,
Karaköy Sunucusu hk.
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Re: Karaköy Sunucusu hk.
Hocam sen avukat mısın? Basın sözcüsü müsün? hakkını arayan insanları eleştirmek sana mı kaldı ? sen tam olarak kimsin
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Benim kim olduğumun ne önemi var.Fikrimi beyan ederken avukat veya basın sözcüsü olmaya gerek yok arkadaşım.Sana uyar veya uymaz bunu seviyeli olarak tartışabiliriz problem yok.

Evet milletde fikrini beyan ediyor gelip burda hakkını arayan insanları eleştiriyorsun. İroni mi yapıyorsun yoksa ciddi misin anlamadım ama ciddiysen off diyorum felaketyavuzsavage yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:23Benim kim olduğumun ne önemi var.Fikrimi beyan ederken avukat veya basın sözcüsü olmaya gerek yok arkadaşım.Sana uyar veya uymaz bunu seviyeli olarak tartışabiliriz problem yok.